Pestisori, pestisori (46) ...In asteptarea Crynei

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Cryna, iau de la tine friptura de purcel .

Nu stiu ce ciorbica sa fac ? Idei ceva ? Parca as face una de perisoare ....hm..sau de vita .....depinde ce ma insipra la hypermarket.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

No, am fost cu serifu sa luam pt pus in butoi, dar asta mai pe seara ca acu' n-am niciun chef.
Sa va arat si bluza.Asaa fost azi noapte,dar cum ziceam ca era prea decoltata pt mers cu ea la scoala(cand ma aplecam imi aratam ), am adapta-o din mers, asa ca produsul final este asa, un pic mai cuminte.Este un pic cam inflorata, dar sunt multumita.
Eu fac supa de vita cu taietei si pt Diana cu litere ca m-a zapacit si maine bag la cuptor niste pulpe, fac un piure si salata si gata.

Mihaela si Diana 22.11.2004

lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Fetele abia mai pot sa va .Ma doare un mijloc de nu mai pot.Si cand schimb pozitia zici ca ma taie cineva...Dar va invit la un pahar de must si la struguri pe alese,albi sau rosii.
Mihaela super reusita bluza,imi place.Era nitel mai sexoasa in prima varianta,dar are dreptate serifu,zici ca-i din magazin.Sa o porti sanatoasa!Si spor la treaba tie,iar Dianei plimbare placuta!
Dany iertare ca ieri nu am mai aparut,dar am avut puina treaba si apoi m-am umplut de nervi ca nici ieri nu am luat salarul.Noroc ca azi prin reprezentatne mi l-au trimis si mie.Am auzit si alte persoane multumite de produsele Sano.Acum ca v-am auzit si pe voi,sigur le voi incerca si eu.
Cryna sper sa rezolvi toate problemele pana la final.Naspa asa sa crezi ca-i gata si apoi sa te intoarca din drum.Si la noi optionalele au aceleasi valori.Ok,asteptam pozici!
VA si va multumesc pt masa ,buna si gustoasa.In seara asta sigur nu mai intru,spal fetele si in pat cu mine.
Dar mai am timp sa zic hai

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Seara buna sirenelor!

Iaca, mi-am terminat si io din treburi pe seara asta si stau oleaca la butonat pe aici... cu o cana de ciocolata calda in fata , din care va servesc si pe voi, bineinteles . Deci, poftiti la o ciocolata calda... pe langa mustul si strugurii lui Nicoll . Multam duamna ... si, o , doua , ca sa treaca durerile de mijloc.
Mda, cam asa-i... naspa cu intorsul din drum ... sper sa termin, totusi, saptamana viitoare cu problemele astea, ca tre'sa-mi vaz si de facultate de amu ... eh, asta e...

Dany, cre'ca ai facut deja ciorbica aia si pun pariu ca-i gustoasa , indiferent ca e cu perisoare sau de vita. Pofta mare!

Miha, faina tare bluza ... imi placea mai mult varianta sexoasa dar, merge si varianta finala ... spor la acritul muraturilor . Yami-yam si meniul tau . S-aveti pofta mare!

Si, bineinteles Nicoll ... HAI ROMANIA!!! Odihna placuta !

la toate sirenele si s-aveti o noapte linistita , cu vise frumoase ! Somn usor! Pe maine.

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata fetele!!!Haideti sa bem impreuna o si sa incercam sa ne dezmortim.Dar ce zic eu de dezmortire...imi trebuie ditamai masajul sau gimnastica.Sunt de-a dreptul intepenita!!!Ma doare fiecare oscior si bucatica de carne...
Cryna macar pt mirosul florilor de la tine ma deplasez sa ajung pana la ele.Multam!
Azi e cam inchis timpul la noi,dar as vrea dupa amiaza sa mergem la circ.SA vedem daca nu ploua,le duc.
Va pupam si va asteptam!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

'Neata! 'Neata!
... ca miroase a !!! Mmmmmm , multam Nicoll . Si, inca un buchet de , ca sa te dezmortesti de tot. Sanatate multa ! Si la noi e innourat... posibil sa ploaie ... 'om vedea... mult succes sa ajungeti la circ dupa-amiaza ! Distractie maxima s-aveti !
Mno, ma duc sa-mi savurez cafeaua si sa vaz de reusesc a descarca niste poze ... nu promit nimic inca ... apar io mai tarzior...

Hai sirenelor, desteptareaaaaaaa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata

Mihaela mereu ma minunez ce poti face cu diverse ... bravoooo... daca am nevoie de ceva trimit materialele prin posta

Si Cryna cu bunatatile ei ... in fiecare zi altcvea bun de papa...

Nicoll sa treaca spatele.

Dany ce corbita ai fcut pana la urma?

Mie-mi face soacra salata de boef... ieri a facut sarmale ... de sarbatori ce-o mai face ... Imi plac ... si una si cealalta... dar nu-mi pica bine... si nici nu's aia care sa ma opresc dupa ce am mancat putin, de pofta

As mai incerca un tort ... de proba... dar trebe sa ma hotarasc de care... Ma apuc sa fa o cautare prin retete... si daca imi place ceva ma pun pe prajiturit mai spre seara...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Gata. Am reusit sa descarc 2-3 pozute , mai recente... nu am mai multe, ca nu prea am mai facut in ultima vreme... iar, astea sunt facute prin casa, asa... de aiurea , la vrajeala ... dar, mno, daca vreti sa vi-l amintiti pe Robert: vizionare placuta ! Iar, ultima poza e facuta amu, dimineata, dupa ce s-a mozolit cu iaurtul ... inca se mai zaresc urmele iaurtului pe bluzita ... eh, na ... va las link-ul aici:

http://family.webshots.com/album/575053796KwIIye

Ely, mult succes cu tortuletul ... sa ne dai si noua cate-o felie cand ii gata ... mmmmmm, ce pofta-mi facusi cu salata boeuf si sarmalutele, yami-yam...

Gata, momentan ... toate sirenele si va doresc o duminica frumoasa! Pe mai tarziu.

Mergi la inceput

Salutare!
Hop si eu la
Sar'na, sar'na!Cate n-as face de-as avea timp si as gasi materiale frumoase, dar no...
ieri am bagat si toate "alea" in butoi, am fiert,am fost afara, am fiert supa si aseara le-am trantit o pizza ca zau de mai stiu ce sa le dau sa manance si cum ai mei nu prea sunt cu retetele noi si complicate, sunt in plop cateodata.
Si la noi e innorat si urat si aseara era chiar rece.
Nicoll, sa dea DD sa nu ploua si sa mergi cu fetele la circ.
Elyana, sa ne arati si noua ce praji faci ca deja
Cryna, harnicuta...cand le faci pe toate? Invata-ma si pe mine ca zau de mai stiu sa-mi gestionez timpul.
Dany, ce ciorba ai facut pana la urma?

Eu mai butonez un pic pana-mi gat cafeaua si se trezeste matza care normal, doarme la ora astasi apoi iar intru in priza.

Sa aveti o duminica frumoasa!

lucru de mana

Mergi la inceput

multi, multi lui Robertelul frumuselul si mamicii care taie unghiute.

lucru de mana

Mergi la inceput