Timisoara Impreuna(161)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Mariaa spune:
multumim
la noi s-a deschis sezonul de prajituri, asa ca va poftesc la o cu branzoaice
duminica frumoasa sa aveti zuzelor mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza, zuzelor...
Maria merci de branzoaice...cafa nu mai servesc...
Noi am fost ieri la Szeged, la cumparaturi...am ajuns aseara pe la 22.
Azi vrem pana la Buzias, la papricas, daca-l pot trezi pe Radu...ca-i lemn...
O duminica linistita...www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen77![]() Eu va citesc dar mai greu cu scrisul ... cu cei 2 teroristi mici, si cu lucratul cot la cot cu sotul sa amenajam un spatiu, timpul liber e un pic mai limitat. Vroiam sa o felicit pe Mariaa ... pentru AMR, sa treaca cele cateva zile cat mai repede si sa fiti fericiti impreuna. Am si eu o intrebare la voi ... normal ![]() Multam si o sambata faina ... ca cica de maine se schimba prognoza ![]() ![]() ![]() Carmen ![]() ![]() ![]() |
eu am cioara la gen 22
![](icon_smile_big.gif)
ce vrei sa stii ?????
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
ANDANII
![](floare.gif)
![](hi.gif)
![](hi.gif)
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
![](aerobic.gif)
![](batetoba.gif)
![](aerobic.gif)
![](grasa.gif)
![](ispita.gif)
carmen77 spune:
Andanii, vreau sa stiu .. e o scoala buna? Noi ne gandiseram la Lenau ca e cu traditie in familia la noi, cam toti copiii pe acolo au mers, dar ... cum ziceam, la sedinta cu parintii am auzit lucruri nu tocmai frumoase, cum ca ar fi acuma mai mult o scoala pentru copii de bani gata, ca mai ales in clasele mari anturajul lasa de dorit (a se citi fumat, droguri - nu neaparat la scara mare, dar exista), chestii din astea ... si ca Gen 22 ar fi o scoala buna dpdv al calitatii educatiei primite, dar fara fitzele Lenau-ului. Eu reproduc doar ce am auzit ... nu pot sa imi bazez decizia doar pe cateva pareri, de aceea inca adun pareri de la alti parinti. Noi suntem "aterizati" aici de cateva luni doar dupa 5 ani de absenta, si sincer nu mi-as da copilul la o scoala de fitzosi, insa as vrea sa aiba parte de o educatie buna, in definitiv acuma in clasele mici se pun temeliile educatiei de mai incolo ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
buna dimineata zuzelor
poftiti la cafea si ceai
uhhh, ce dimineata cetoasa si mohorata .... si mi-e un somn ...
cum v-ati petrecut weekendul?
noi am fost la arad la parinti.
Doris ce chestii faine ai luat de la Szeged? la Buzias ati mai ajuns?
Mariaa cum e, mai rezistati? ce mai zice ghiocelul la telefon?
Danitin ti-ai reincarcat bateriile pe weekend?
Ana.... Ana ... pe unde esti? ati fost si voi la Buzias?
Aiduta ce mai face puiutul de foca?
va las, o zi faina sa aveti si o saptamana la fel, chit ca o fi frig si ploaie gasca
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Ana68 spune:
Salutare,
Simona,pe tine te pup prima...zbor usor si aterizare lina...
Doris,cum o fost la Buzias?
Geta,am fost sambata pana la Buzias,insa festivalul cu paprikasul a fost duminica.
Eu am petrecut weekendul,dar si ziua de vineri,impreuna cu sora mea,cu Corina...nu stiu daca va mai amintiti,cea care a fost prietena cu Spledorul...
Asa ca nu am dat bir cu fugitii,insa n-am avut vreme...
Io va tzuc pe absolut toate,fara nici o deosebire...si va doresc o zi cat mai buna si o saptamana cu realizari maxime.
deya spune:
Urgent:
1.Stiti vreun nenea mecanic/service bun si nu foarte scump?
2.Stiti pe cineva care vinde vreun frigider la mana a2a?Popica are nevoie in camin
Eu inca nu am rezolvat nimic cu cazarea.In rest nimic nou.O zi buna
danitin spune:
Sunt la serviciu asa ca ... viteza maxima.
Getutzu, multumesc de intrebare, incarcat la maxim, raportez cu onor.
Sambata am fost la Gyula, la strandul termal, o nebunie ... in bayin cu apa calda, afara, pe sub pomi cu frunze galbene si soare bun de octombrie. Am vizitat castelul - foarte frumos si am mancat o nebunie de " specialitatea casei preferata lui Matei Corvin" . Am mers si la cofetaria de 150 de ani, am cumparat ciocolatele. Duminica la casutza, ne-a prins ploaia, dar tot noi am fost mai grozavi, ca am apucat sa culegem gutui si nuci si am facut gratare pe jarul din cuptorul mare. Frumos, frumos, baterii pline ... bine ca am reusit, ca vine frigul si stressul e deja prezent.
Pun maine si poze din excursie ...
adi_adi spune:
Buna seara, buna seara!
La noi se anunta lapovita si ninsoare, asa ca va invit la ceai cald si vin fiert.........
Mariaa spune:
eloooo bobor!
ai mei ca brazii la lucru au innebunit, e oficial ...am avut o zi nebuna de tot
Ana saru'mana , o pup pe Corina!
Dani, ce mistoooo! ce faina v-ati petrecut in wk! hai po bozeee:)
Silvana
deia io nush nici una nici alta :(( poate gasesti frigider in publitim, incearca
carmen, ce vremuri cand riscul cel mai mare in scoli era tigara...mult succes sa gasiti ce va doriti!!
andanii, bun (re)venit in randul clasei muncitoare
dorissss pai era vorba ca aia care gaseste masina de facut bani ne zice si nouaaaa! ce-ati gasit bun la Szeged??
marami, tu pe unde ai disparut?
adi, cum mai esti?
getutule maternala i-a facut o floare cu 30 de petale si in fiecare zi ia jos cate o petala din floare, asa numara cate zile mai avem pana o sa fim impreuna
azi a compus un cantecel la gradi: '...mama S, vine mama S la gradi..' seara cand se culca ia poza cu noi langa ea si ne povesteste ce-a facut, ne zice noapte buna iar la telefon ne zice tot ce vrei si ce nu vrei, ii o bandita
mai putin...mai putin...AMR 28 de...petale
ma duc sa ma scufund in apa fierbinte si vorba Danei, cu ceva spuma si poate si-un vin fiert, poate dorm mai bine
va tzuc mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor