Timisoara Impreuna(161)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
buna dimineata zuzelor
noi n-am fost la arad, am ramas aici in timi dar am avut musafiri tot weekendul, asa ca pur si simplu n-am apucat sa intru pe net
uau Ana nu-mi vine sa cred ce inconstienta a fost educatoarea Luanei, s-o scoata asa afara
cum se simte acum, e mai bine? sa treaca repede raceala.
Dana vazut pozele, ce frumoasa balerina ai
imi pare rau de problema ta, sanatate
Mariaa bine iti spunea Monica, odihneste-te acum si relaxeaza-te, ca dupa ce vine ghiocelul n-o sa mai stii ce-i aia
da' de ce ai ramas cu sechele de la mall?
Doris ce ma bucur ca esti pe aici, Doamne-ajuta sa-ti revii
Silvana faine bancuri ... vad ca esti mai bine dispusa
cami-antonia multa sanatate cumnatei tale, sa se faca bine si sa se bucure de viata
Mihi
Deya mai traiesti?
Aida ce mai faci? ce mai face puiul mic de foca? un dulce la puiut si la mami lui.
o zi faina sa aveti si o saptamana usoara
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mariaa spune:
tocma' asta era ideea
hai sa aveti o saptamana faina! mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
groaznic ce urata e vremea fetelor sa aveti o saptamana frumoasa
am colindat tote magazinele posibile din timisoara si apoi in piata flavia si din mehala unde in sfarsit am gasit o sticla, putin crapata in partea de jos , nu se vede deocamdata , sper sa ramana asa ... dar am luat-o si-asa .... arata super lampa mea acuma mai caut in continuare binenteles, am nevoie de rezerva
ce sa va mai spun ..... pana-mi vine mobila mai sunt 5 saptamani ... sper ca de mos nicolae sa o am ca nu mai am rabdare pana atunci trag cabluri pentru incorporbile, schimbat panou electric, trebuie sa incastram tevile de apa si scurgere in pereti (maine vine instalatorul) .... dezastru , praf .... nu mai termin in veci vorba unei prietene
am facut alergie si sunt de parca am pojar .... vai de mine
danitin vazut pozicile ... super balerina
maria casa de piatra ... si las ca nu e chiar asa de rau cu copii cum spun fetele ... sa nu le crezi
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Ana68 spune:
Va salut si eu...
Chiar ca urata vreme e afara...
Simona,si ai mancat incet inghetata aia?
Doris,noi am stat in casa...doar eu am iesit o ora sambata,in rest numai in casa...
Am stat cu doamna de vorba ,azi dimineata,am incercat sa ii spun de unde mi se trage supararea,am mers ca la un prieten caruia ii spun o durere si am plecat cu urmatoarele concluzii:doamna e numai una si se ocupa de toti copiii asa cum poate ea si daca nu stiam cumva,pentru informatia mea generala,au fost copii care pana joi au fost in covalescenta,dupa excursia la aeroport i-a intors boala si parintii lor nu au mai venit sa faca galagie din cauza asta.In plus ea a facut tot ce a putut si tocmai de aceea se simte cu constiinta impacata.Ii pare rau ca sunt frustrata,insa sa inteleg ca Luana avea fermoarul rupt la geaca si nu a avut fular si manusi....deci,cum s-a spune,din cauza mea s-a imbolnavit Luana.In plus e vina Luanei ca nu a comunicat cu ea si ca nu i-a spus doamnei ca se simte rau,iar comunicarea se invata din familie si la gradinita ea,ca educatoare,se straduieste sa ii invete pe copii.
Luana a plans ca a fost invinovatita si eu am ramas interzisa .
Ana68 spune:
Danuto,am vazut pozele...Balerina este delicioasa!Arata ca un ingeras asa imbracata in alb.Mi-a placut in excursie cu voi,la Gyula...iar printul si printesa au facut deliciul foiletonului in imagini!
Mariaa spune:
Dana si cand m-am maritat am avut 'suporteri' "laaas' ca vezi tu!! " si am vazut, si n-o fost asa de speriat
mizez pe asta si cu ghiocica mea scumpa
si daca nu, aici va gasesc, vin io cu intrebari de baraj la voi...
Anaa...no comment!
multa sanatate Luanei si nervi de otel tie! dada..mancat incet si rar inghetata
Dana, inca 5 saptamani ai de stat?? de unde vine soro??
sa-i faci o poza musai! si spor la treaba! si multzam de urari!
Dani, stie cineva ceva de ea? sper ca-i oke!
monica
noi am primit azi dulapul de haine si comoda in camera la ghiocica si cu asta am cam incheiat. am aranjat lucrurile ei in dulap, am pus cartile de povesti pe etajera si mai niste jucarele trebuie sa luam si niste CD-uri cu cantecele. asta asa, la prima strigare
m-am uitat de bicicleta sambata prim oras da' cred ca am sa astept sa vine acasa si o luam impreuna, e mult mai fun si o iau pe masura ei, ca-i inalta tare pentru anisorii ei.
cam atat de la mine, ma enerveaza de numa' ploaia asta si drept urmare am si starea in consecinta. hai va tzuc in grup organizat! mamica de Alexandra Ioana
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
digutix spune:
buna fetele
ana draga cum zice si maria no coment.tanti e.bn ca luana e mai ok si sper sa nu se mai prinda virusii de ea.timeea mea a fost in septembrie la buzias cu grupa ei si inca cateva, prima excursie de la gradi.am avut emotii pana a ajuns acasa dar totul a fost ok, ea incantata la maxim cu cu ghiozdanelu plin de castane si ghinde
doris felicitari scolaritei studioase!
maria eu cred ca ghiocica ta e o cuminte si nu vei avea probleme
va doresc tuturor un inceput de saptamana linistit
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
mda.... exact asta-mi ziceam si io ... de unde vine .... de parca din Australia ar veni am comandat-o la Black Red White pentru ca de acolo am luat si sufrageria acuma vreo 3 ani si pentru ca avand bucataria deschisa cu sufrageria era musai sa fie acelasi ton cu ceea ce am deja tot de la ei
macar aceeasi nuanta sa fie .... sigur o sa va pun pozici cu mobila ... numai sa vina
ce cd uri cu cantecele doresti ????
ana no coment la ce ti-a explicat doamna ... ele tot timpul pica in picioare oricum nu ???
de unde cade atata apa doamne ... nu mai pottttttttttttt intru in depresiiii
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
deya spune:
Digutix La multi ani pentru Timotei!Am auzit eu ca a fost ziua lui
Eu traiesc am dureri de masele.....stiti careva vreun dentist bun da nu foarte scump?Danitin parca mi-ai dat odata o listada nu mai stiu in ce capitol.
Mariuca mi-ai lasat intr-o zi un offline da mi s-a blochat messu si nu am vazut ce.
Ana multumescti-am dat accept in lista.Sanatate Luanutei si ignore doamna educatoare
Mariaa spune:
Dana cu cantecele, cu povesti, inca studiez oferta.
deia, ma lasa memoria..nu mai stiu ce am facut acu 12 ore, da atunci... mamica de Alexandra Ioana
_