Timisoara Impreuna(161)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andanii
super!! multumesc frumos. ma bucur ca au SI DOAR personaje..si nu pachete de servicii!! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ![]() ![]() |
ma bucur ca ti se pare interesant
ia legatura cu ei si sigur o sa fi multumita
![](japonez.gif)
distractie placuta la party
![](punk.gif)
![](punk.gif)
aaa si te mai asteptam pe la noi si cu alte ocazii
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
ANDANII
![](floare.gif)
![](hi.gif)
![](hi.gif)
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
![](aerobic.gif)
![](batetoba.gif)
![](aerobic.gif)
![](grasa.gif)
![](ispita.gif)
[/quote]
multumesc frumos..
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
va citesc de multe ori..dar nu am postat...
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
'neata
ce bate vantul pe aici ... la propriu si la figurat
poftiti la o cafea sau un ceai cald sa va mai inviorati
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
![](images/user_woman.png)
Mariaa spune:
pe fuga ca am mult de lucru...la noi e apa. multa
inundatie la lucru, mutat birouri, zapaceala mare. acasa spart teava de apa la strada si azi spart cu escavatorul..noroi cat china...uh...exact ce-mi doream acuma. no, de-ale vietii
altfel, ghiocel rupe din floare cate doo petale/zi, sa ne vedem mai repede cica au zapada deja acolo...
ieri n-am avut net/tv deloc, azi sper sa tina 'teava'.
o zi faina, cat se poate, va doresc! mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
fetelor am nevoie de sticla pentru lampa cu petrol .... mi-am luat din piata o lampa de alama dar era fara sticla ... nici n-am crezut ca nu gasesc sa cumpar sticla pe undeva ... caut de trei zile
daca ati vazut pe undeva sa-mi ziceti va rog , sau poate aveti in podul casei ... veche aruncata .... cumpar
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Ana68 spune:
Va salutez si io...
Danuto....bine gandesti...asa sa faci!
Getuto,am luat un ceiut...de Ceylon...
In rest,Luana a vizitat pompierii si maine merge la aeroport...are activitaturi...
Va tzuca mandea!
Mariaa spune:
frig rau si umezeala mare...alergicii sa traiasca!
va poftesc sa va incalziti cu o 'bundashchene' si o cana calda de lapte. io ieri am facut o praji cu mere si cu crema de caramel, iam, iam. pentru cine e Paraschiva, sa traiasca, sa-nfloreasca
Dana, la magazinul din piata aia din Girocului se gasesc toate nebuniile, de la capace de borcane la ibrice din alama si tot felul de stufs misto si la pret moca, incearca e si aproape de tine..bafta!
altfel vin si eu cu o propunere la voi,
ce ziceti daca bagam si noi un mail comun pentru poze, ca toata lumea buna de pe aici?! hmmm?
seara linistita si noapte si mai si, sa aveti mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
adi_adi spune:
Brrrr, urata vreme e....
Mariaa, impreuna cu potiunea fermecata as dori si reteta de praji cu mere si caramel
silvana75 spune:
si io pe aci ... traiesc, nu bine dar important e ca traiesc ... va pupa fata pe toate, sa fiti cuminti
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marami/marami.jpg)
marami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 si io pe aci ... traiesc, nu bine dar important e ca traiesc ... va pupa fata pe toate, sa fiti cuminti ![]() Silvana si Paul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna Don't ever give up |
si eu....
![](punk.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marami/marami.jpg)
marami spune:
doarme toata lumea??? doar eu bantui pe aici, bu-huuu-huuuu.
am intrat doar sa va salut si sa va zic o colinda, luni cand ma intorc... la noi a nins deeeeci e vremea colindelor!
sau ba nu, intai va zic o povestewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.