Pestisori, pestisori (46) ...In asteptarea Crynei

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Plouaaaaa ... ... iar, la cursuri tot n-am reusit sa ajung ... poate joi de amu ... offfff... ...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Am avut si azi o zi aglomerata,dar la un moment dat,spunand ca nu imi place de un colaborator,mi s-a spus cea mai tare chestie pe care am auzit-o."ce dracu,parca zici ca esti lesbiana"Am ras cum nu am mai facut-o de mult.hmm..ce parere le-am last eu colegilor...
Dany distractie placuta,sa faceti pozici multe si sa ne aratati si noua.
Cryna ma bucur ca ai rezolvat din treburile casnice.Normal ca lui Robert i-a mai trecut supararea daca a primit ceva.Si pe voi va .Si sa sti ca eu cred ca nu mai avem prea mult pana ne vom trezi cu ei dupa noi,cel putin pe acolo pe unde cunosc.
Va pup,vorbim mai pe seara!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
Raportam, timp urat si ploaie, frig de nu-ti vine sa scoti nici nasul.
Matza mea a parasutat azi intr-o balta si s-a udat pana la fund, dar bine ca nu s-a lovit desi, mi-a spus Adriana, ca tate a mai plans.ba, s-a zgariat la un degetel si deh i-a trebuit dat cu rivanol si plasture cand a ajuns acasa...îi zicea Adrianei ca nu vrea sa se infecteze.
Ca tot veni frigul, m-am pus sa-i mai fac o caciulita si sper sa-mi iasa ca incerc un model nou...ceva, ceva prinde contur, dar amu sa vad rezultatul final
Am inscris-o la cursul de pictura, la Clubul copiilor, mergem luni si joi dupa programul de la gradi ca atunci pot s-o duc. Dupa prima ora a fost foarte incantata, ei îi place mult sa picteze si acasa si sper sa-i placa si in continuare. La dansuri nu stiu cum ajungem ca programul e cam aiurea, de la ora 13 si dupa pictura sa mai stam si la dansuri mi se pare cam mult. Sa vad joi daca are intr-o zi de la 12(aar fi bine vineri) atunci merge, daca nu, asta este. Oricum ma bucur ca nu mai este d-ra de anul trecut ca nu se ocupa de ei...desi eram acolo de cele mai multe ori, rar o vedeam sa le arate cum sa faca, ci le zicea ce si cum stand pe un scaun, iar unui copil trebuie sa-i arati pasii, nu sa-i dai indicatii. Am intrebat cateva fetite de la scoala cum e la dansuri, ce fac, cum e doamna si erau foarte incantate. Acu' sa vedem.

Nicoll, trebuie sa ma uit la meci de-l transmite, dar sa-mi faci cu mana sa te vad pe stadion.
Cryna, Robertelul cel haios cu replicile lui cu tot.
Dany, ai ajuns la stomatolog?
Elyana, ma facusi sa balesc pe tastatura. Arata demential ce-ai prajiturit.

...mai apar, mai tarziu.

Mihaela si Diana 22.11.2004

lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Stiri de ultima ora...
Am iesit pe balcon sa adun niste haine si ce vad pe geam? Pe langa stropii de ploaie cad si fulgiCam repede, zic eu.

Mihaela si Diana 22.11.2004

lucru de mana

Mergi la inceput

Haideti fetele la o ciocolata fierbinte, facuta cu lapte !!! Io, asta fac acum . Sa-mi ridic moralul ... si sa ma incalzesc ... brrr... la noi ploua de pe la ora 15.00... e urat de tot ... ... frig... ... hmmmhhh... nu ma mir ca au aparut deja si fulgii cum zice Miha... Spor la facutul caciulitei si multa bafta la rezolvatul trebilor cu pictura si dansul Dianei .

Nicoll, nostima intamplarea de la servici ... si, asa e, in curand ma voi trezi cu Robert la spatele meu oriunde m-oi duce ... eh, asta e... la toate trei gagicile.

Hai ca-mi car miaunelile si nervii de pe aici... ma reintorc la ale mele .
la toate sirenele si s-aveti o seara placuta! &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

wow Mihaela la voi incepe sa ninga... devreme, ca devreme... dar cam brusc... acu' 3 zile caldi si bine... si dintr-o data friiiig...
Si sunt sigura ca peste 1-2 sapt. iar va fi f. cald pt. luna asta... si tot asa

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Gata sirenelor... ati inceput pregatirile pt. culcare ? Io, va zic noapte buna, somn usor si vise placute! Ne mai vedem... cand ne-om mai vedea ... &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

buna dimineata! Hai inviorarea sau v-a inviorat frigul si zapada !

Deci o cafea calda sau un ceai ca sa va mai incalziti .

Da , cam repede a venit vremea rece ...desi poate nu chiar repede ci neasteptat si dupa 25 grade acum ai 5 ..brr...dar ne imbracam bine si go...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143634

De la super MAMICA ...SI UN LUPTATOR MIHAITA

Felis sa va traiasca si poate mai treci si pe le noi!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata buna sirene!
Dany multam de cafeluta,numai buna sa ne incalzim putin.Ce zici ne pui niste poze?
Miha zi ati vazut primii fulgi!E drept ca mi se pare cam devreme,dar ...mai punem o hainuta,vorba lui Dany.Cat despre facutul cu mana la meci,sa fi pe faza.
Felis sa va traiasca baiatul si numai bine!
Cryna lasa duamna ca nu vazuram miauneli chiar de loc.Azi invata poznasul?

Si nu la final,dar acum imi reaminti cineva La Multi Ani,sanatate si impliniri pentru cei ce azi isi sarbatoresc onomastica!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput