Timisoara Impreuna(161)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Urgent: ![]() 1.Stiti vreun nenea mecanic/service bun si nu foarte scump? 2.Stiti pe cineva care vinde vreun frigider la mana a2a?Popica are nevoie in camin Eu inca nu am rezolvat nimic cu cazarea. ![]() ![]() deya |
deya eu am frigirer de vanzare , dar e combina frigorifica .... daca va intereseaza vorbim ... da un semn te rog
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
vorbim pe pm sa nu deranjam fetele
![](japonez.gif)
ANDANII
![](floare.gif)
![](hi.gif)
![](hi.gif)
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
![](aerobic.gif)
![](batetoba.gif)
![](aerobic.gif)
![](grasa.gif)
![](ispita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
is aici si va citesc ...
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
'neata
brr, ce vreme ii afara .. haideti la o cafea fierbinte si un ceai pe masura
eu aseara am avut insomnii, mie mi se intampla asta extrem de rar, si mai ales nu pe o vreme din asta ploioasa cand de obicei dorm bustean .... dar aseara nu's ce-am avut ca am belit ochii pe pereti pana pe la 1 si ceva, asa ca acuma imi pica ochii-n gura de somn ....
Simo ce idee faina a avut maternala cu floarea ... super... draga de ea, cred ca ii asa de emotionata si ea. ghiocelul si pe mama ei. terminat de amenajat camera?
Adi-adi merci de vinul fiert, chiar mi-ar fi prins bine unul aseara ... cum e vremea pe la voi?
Silvana nu mai zici nimic? tot la vechiul job esti? ceva noutati?
Anda nu te-am mai vazut pe aici de mult .... nu ne mai iubesti?
Mihi ce mai faci? totul ok?
Danitin fain la Gyula, am fost si noi vara trecuta, ne-a placut ...
Ana ce draguta e sora ta, aveti acelasi zambet frumos ... la toata trupa
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Ana68 spune:
Halo lume....bay,io cred ca EMO au orgasme multiple de fericire cu asa vreme de afara...este?
Deci io am niste nervi...nu vreti sa stiti...cred ca daca urasc ceva pe lumea asta,ca am si io urile mele,este toamna asta de octombrie si noiembrie...da' rau de tot...
Simonelule,faina idee a avut maternala cu floricica!Deci 28 de zile...
Getuta...multumesc...
Danuto...fain vichend ati avut...bravo voua!Sa nu uiti de poze!
Deya,ai rezolvat ceva?
Dana...io nu am gasit precizarile alea...numar calorii in continuare,nu mananc paine si paste,insa imi mai scapa piciorusul la o prajiturica...rar si bine.Sau o inghetata...ma bucur ca nu se pune la loc...
Pup toata gasca...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
mamici din timisoara, unde pot gasi clown, printesa, personaj animat pt ziua fetitei?? aveti vreo recomandare??
multumesc
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
andanii spune:
bb_yasmi uite aici http://www.dreamsparty.ro/contact.html
cu incredere recomand firma asta ... succes
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
andanii spune:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
[/quote]
ANDANII
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui andanii bb_yasmi uite aici http://www.dreamsparty.ro/contact.html cu incredere recomand firma asta ... succes ANDANII ![]() ![]() ![]() "Licuriciul Emma din sufletul meu" "Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super!!
multumesc frumos.
ma bucur ca au SI DOAR personaje..si nu pachete de servicii!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
andanii spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi [ |
super!!
multumesc frumos.
ma bucur ca au SI DOAR personaje..si nu pachete de servicii!!
_
happy mom Lavi &
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
[/quote]
ma bucur ca ti se pare interesant
ia legatura cu ei si sigur o sa fi multumita
![](japonez.gif)
distractie placuta la party
![](punk.gif)
![](punk.gif)
aaa si te mai asteptam pe la noi si cu alte ocazii
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
ANDANII
![](floare.gif)
![](hi.gif)
![](hi.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
![](aerobic.gif)
![](batetoba.gif)
![](aerobic.gif)
![](grasa.gif)
![](ispita.gif)
danitin spune:
Brrrrr ............. mama, ce frig e .... si cica maine va fi mai rau !
Parca mi-a amortzit si creierasul, mai ales ca am asa, un fel de blocaj psihologic in a ma imbraca brusc gros si am plceat de acasa in bluza si sfeter.
O sa pun poze de la Gyula si cateva cu mica balerina, poate maine, azi am facut un fel de smotru mare in camera spiridusului, am aruncat jucariile stricate si le-am ordonat pe cele ramse, incepe sa arate vag uman incaperea aia ... Vreau sa reusesc sa fac odata ordine in casa, zici ca-i talcioc, asa nu se mai poate!
Si mai vreau niste chestii, printre care una importanta ar fi sa nu ma mai enervez cu toti fraierii!
Mi-ati facut pofta cu vinul fiert, cred ca astazi seara poftesc si eu la asa ceva.