Pestisori, pestisori (46) ...In asteptarea Crynei
Raspunsuri - Pagina 14
Tethys spune:

Miha, multam de vizionare
... intoarcem pupicii
&
.
Si tu avusi pizza in meniu aseara
? Iote ca, si io fac amu
... doleanta lui frate-miu
...
Mey, si nu stiu daca-s chiar asa de harnicuta
ca, uneori mai am si ajutoare
... adica, cand are el chef
, ma mai ajuta si frate-miu pe la bucatarit iar, afara cu poznasul iese si bunica-su... in general
... bine, facem si cu randul la scos poznasul afara dar, majoritar cre'ca iese cu bubu
(ca, oricum nu are ce face in casa bunica-su, asa ca ii trimit afara pe amandoi
)... Amu, de exemplu, is plecati amandoi la biserica si, ca atare, io ma desfasor la
... Mno, cum am mai zis io "lucrez" acasa deci... is o "casnica" lucratoare, in campul muncii... adica, sunt asistent personal pt. o persoana bolnava, cu handicap, angajata prin primarie (consiliul local, directia de asistenta sociala si comunitara), cum se face acum
... persoana de care am grija fiind mama mea... Asa ca, cam am cum sa ma desfasor
cu trebile prin casa... oricum, fiind angajata la domiciliu nu am cum sa ies cine stie ce... ca, nici pe mama nu am cu cine o lasa, nici de bucatarit nu-mi face nimeni
, nici de spalat, nici de facut curat, nici, nici, nici
... Eh, nu stiu ce ati inteles din ce am barbologit io pe aici
dar, in fine, am incercat sa explic cate ceva
...
Iar, amu... va invit la pranzul meu, care e in preparare
, deja pe foc o parte... acus' ii gata... si, suna cam asa:
- copii: piure cu carnita de pui
; desert - fructe: banane si grefe, plus un pahar de suc de portocale, neacidulat
- adulti: pizza supermixta
facuta in casa si un pahar de
rece sau suc
rece; desert, cine doreste - fructe sau seminte
pt. "stuchitori"
Asadar, poftiti la masa
!
Pofta buna
si sa va fie de bine
!
Am
-it...
la toate si o duminica placuta in continuare! 
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!? ![]()
daniela_daneza spune:

Fetele, pana la urma am facut ciorba de vita , din rasol so pulpita 
si o varza noua calita cu carnaciori
asa ca poftiti la masa!
Azi am umblat creanga , cu copii , adika nepotul si a lui prietena pe la shopping si am primit de la el o pereche de cizme , negre din piele intoarsa ....
sunt mai castigata acum cand nu am job ![]()
....
Va invit la prajitura ....cu ciocolata sau cu frisca ...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Nicoll, cum te mai simti /
Ati fost la circ pana la urma ? Multumim de must si de struguri ...foarte buni ...
Ely, ai facut tort ? Foarte bun ce a gatit soacra , amadoua imi plak si chiar daca nu imi fac prea bine nici mie nu refuz 
Cryna, pupici ochiosului !
si mamicii de asemena 
Revin..
Era sa uit , Mihaela esti profesionista , foarte draguta bluza .....sa o porti sanatoasa ...ce daca e inflorata asa trebuie , vesel nu mohorata !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Tethys spune:
Seara buna la toate!
Dany, sa-ti fie de bine plimbarile
si sa porti cu placere cizmulitele
!
Multam fain de invitatia la masa
... bun, bun
... mai ales prajiturica
... mmmmmm, yami-yam totul
... intoarcem pupicii
.
Mno, io de amu, ma duc pe la bucatarie sa intru oleaca in vase
, nu-s extraordinar de multe dar... p'orma, 'om merge la baie, sa dusuiesc poznasul
si pe mine
... apoi, sa vaz de pregateala pt. gradi, hainute, etc.,... dupa aia, sa papam si noi adultii decuseara, ca la copilasi am dat deja papa
... eh, poate n-oi face lucrurile chiar in ordinea asta
dar... Iar la sfarsit, oleaca de
sau
... si
pan'la urma... trecu si ziua de azi
... maine de la capat
... si crez ca-i ziua de spalat
,
, pe langa bucatareala si alte alea
... ca, s-or adunat iar multe in cosul de rufe
... eh, asta e...
V-am
-at pe toate si va doresc somn usor, o noapte linistita si cu vise frumoase! Noapte buna! Pe maine. 
~*~*~*~*~
Tethys spune:
'Neata sirenelor! Haideti la o
fierbinte si strong!!! Ca, la noi ploua
si e frig, mohorat... dar, am dus poznasul la gradi ca, azi are si engleza si teatru, le vine cu un spectacol muzical
... iar, maine e liber din nou (d-na educatoare are sedinte la inspectorat - ca, e si directoarea gradinitei
)... nu stiu poimaine daca le da liber
... a ramas sa ne anunte d-na... e Sf. Paraschiva...
...
la toate si o zi frumoasa s-aveti! 
~*~*~*~*~
elyanne spune:
Neataaaaa... haideti la cafea...
... si tort ... "ne-ornat" ... pt. ca l-am facut, am plecat la cumparaturi... si la retur copiii mei halisera deja un sfert de tort... asa ca am renuntat la decor ![]()
E bun... e usurel... dar blatul nu-i de mine... e prea tare si intra in toate maselele ![]()
Reteta furata de aici
Data viitoare incerc cu blat clasic, si-l insiropez cu zeama de al compot... si trebe mai multe peirsici decat scrie in reteta... nu mi-a ajuns conserva de 850g... data viitoare iau doua... Io la fiecare reteta am ceva de comentat ![]()
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2 ![]()
elyanne spune:
Ceva mai devreme am dus mandra la gradi si m-am trezit ca nu stiu sa dau drumu' la dezaburire... decat la aerul conditionat ![]()
Asa ca am umblat cu geamurile putin deschise ![]()
Trebe sa-mi faca soata instructajul... ca le-am butonat si degeaba... ba chiar nu mai stiam sa le opresc... si nici macar nu mai sunt blonda ![]()
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2 ![]()
nicoll_mada spune:
Buna dimineata sirene dragi!Haideti sa ne trezim langa o
calda.Nu e frig la noi,dar e inorat si burniteaza.
Fetele am fost la circ ieri,am platit o carca de bani si am ramas total dezgustata.Cica circ cu animale acvatice...s-a plimbat unul printre scaune cu serpi si 2 crocodili,ne-au mai aratat niste prcusori de guineea,un rinocer si 2 pinguini si basta la acest capitol.
Mai frumos a fost in prima parte,la acrobatii si jonglerii.Ca sa nu va spun ca in mom in care s-a stins lumina si a inceput muzica,pitica mea a inceput sa planga ca ea vrea acasa.
Am luat-o in brate si incet,incet s-a acomodat.Lor le-a placut,de nu mai vazusera,pt mine au ramas restanti rau si mi s-au parut pusi pe jecmanit lumea.
Eu...sunt ceva mai bine,doar ca nu am apucat sa ma pensez,recuperez diseara.Inca mai simt urmele zilei de sambata,dar vor trece si astea.
Dany sa porti sanatoasa si cizmultitele,las' ca-i bine.Cum necum important este ca se aduna.
Cryna vazut baiat frumos cu ochi minunati!
Mey,sunteti niste harnicute,care mai de care ati facut bunatati.Felicitari fetele!
Acum fug la treaba,o zi buna si saptamana excelenta!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Ely, multam
. Yami-yam felia de tort
... merge bine la cafea
. Succes cu instructajul masinii
.
Nicoll,
dulce ca sa treaca dezamagirea provocata de circ. Bine ca, macar fetele au fost incantate
. Mersi de vizionare
. Poate, altadata oi avea mai multe poze
... servici usor azi si sanatate multa
!
~*~*~*~*~
Tethys spune:
Helooooo!!! Nimeni pe aici????? Ce mai ziceti? Ce mai faceti? Mai aveti innotatoare sau le pierdurati? ![]()
Mno, bine... spor la treburi la toata lumea si servici usor la toate
. Poate, apareti altadata... oricum, capitolasul nostru era pe pagina 2
... eh, poate nu-l mai lasati in deriva
...
V-am
-at. O zi buna in continuare. 
~*~*~*~*~