Timisoara Impreuna(161)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

si io tot prin cucuruz ... cu gandu
primit si io mailu

m-o sunat mamanu azi dimineata sa-mi zica ca o vorbit cu socrela si cica vrea sa vina la anu la noi, socrela da? ati inteles bine?!!! nici nu stiu ce emoticon sa pun sau

Doris, pe receptie iubita

aaaaaa si ieri uitandu-ma prin CD cu poze m-am hotarat sa ma tund scurt

pupici la fete, fug la sapa

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va salut si eu,am primit mailul,multumesc,am sa ma uit si eu acolo...Luana e bolnava,thanks lu' doamna ei educatoare,asa ca zilele astea dam cu augumentin si sper ca pana luni sa o pun pe picioare.
Sa aveti week end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

aaaaaa si ieri uitandu-ma prin CD cu poze m-am hotarat sa ma tund scurt

aaaaa, de o vreme si eu negociez cu mine la greu impulsul asta

si tocma ne-am prins ca azi facem 15 ani de cand ne stim, so va cinstesc cu un vin fiert, merge la fix cu frigul de afara si cu focul din case

Ana pai ce s-a intamplat cu doamna??
Sanatate si recuperare rapida la zuza roza Luana

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ana, sanatate multa Luanei...draga de ea...offf, mi-am amintit de anul pregatitor, in iarna, cand sub ochii doamnei, copiii mancau zapada...ce-am mai tras-o si eu cu Ines...
Mey, trebuie sa recunosc ca la scoala e alta viata cu boleshnitzele...mai light, clar...sau s-o fi imunizat si fica-mea cu efect intarziat...

Silvana, yessssss, tuns scurt si gri, si-atunci o recunosc pe Silva din Unirii...
cat despresocrela...pfuaiiii, e grele de digerat, nu?

Bey gagix, io va luv iu, dar altfel decat inainte...asa mult mai special...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Marieeeeeeeeeee La multiiiiiii multiii ani impreunaaa fericiti si impliniti!!!!

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

buna fetele
geta sunt pe aici, va urmaresc mai din umbrapoate dupa ce va cunosc si eu personal voi fi mai prezenta.
ana sanatate luanei, da ce-i facu' educatoarea?
doris felicitari scoleritei studioase!
ca tot vb de tuns scurt...si eu m-am tuns de vreo luna,scurt,cum n-am fost niciodatada nu mi pare rau,daca ma lasa sotul ma tundeam periuta
maria multi ani fericiti in continuare, deacum impreuna cu ghiocelul.
noi maine ne sarbatorim mezinul
va doresc o noapte linistita

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community

Mergi la inceput

Doris, gri nu stiu daca ma mai fac vrodata, mult de munca decolorat vopsit, intelegi tu, dar ma gandeam la un roscat mai potolit, asa nu turbat ca ala dinainte.
Maria, pai tu esti scurt ... cat de scurt vrei? Io cel mai scurt am fost tunsa cu masina de tuns fiu-miu 12 cm eeeeee ce vremuri tembele La multi ani fericiti in 3
Ana, sanatate Luanutzei

Am iesit din cucuruz acu ma duc cu barca

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput

Silvana si Paul

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si sanatate Luanei
Maria, La multi ani! impreuna cu sotul tau si sa treaca cat mai rapid cele 24 de amr-uri
Aida, tu pe unde esti? ce mai face foca mica?
oe toate sa aveti un we fain

ps: olteanco o poza ceva, o sarma di la botez nu mancam si noi?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ete si tembela de olteanca (pentru public, ne permitem ) cu cupkila pe picioare adormita si bantuie forumul ...chiar asa, o sarma, un zaibar ceva, nika??
la cata galerie am facut pe aici macar asa de vazu' lumii femeie
te tzuc apasat si o rog in mod special pe fii'ta sa fie mai blanda cu tine ce mai bucur cand dai pe aici ca sunteti bine!

Monica, deci ma vezi Big Brother?!
aseara intreba de verificare ca dupa ce se termina petalele mergem la ei (ea)?? melcu e copil mic ce greu trec zilele astea...

Diana, La multi ani mezinului tau! Multa sanatate sa aveti si multe vise implinite!
Despre intalnire vezi bine ca noi suntem mai babaciuni dam mult din gura, da mai greu cu adunatul, poate pana de Craciun ne iasa sincronizarea cumva

Silvana, despre socrela, nush ce sa zic...numa' bine iti doresc despre freza..nu mai zic... si nu-i scurt, da?! il prind cu elasticul, te rog frumos, am o coadaaaaa...(de fro 2cm )
roscat n-ar fi prea tare contrastul cu tenul tau? poate o ciocolata cumva? oricum, o schimbare (la fata) face si aduce multe la moral, enjoy
Doris, de unde atata iubareala pe tine bre?? tu esti ca pasarea Phoenix dispari si porma vii cu valu' de dragoste dupa tine adicatelea te-ai copt ha? bravos pentru Ines!

Dani, andanii pe unde umblati? Geta sigur e la Arad. Mihi, Ana cum sunteti? sper mai bine

io azi pregatesc mormantul lui mamon, o sa pun flori ca acus e 1 nov. si porma bag o ciorba de perisoare pentru maine, piept de porc la cuptor si praji ma mai gandesc, parca mi-e dor de niste gogosi!

am intins un cearceaf aici de numa'...hai va tzuc si sa aveti week-end de milioane!

aaa, si poftiti la

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput