Timisoara Impreuna(161)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neata la lume

Maria, iote-ma si roscata, nu e foarte clara ca e poza la poza dar prinzi ideea

eu is azi cu program administrativ, in rest pe linia de plutire

pup gasca

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Domnule doctor... sunt bolnav...
- Dar ce te supara?
- Cred ca am un sindrom de reactii inverse!...
- Reactii inverse? De 25 de ani profesez dar nu am auzit de un astfel de sindrom. Cum se manifesta?
- Pai sa vedeti, domnule doctor, la serviciu seful ma bate la cap si pe mine ma doare in cur...

Doi betivi intr-un bar, unul dintre ei zice:
- De 2 saptamani nevasta ma tot da afara din casa cind vin beat. Ce sa fac?
- Cand ajungi in fata usii te dezbraci, si ea nu poate sa te lase afara ca doar vecinii ce or sa zica?
- Ok Zis si facut.
Dupa cateva zile se reintalnesc la bar:
- Ba, am facut cum ai zis tu...
- Da, si?
- Stai sa-ti zic, am ajuns in fata usii, m-am dezbracat, s-a deschis usa, am intrat si am auzit "Urmeaza statia Piata Sudului, cu peronul pe partea dreapta".

La vama este oprita o dubita.
- Ce transportati? intreaba vamesul.
- Prezervative.
- Cum prezervative, cand masina e plina cu femei gravide?
- Acestea sunt reclamatiile care trebuie rezolvate!

Copilul catre tata:
- Taticule, eu de la cine am luat inteligenta?
- De la maica-ta, ca eu înca o mai am pe a mea!

O femeie goala în fata oglinzii:
Ea: - Când ma uit vad o persoana grasa si ridata. Am mare nevoie de un compliment... repede!
El: - Ai vederea foarte buna.

Ea: - Mâine aniversam 30 de ani de casnicie. Ce zici, sa taiem porcul?
El: - De ce, nu e vina lui.

O planeta trece pe langa planeta Pamant si o intreaba:
- Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de milioane de ani!
- Nu prea bine... stii... mi-au iesit niste... Homo Sapiens...
- Nu te ingrijora, o sa treaca! Am avut si eu!

- Salut, bine ca te-am intilnit! Poti sa-mi imprumuti 100.000 de lei?
- Imi pare rau, dar n-am bani la mine!
- Dar acasa?
- Acasa toti sint bine, sanatosi, multumesc!

Un american si un roman stau de vorba.
Americanul spune mandru:
- We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash!
Romanul spune si el:
- We have Traian Basescu. No wonder, no hope, no cash...

Un politist da tarcoale unui bar, unde se cam consuma mult alcool, in scopul de a prinde cativa soferi piliti.
Un client al barului iese, se impiedica si incepe sa isi caute cheile cam vreo cinci minute. Dupa ce le-a gasit, se taraste si le incearca la vreo patru, cinci masini pana ce o gaseste pe a lui.
Pana ce a ajuns in masina toti ceilalti s-au carat.
Politistul il asteapta bucuros sa iasa in strada.
Evident il opreste pe sofer, ii pune fiola si stupoare 0,00 alcool.
Politistul complet buimac.
Soferul in schimb ii spune:
- In seara asta eu am fost momeala...

Un tigan, un roman si un ungur voiau sa treaca granita. La garnita se pune Dracul in fata lor si le spune ca nu vor trece pana nu ii aduce fiecare cate un fruct. Pleaca fiecare sa caute fructe. Tiganul gasescte o pruna si fuge cu ea la Drac.
- Uite Dracule, o pruna, ma lasi sa trec?
- Te las doar daca ti-o bagi in fund.
Tiganul protesteaza dar pana la urma nu are de ales, se chinuie un pic si o baga in fund. Trece fericit granita.
Vina romanul cu o para.
- Uite Dracule, o para, ma lasi sa trec?
- Te las doar daca ti-o bagi in fund.
- Cum sa o bag in fund, nu vezi cat e de mare?
- Daca nu ti-o bagi, nu treci!
Se chinuie romanul ce se chinuie, ii intra pana al jumate dupa care nu mai prea mai merge. Plangea romanul si radea! Dracul, nervos:
- Ba romane, de ce plangi? De ce razi?
- Pai plang ca ma doare, si rad ca vine ungurul cu pepenele!

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare si de la mandea...

La noi e mai bine....dam cu tratamentul,am stat in casa...cu exceptia mea,ca azi dimineata am incercat sa platesc UPC-ul si RDS-ul si nu mai au program si sambata,asa ca dupa teapa luata,am platit numai Rometelecomul si vira acasa.
Luanuta e binisor....ce sa spun?Tinem febra sub control cu paracetamol supozitor.....pana luni tre' sa o fac cat de cat binisor,adica sa nu mai faca febra,sa poata merge la gradi...

Simonelule,LA MULTI ANI!,pentru cei 15 ani...sunteti adolescenti...Sa fie numai bine si sa traiti frumos ca si pana acum!
Ce e cu doamna?Pai in primul rand ca au programat excursiile pe o vreme de cacat,ai vazut si tu ce jale a fost miercuri si joi.Miercuri au mers la pompieri si joi la aeroport.Eu i-am dat Luanei,pentru joi,cismulite,caciulita care se leaha sub barbie,gecuta de iarna,ca stiam de la Marius ca e foarte frig pe pista si bate vantul cumplit de tare.Si am dus-o la gradi.Acolo era doamna cea tanara,care se pare ca e cam pe langa cum sta treaba cu copiii.Am rugat-o numai sa ii lege Luanei caciulita,ca nu stie,si atat.Dar in excesul ei de zel,mama ei de treaba,s-a apucat,in graba mare,banuiesc eu,sa ii inchida fermoarul la geaca si l-a inchis pana la facut terci,de l-a stricat total si nu s-a mai inchis deloc.Caciula si-a pus-o Luana singura pe cap si uite asa au mers la aeroport.Inchipuie-ti ca Luana isi aduna singurica partile din fata ale gecutei si le tinea cu manutele sa nu o bata vantul,cat putea,caciula ii statea de doamne ajuta pe cap si ma suna si Marius sa imi spuna ca ce-i cu Luana asa dezmatata?Ca eu am trimis-o cu geaca vraiste si asa despuiata?Si era un vant cumplit pe pista si temperatura la vreo 10 grade....asa ca la ora 17,cand am mers la gradi dupa ea,am gasit-o intinsa pe niste scaune pe coridor,zacea,si mi-a zis ca se simte rau si ca sta acolo ca doamna Mia,ingrijitoarea i-a zis ca are febra....se izolase singura,ingrijitoarea habar nu avea pe unde e si ce face....si nici nu se mai putea tine pe picioare....Asa ca seara a ajuns la aprope 40 si cu chiu cu vai am scazut-o la 39 jumate....pana a doua zi cand am mers la medic,iar eu a trebuit sa imi iau liber de la lucru si sti cum este cu treaba asta....
Deci uite cum m-am starnit iarasi si luni o sa ii spun doamnei despre tampenia asta si sa stea dracului pe curul ei alta data....nu am chef de cearta,e ultimul an,insa de spus tot ii spun ceva,nu se poate...
Nah,sper ca nu am plictisit pe nimeni...

Silvana,ma bucur ca te-ai decis sa te tunzi,ca tare bine iti sade cu parul scurt si blonda cenusiu...
Nu iti sta rau nici roscata,insa mie imi place mai mult cenusiul ala...Mah,tu azi ai avut glume in program?

Doris,multumesc!Sa sti ca incepand scoala,se mai imputineaza si virozele....dupa 7-8 ani se aseaza altfel treburile cu imunitatea!
Felicitari de FB-urile Inesucai...si sa iti intre bne in cap ca ai eleva isteata si desteapta la usa,da?

Liana,ai promis poze cu Catalina...unde-s?

Diana,multumesc...educatoare face prostii,asta face...

Monica,multumesc mult!

No,fete....si eu tot administrative am avut azi,Maine cam la fel....in rest liniar.
Va tzuc,sa aveti o seara faina si duminica placuta.Azi a fost o zi frumoasa de toamna,este?
Pusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
sunt un user DC
am nevoie de ajutorul vostru
cititi si daruiti daca puteti
nu ignorati va rog din suflet

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Cami, ti-am trimis un pm...

Neatza la zuze...

Ana, ma bucur ca Luana e mai bine...sper ca maine sa-i fie si mai bine...

Pe unde sunteti? ce gatiti bun?

na, sa aveti o duminica plina de bucurie in suflete!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Am absentat motivat, vineri am facut o pacatoasa de hemoragie de n-am putut sa ma misc din pat. A fost naspa rau, a trecut dr pe acasa sa ma vada, iau ceva medicamente si trebuie facute analize, dar bine ca s-a mai potolit, ca vineri seara eram la un pas de a chema Salvarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ca sa nu am asa o interventie pe un ton tragic, profit de situatie ca stau in pat si am reusit, in sfarsit, sa pun poze cu balerina, gulasul made in Timisoara si excursia la Gyula. Asa ca, poftiti, de rasfoiti o POVESTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

Seara buna.....
La noi zi mohorata de toamna, asadar repaus la pat cu prajitura Mariei in brate, iti multumesc pt reteta, vazut poze faine cu micuta balerina.
Urez sanatate multa bolnavioarelor si pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

wow Ano...n-as vrea sa fiu in pielea educatoarei...huh...sper ca-i mai bine Luana!!! 40 zici?? moama miaaa...saracuta! sper ca-i mai bine si reveniti la normal de maine!

Silvana, raman la parerea mea, da' tu evident faci cum te simti tu mai bine oricum e clar ca tunsoarea scurta de intinereste!

Cami multa, multa sanatate cumnatei tale!

Dana, ce scrii tu acolo??? ce ai patit anume?? tot de la cui sau altfel de ??
in alta ordine de idei, Lori se face tot mai frumoasa pe zi ce trece! si ce-a crescut!! imi mai plac din pozele tale: scaunele de bucatarie, blatul (again ), perinita cu flori, gulasul si printul si printesa

adi, ma bucur ca ti-a placut, sa-ti fie de bine! tu cum esti?

de maine am huzbant din nou pe acasa, dupa 3 saptamani de ture de noapte de cate 16 ore. mai putin si aveam zombie acasa, ca si asa functiona cu cate 2 red bull pe noapte deja. deci pe mine la noul Mall nu ma duceti degraba ca am ramas cu sechele oricum s-a amanat deschiderea pe 12 nov.

altfel pe langa alte activitati, astazi am facut o baie fierbinte cu spuma si am citit o carte asa, in spuma marii, doar de relax
ghiocel nu prea mai are rabdare si vin tot felul de intrebari din partea ei legate de momentul intalnirii.
azi a fost asa de scumpa ca ne-a intrebat ce facem si i-am zis ca o sa mergem sa mancam o inghetata in oras si m-a facut atenta s-o maninc incet ca ma doare gatul de la ea

sa aveti o saptamana usoara si cu multa sanatate!

AMR 22

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

asa Mario rasfatza-te si relaxeaza-te si odihneste-te...ca-apoi o sa-ti iasa "din dictionar" cuvintele astea...

Aiduto, vazui noile poze cu puiutul de foca si pe tine si pe el...ce haioase erau catelushele care-i tot dadeau tarcoale

Ana, ma bucur ca sunteti mai bine Luana
pe toate sa aveti o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput