Emigrare sau nu?
Raspunsuri - Pagina 33
a_alinta spune:
allure, lasa off topicul, ca si subiectul asta ajunge la gunoi.
toate femeile fac ceea ce zici tu, dar nici una nu se lauda in gura mare, cum faci tu..
referitor la admiratie, nu pot sa iti spun decat sa nu iti umpli pistolul cu apa, era vorba de cele care erau prezente langa tine sa aiba o admiratie... eu una nu admir virtual pe nimeni, in afara de AIDA, pe acest forum .
in rest, chiar daca nu l-am cunoscut pana acum pe guestus, nu pot sa nu remarc ca intr-o lume de femei ( destepte, frumoase, cu toti boii acasa s.a.m.d ) plecate in strainatate, el stie sa puna punctul pe litera I.
giani, eu zic sa faci un dus rece si iti va trece !
a_alinta spune:
subiectul asta nu e la oha, giani...
si daca tot iti plac atat de mult , ce spui tu, cred ca in romania te poti bucura din plin de ele
sau poate vrei sa invigorezi subiectul si nu stii cum s-o faci
giani spune:
Nu-s ce vezi tu la oha, eu am raspuns serios acilea, am prezentat o experienta personala. Nu prea inteleg de ce ma trimiti in Romania?
Si ce era de revigorat la subiect, ca era primul pe lista?! Da' daca as mai avea ceva de zis, imi permiti?
a_alinta spune:
giani, eu una iti permit orice...ca e forum public..
dar ai grija, s-ar putea sa primesti acilea niste raspunsuri care poate nu o sa iti placa...
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giani Noi am venit cu o mie de dolari, ca fo 3000 ne-au costat taxele, si inca o mie doctoru' si avionul. Acum mai bine de 10 ani. Cind am venit am zis sa caut un job la repezeala, si prin cunostinte gasisem ceva, sa fac covrigi la doua noaptea, da' nu m-am putut trezi in prima zi. Husb. si-a gasit repede, pina am inceput eu, el a schimbat 2 pozitii. Eu nu prea intelegeam engleza, da' am zis sa incerc, invat pe dinafara niste fraze, si ' oi vedea ce si cum. Si a mers, am luat un job dupa al doilea interviu. Mai greu a fost dupa, ca nu prea intelegeam ce vor sefii de la mine. Da' am scos-o la capat. Ma rog, la vremea aia high tech-ul era hot, nu trebuiau diplome recunoscute 'or nu-s ce scoli, si din experienta mea, nici prea multa engleza. Vreo doi ani tot aveam impresia ca-s in concediu, si dusul la serviciu face parte din programul de concediu.Nu-s ce sa fac sa imi revina senzatia asta :-) |
pai spune sa stim si noi mai multe giani...deci ai avut un job de covrigareasa si nu te-ai trezit...si apoi ce ai facut exact? hightech hightech...dar ce?
si sotul ce job a avut de la inceput...ca a schimbat 2 in 4 zile am auzit...dar ce job.
de 30 pagini ma chinui aici sa va invat sa explicati corect ceva...si trebuie acum sa o iau de la 0.
Guestus spune:
citat din mesajul lui Allure Guestuse, tu esti politaiul de serviciu care sufla in jaratec sa nu se stinga focul Baga mare ca a murit frumusete de topic! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. |
acum spune si tu serios.......astea sint povesti care merita sa le asculti? si vorba altcuiva...unii chiar au diplome
cred ca ceausescu era nene mic copil la povestit bazaconii fara continut.
"am aterizat cu 300 euro, am schimbat 3 joburi si sotul 4 si asa si uite ce cald si bine este in Bahamas. cu credinta si putere de munca sigur vei reusi, numai cine nu vrea nu reuseste, si etc etc, tara posibilitatilor, si viitorul copiilor si vai ce bine ne este la toti....si nu uitati parintii pe care ii aduceti cind vreti...si cita civilizatie si ce oameni.
si contractor...vai ce bine este sa fii contractor. ...dorm bine si asa si asa. si taxe mici...vai ce bine traim noi. si e mare cautare de ingineri...statistica si astrele arata ca 100% o sa reusesti.
giulia71 spune:
Vad ca s-a ajuns mai mult la caterinca pe subiectul asta, totusi ma risc sa pun si eu niscai intrebari.
Am inceput sa-mi pun semne serioase de intrebare daca merita sa-mi traiesc batranetile in Romania .
Stiu ca intampin ceva probleme de adaptare, dar ma gandesc ca n-oi fi nici prima nici ultima.
Deocamdata visez la cai verzi pe pereti, dar nu se stie niciodata.
Deci sa incep:
singurul impediment pe care il am e un credit maricel pe care l-am facut ca sa e terminam casa. Deci pot pleca cu datorii la purtator?
Revin
maru spune:
deja a primit...de la tine
citat din mesajul lui a_alinta giani, eu una iti permit orice...ca e forum public.. dar ai grija, s-ar putea sa primesti acilea niste raspunsuri care poate nu o sa iti placa... alina |
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maru deja a primit...de la tine
Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
dupa ce ca nu se spui nimic nici somn nu ai!