Emigrare sau nu?
Raspunsuri - Pagina 18
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Pai cum allure....zici ca e viata scumpa si vai palaria ta in ontario...si in acelasi timp le spui unora care nu au job sa emigreze chiar acolo. Nu inteleg...mai imi explici inca 1 data cum vine treaba? |
da ce credeai ca e ieftina?
prin comparatie cu Quebec...la asta m-am referit; acolo e mai accesibil pentru noii veniti, s-a mai spus asta si de catre alte fete dar nu citesti cu atentie.
si n-am spus "vai, palaria MEA"...a mea o duce foarte bine
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Guestus spune:
Am inteles...ideea este mergi in Quebec intii ca proaspat emigrat...te antrenezi bine...si cind esti baiat mare pleci la oras in Toronto or Vancouver. Corect?
Allure spune:
citat din mesajul lui Guestus Si contractor ce inseamna? esti un fel de consultant...sau cum? |
1.)inseamna ca nu esti angajatul companiei (pe shtat)
2.)venitul la contracte bate salariul de angajat de departe
3.)statutul este de "self employed", cumva esti privat dar in nume propriu, nu neaparat cu firma iar la taxe ai dreptul sa-ti deduci cheltuielile exact ca o firma => rezulta impozit mic sau deloc
cind lucrezi in IT "pe contract" asa se cheama "IT Consultant". Astia de exemplu fac $50-60-70 pe ora dublu cit un angajat
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Allure spune:
citat din mesajul lui Guestus Am inteles...ideea este mergi in Quebec intii ca proaspat emigrat...te antrenezi bine...si cind esti baiat mare pleci la oras in Toronto or Vancouver. Corect? |
teoretic, practic dupa ce te-ai stabilit acolo e ca si cum ai emigra din nou si in 99% din cazuri ramin acolo
de asta zic: cei cu studii pot veni direct aici, se incordeaza nitel la inceput, isi echivaleza, fac ce-o mai trebui...un an-doi de chin si apoi esti "baiat mare" cu sacii in caruta
Guestus spune:
Sa intelegem ca ai o viata dulce, cu somn bun de dimineata...corect?
Mai povesteste ca tomalavinia miine aterizeaza acolo cu agentul 023 si vine si denizel
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Allure
teoretic, practic dupa ce te-ai stabilit acolo e ca si cum ai emigra din nou si in 99% din cazuri ramin acolo de asta zic: cei cu studii pot veni direct aici, se incordeaza nitel la inceput, isi echivaleza, fac ce-o mai trebui...un an-doi de chin si apoi esti "baiat mare" cu sacii in caruta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. |
cred ca sint mai puturosi aia in quebec...
da cum e...ii ajuta ontario cu bani sau se autofinanteaza? ca am vazut yo niste poze aici cu niste balcoane ce erau inchise cu niste folie de plastic...cum au aia in baragan la solar.
Allure spune:
citat din mesajul lui Guestus Sa intelegem ca ai o viata dulce, cu somn bun de dimineata...corect? Mai povesteste ca tomalavinia miine aterizeaza acolo cu agentul 023 si vine si denizel |
cam ce crezi? la mine e ora 8.49 de dimineata, sint inca in pijamale si scriu pe forum
in urmatoarele 5 minute, ma bag la costumatie sport si ma apuc de exersat ca sa-mi tin neuronu activ intr-un corp activ.
la ora 10, dupa dush, maninc breakfast, ma mai invirt de 3 ori prin casa, ma imbrac si plec la munca
Life is good.
alina023 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Allure
cam ce crezi? la mine e ora 8.49 de dimineata, sint inca in pijamale si scriu pe forum in urmatoarele 5 minute, ma bag la costumatie sport si ma apuc de exersat ca sa-mi tin neuronu activ intr-un corp activ. la ora 10, dupa dush, maninc breakfast, ma mai invirt de 3 ori prin casa, ma imbrac si plec la munca Life is good. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. |
Allure, mai zi, ca agentul 023 e in drum spre aeroport! Guestus habar n-are ca de fapt ajung din seara asta! Psssst (si cu Denizel in geamantan)!
Serios vorbind, cum poti ajunge sa ai statut de contractor?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Allure spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
cred ca sint mai puturosi aia in quebec... da cum e...ii ajuta ontario cu bani sau se autofinanteaza? ca am vazut yo niste poze aici cu niste balcoane ce erau inchise cu niste folie de plastic...cum au aia in baragan la solar. |
ciudati sint peste tot.
aici (ON) nu le da voie sa "inchida" balcoanele cu nimic
in probleme de politica si economie sint zero barat.
dar citeam undeva ca degeaba vrea Qc sa se separe de Ontario ca nu sint in stare sa fie autonomi dpdv financiar, deci...