Emigrare sau nu?
Raspunsuri - Pagina 32
arminad spune:
Mai fetelor ,voi chiar l-ati luat in serios pe Guestus ca expira termenul azi ?
Citat: |
Pina miine este termenul cu "ce job si la cit timp de la aterizare" ...daca nu scrieti yo nu va mai bag in seama. |
Eu fac pariu ca prelungeste termenul macar o saptamina
Dupa ce mai xeroxeaza niste chestionare, vine el inapoi, nu va faceti griji.
Scrieti si voi mai incet , ce naiba, vreti sa faca omu' scurta la miini completind chestionarele alea. Deja nu mai pridideste
Hazul spune:
citat din mesajul lui Guestus pai yo in povestile de mai sus nu vad nimic unic si personal. wrong , wrong, wrog. "Povestea mea" e unica , la fel ca si toate celelalte constat ca unii au venit sa se apuce de scoala din prima...si altii au inceput cu munci mai grele si apoi tot la scoala au ajuns. e corect ce spun sau nu? Nici nu stiu de ce am decis sa fac inca o scoala, pentru ca nu o fac sa ating standarde mai mari, ci pur si simplu sa fac altceva in alt domeniu(again unicitatea "povestii"). Toti ma cred nebuna,mai putin eu si sotul meuIn "standardele" lor "aveam di tati". Ce mi-a mai trebuit? In ale mele, aveam nevoie de o schimbare pur si simplu. Simteam ca ma plafonasem la cumparat de marfa, angajat oameni si luat la rost de ce nu si-au facut treaba....Cand nu am mai avut nimic de invatat, am gasit altceva si mai constat ca ala cu munca grea e doar EL....care nu scrie aici . Si doamnele care au stat la caldura si net vorbesc despre cit de bine si usor a fost...si ce avantaje ai si ce concedii minunate se pot face. wrong again. EL nu a muncit niciodata mai mult decat mine. Nu scrie aici ca nu e genul luiNu am stat "la caldura" in timp ce "al meu" se spetea tarandu-se in genunchi. Am muncit "cot la cot", fiecare avea responsabilitatile lui. Am tras impreuna la caruta. Daca tragea numai unul nu mergea inainte, o lua pe alaturi ca tot se vorbea de cit de usor este la cursuri, doctorate si masterate....ai avut 2 copii cu tine ruxij si mergeai si la scoala? chiar m-ai nimerit. 2 am cele care nu raspuns la chestionar sa nu indrazneasca sa se bage in seama |
maru spune:
prea tarziu Hazul, Guestus nu are net decat la servici, ori acasa e sub papucu nevestei, deci nici vorba de emigrare.
Acu cateva zile am postat si eu povestea primilor nostri pasi aici numai ca sa vad cat de serios urmareste acest topic. Guess what, se terminase programu de lucru in Ro, so cine sa citeasca?
Hazul spune:
citat din mesajul lui maru prea tarziu Hazul, Guestus nu are net decat la servici, ori acasa e sub papucu nevestei, deci nici vorba de emigrare. Acu cateva zile am postat si eu povestea primilor nostri pasi aici numai ca sa vad cat de serios urmareste acest topic. Guess what, se terminase programu de lucru in Ro, so cine sa citeasca? Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Allure spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Allure
[quote]citat din mesajul lui a_alinta ...sincer acum, allure mi-au ramas in creier toate cuvintele tale, pentru ca pana la tine nu am mai auzit de atata dragoste de sine... by de way, te-ai gandit vreodata ca putea sa fie admiratie din partea celor pe care tu ii vedeai atat de invidiosi pe tine??? alina |
vezi, asta e diferenta dintre noi (una din ele..)! eu nu consider ca "special" nimic din cele enumerate de tine...sint chestii absolut normale, le-am enumerat cu titlu informativ (cred ca o groaza de femei se machiaza, imbraca elegant, fac mincare buna, fac miscare, etc) nu stiu de ce ai luat-o ca pe o lauda.
vad ca fiecare s-a "laudat" pe aici cu ce-a putut... foarte bine! eu nu consider nimic rau in asta...este o forma de a ne cunoaste, de a-ti forma o impresie cit mai completa despre persoanele din spatele unui nick.
la treaba cu "admiratia" da-mi voie sa am dubiile mele.
sa nu-mi spui ca si tu imi esti admiratoare ca iau pistolul cu apa si ma impusc.
scuze pt off topic.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Guestus spune:
Bine Hazul...nu am yo chef acum de comentarii dar incep sa cred ca este ceva pur senzational si unic sa lucrezi la magazin ca vinzator si apoi avansat la "manager" directia plata facturilor si verificat marfa in raft.
Ce magazin era...adica ce aveai la vinzare...haine...bacanie..sau ce?
Si yo am vrut sa fac o firma acum 2 zile sa o pun allure stomac plat CEO. ...deci allure poate sa fie CEO....deci allure poate de miine sa zica "am refuzat un job de CEO in Canada"
Guestus spune:
citat din mesajul lui maru prea tarziu Hazul, Guestus nu are net decat la servici, ori acasa e sub papucu nevestei, deci nici vorba de emigrare. Acu cateva zile am postat si eu povestea primilor nostri pasi aici numai ca sa vad cat de serios urmareste acest topic. Guess what, se terminase programu de lucru in Ro, so cine sa citeasca? Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Nu am vazut nimic. Acum ce vrei...sa stau 24/24 cu ochii in ecran?
Yo urmaresc serios sa nu apara povesti SF sau laudarosenii.
Allure spune:
Guestuse, tu esti politaiul de serviciu care sufla in jaratec sa nu se stinga focul
Baga mare ca a murit frumusete de topic!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Hazul spune:
citat din mesajul lui Guestus Bine Hazul...nu am yo chef acum de comentarii dar incep sa cred ca este ceva pur senzational si unic sa lucrezi la magazin ca vinzator si apoi avansat la "manager" directia plata facturilor si verificat marfa in raft. Ce magazin era...adica ce aveai la vinzare...haine...bacanie..sau ce? Si yo am vrut sa fac o firma acum 2 zile sa o pun allure stomac plat CEO. ...deci allure poate sa fie CEO....deci allure poate de miine sa zica "am refuzat un job de CEO in Canada" |
Eu ma opresc aici cu explicatiile. Crezi ce vrei.
giani spune:
Noi am venit cu o mie de dolari, ca fo 3000 ne-au costat taxele, si inca o mie doctoru' si avionul. Acum mai bine de 10 ani. Cind am venit am zis sa caut un job la repezeala, si prin cunostinte gasisem ceva, sa fac covrigi la doua noaptea, da' nu m-am putut trezi in prima zi. Husb. si-a gasit repede, pina am inceput eu, el a schimbat 2 pozitii. Eu nu prea intelegeam engleza, da' am zis sa incerc, invat pe dinafara niste fraze, si ' oi vedea ce si cum. Si a mers, am luat un job dupa al doilea interviu. Mai greu a fost dupa, ca nu prea intelegeam ce vor sefii de la mine. Da' am scos-o la capat. Ma rog, la vremea aia high tech-ul era hot, nu trebuiau diplome recunoscute 'or nu-s ce scoli, si din experienta mea, nici prea multa engleza. Vreo doi ani tot aveam impresia ca-s in concediu, si dusul la serviciu face parte din programul de concediu.Nu-s ce sa fac sa imi revina senzatia asta :-)