Emigrare sau nu?
Raspunsuri - Pagina 19
Guestus spune:
asa allure......sa vezi acum ciuda si pizma ce te paste de la alte doamne
poate ne spui ca stai si intr-un penthouse pe la etajul XX si vezi si apa si etc etc.
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina023 Serios vorbind, cum poti ajunge sa ai statut de contractor? |
depinde cum te angajezi. daca mergi prin agentie de employment, ei iti aranjeaza interviul pentru "angajat" sau "contract"
daca te duci independent, pur si simplu pui conditie la interviu "Vreau contract cu atita pe ora"
daca au nevoie de tine, accepta
nu-i usor sa prinzi contract. si dezavantajul este ca ele sint pe durata determinata si cind se termina exista varianta de prelungire (tot pe durata determinata) sau varianta de "pa!"...caz in care trebuie sa-ti gasesti altceva. logic.
eu sint pe durata nedeterminata. tocmai am realizat ce norocoasa sint.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Allure spune:
citat din mesajul lui Guestus asa allure......sa vezi acum ciuda si pizma ce te paste de la alte doamne poate ne spui ca stai si intr-un penthouse pe la etajul XX si vezi si apa si etc etc. |
hahahaha...pizma exista deja pe alte motive decit cele mentionate
nu stau la penthouse, deocamdata sint la chirie ca imi place la centru dar apa o vad...pe geamul de la baie
etajul aproape ca l-ai nimerit: XXI
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Guestus spune:
Si cum faci mai exact...mergi la ce firma si ce faci ca si contractor? adica vinzi...cumperi...sau ce?
aterizeaza miine 023 si ce spune...yo vreau sa sa fiu contractor cu 30/h ...sau?
contractori am auzit de aia din Irak...si de aia care se bat cu talibanii.
Allure spune:
acuma nu mai vrem serviciu si salariu bun, vrem direct contract la aterizare!
hai ca sint restanta la flotari!
time is money.
o zi buna!
a_alinta spune:
ce activa esti in acest subiect, allure!si cum le stii tu pe toate! ( ca de obicei de altfel)
doar o intrebare am pentru tine: cata experienta de munca aveai acum 12 ani?, cand ai aplicat pentru emigrare, ca eu la 24 de ani abia terminasem facultatea si ma angajasem, de experienta nici nu putea fi vorba.
voi chiar nu v-ati prins ce vrea guestus?
cred ca a auzit multe povesti din astea despre emigrare si s-a cam saturat
lucruri concrete expuneti, nu ceea ce ati auzit de la colega de munca a prietenului vecinei de la scara de vis-a-vis
sau ce conectii ati facut in diferite imprejurari de situatii.
nu mai dau exemplul lui allure, ca ii vine ideea ca o pizia o pauzasc ca sta la etajul 21
lavinia, in primul rand cand emigrezi trebuie sa fii convinsa, ca indiferent ce vei gasi la capatul drumului tau va fi bine!;
fiecare om are sanse in viata, trebuie numai sa le fructifice.
nu cred ca sunt 2 situatii identice in cazul persoanelor emigrate; unii au reusit mai repede si mai usor, altii mai incet , altii inca incearca. ideea e ca daca vrei ceva cu adevarat vei reusi!!!
, daca pleci cu gandul ce dor iti va fi de cei care ii lasi in tara, parerea mea e sa ramai cu ei.
a_alinta spune:
sorry pentru balbaiala, am vrut sa scriu " pizia o pauzasc" , dar nu imi place cum suna, asa ca schimb cuvantul ca sa nu mai existe dubii: o invidiez"
Guestus spune:
citat din mesajul lui a_alinta sorry pentru balbaiala, am vrut sa scriu " pizia o pauzasc" , dar nu imi place cum suna, asa ca schimb cuvantul ca sa nu mai existe dubii: o invidiez" alina |
de nervi nici sa scrii nu ai mai putut.
a_alinta spune:
ca sa inteleaga toata lumea, ca vad ca am facut aceeasi greseala, este vorba de faptul ca nimeni nu o invidiaza pe allure, nici ca sta la ce etaj sta , nici din alte motive ( care or fi ele alea???)
se pare ca ai deja o obsesie , stai calma
guestus, ti-ai depus dosarul?