Pestisori, pestisori (46) ...In asteptarea Crynei
Raspunsuri - Pagina 15
daniela_daneza spune:
Hello!
Am incercat si pe la ora 13.00 sa scriu dar nu mergea , ma trimitea mereu la pagina intai.
Nimik de raportat , doar o usoara durere de masea dar maine dimineata merg la dentista , azi am fost si am facut radiografie ....Chiar ca e frig si innorat .Acum ploaia s-a oprit ...trebuie sa imi fac chef sa aranjez incaltarile si sa scot ghete cizme ...si alte hainute .....
Deocamdata caut ap, job, desi sincer m-i s-a luat .....
Cred ca ma las de fumat , pt. ca s-a lasat prietenul meu ...de vreo saptamana , el care fuma la greu aproape 2 pachete pe zi ...asa ca sa iau exemplu si sa le las ...facea am vrut sa vad cum pot sa traisca oamenii care nu fumeaza..
..nu credeam ca se va lasa ...desi cineva mi-a spus mai demult ![]()
Nicoll, bine ca fetelor le-a plakut la circ ...
Ely, bun tort
si fa nene instructajul masinii 
Cryna, deci azi engleza si teatru 
Va pupicesc si revin !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Eu am revenit dar voi nu ?
Ce faceti ? V-ati dat la fund , ati intrat la apa ?![]()
Dany
nicoll_mada spune:
Gata fetele,am venit la prezenta.Si eu am avut probleme azi sa intru,apoi am umblat teleleu prin oras,am luat pantofi la fete si mici cumparaturi.
Dany sper sa fi trecut durerea de masea,daca nu maine sa-i vina dr de hac sa lase fata in pace.Si daca reusesti sa te lasi de fumat sa-mi zici si mie cum vei reusi.
Cryna nu te supara,dar azi am umblat pe carari prin oras.
Ely si mie mi-a placut tortul
yami-yam!!!Inteleg gasca care a dat atacul.![]()

CAm atat in seara asta,va pup,merg sa dau medicamentele feteor si apoi putin la TV!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Desteptarea ! Cafeaua va asteapta 

.Vedeti ce matinala sunt azi .![]()
O zi minunata!
Dany
elyanne spune:
Neataaaaaa...
Dany ce-ai patit, asa de dim.
? ![]()
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2 ![]()
daniela_daneza spune:
Ely, nu m patit nimik doar ca m-am culcat mai devreme asaera pe la 23.00....![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui elyanne Neataaaaaa... Dany ce-ai patit, asa de dim. ? CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2 Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07) |
Dany
nicoll_mada spune:
'neata si de la mine!Multam de cafea Dany buna bunuta asa la inceput de zi!
Sper sa avem cu toatele o zi buna chiar de e marti si 13 pe deasupra!
Nu am mai nimic de raportat,doar ca se pare ca voi ajunge la meciul dintre Steaua si Fenerbahce joia viitoare.Ei...ce bine mi-ar pica!
Aseara am vazut fetele jucandu-se dea mama si copilul.Sigur ca cea mare era mama,iar micuta copilul.Sa vedeti cum Codri repeta adliteram ritualul nostru de dimineata de la gradi.Cum o schimb,ne pupam si ne luam la revedere.
M-am distrat pe cinste,erau asa de serioase...
Gata,
fetele si ne vedem mai tarziu!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:

Miroase a
!!! Yami
... multam Dany, duamna insomniaca
... 
Io, azi, statui ceva mai multicel in pat
... adica, dupa ce ma sculai pe la 07.00-07.30, ca sa-i dau mamei sa manance si tratamentul aferent, ma asezai inapoi langa poznas
... asa ca, abia amu imi beau cafeaua
, dupa ce ma invartii prin casa mai bine de juma' de ora
... si, bineinteles, cu poznasul langa mine
... ca, cum ma simti ca vreau sa ma ridic din pat, hop si el
... mno, azi are liber de la gradi iar, io am cursuri dupa-amiaza, chipurile... tre'sa ajung si pe la facultate
... si, cam atat de la mine... nu prea am chef de nik azi
... plus ca, afara e innourat, frig, sta sa ploaie iara
... eh...
Nicoll, bafta sa ajungi la meciul cu Steaua
si
dulce la mandretile tale imitatoare
.
si o zi buna la toate! 
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!? ![]()
daniela_daneza spune:
Cryna , sa iti fie de bine leneveala ! Si mai ales ca ai avut poznasul langa tine ! Sper ca ajungi azi la cursuri , macar sa vezi ce si cum .
Nicol, deci asa fetele se joaca de-a mama si copilul, pai imita tot astia mici.Sa dea DD sa ajungi al meci ? Cand este ?
Eu il am pe Razvanel la mine , de la 8.00 ...e asa cuminte , papa floricele a mancat si un iaurt si se uita la desene, mai facem poze ..ca atre ii mai place ..si m-a strigat mami ..din greseala, dar asa fost de fain 
Dany
Tethys spune:

Dany, distractie placuta cu Razvanel... mami
.
la amandoi.
Io, mi-am facut ceva trebi prin casa... treburi cu mama, bineinteles - dat fructa de la ora 10.00, schimbat, etc., -...
, mers la magazin, pus mancarea pe foc
, acus' bag si aspiratorul in functiune
, si mai vaz io ce mai fac
... Mno, fac olecuta de pauza ca sa va scriu si ceva amuzant
...
Deci, pt. ca azi e urat si sunt si baltoace afara, nu l-am luat si pe Robert cu mine la magazin... de obicei il iau si pe el, dar... eh... Si, el imi tot repeta, cand ii ziceam ca ma duc singura: "Ei lasa... o sa ma vezi repede in spatele tau... repede, repede... n-ai scapare
... cioc, cioc la spatele tau... ai sa vezi tu... n-ai scapare..."
... cu gesticulatia si mimica de rigoare
... S-a cam botosit el oleaca, ca am plecat singura la magazin dar, i-am adus ceva bun
de la cumparaturi si i-a trecut supararea
...
Gata.
la trebi...
la toate.
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!? ![]()