Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50KG(29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Sefa si sefa adjuncta, iertati indrazneala, m-am gandit sa va odihniti si voi macar duminica.

Elena,
z14

_
made in Romania, '73

Libra, mutumim pt listuta actualizata.
Bine ai facut! Io m-am facut mica-mica intr-un colt. Se pare ca analizele mele de biologie moleculara sunt cam naspa (o gramada de mutatii). Am citit pe net si am intrat si pe subiectul "Trombofilie" si m-am ingrozit.

P.S. Da' lu' Lily de ce nu i-ai dat floricica?!

http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png

nico,ai primit rezultatele? ai vazut tu?
nu stiu,parca nu imi vine sa cred....

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Galli, scrie negru pe alb!
Detalii voi avea cand voi vorbi face-to-face cu dr, probabil cel mai curand pe 7 oct cand ma duc sa-l tin de mana stanga pe sotu' meu, ca cu dreapta o sa fie ocupat.
Daca e adevarat ce scrie acolo, se explica de ce FIV-urile au fost cu esec.
Bine ca am descoperit macar acum. Am citit ca, in cazul trombofiliei, riscurile in sarcina sunt de a pierde sarcina fie printr-un avort spontan in luni mici, fie prin trombozarea vaselor placentare (nu se mai alimenteaza placenta cu sange) cu moarte fetala in luni mari.

Ada, ai vazut bine. Asta mi-e soarta.
Distractie placuta!

Mona, te invit io la o pulpa de miel (impanata cu mult usturoi si zeama de la o lamaie) la cuptor. Garnitura: orez turcesc si o salata cu multa lamaie si ulei de masline (ca aici e ieftin). Cand termini serviciul? In 2 ore e gata, ca am dat focu' mic.

Ellyshor , pe mine de ce nu ma pupi?

Mayan, spor la smotru!

Sorinake, maine venim cu tine!

Amy, cum iti mai este? Sper sa aiba efectul scontat acele nesuferite de pastile.

Pupici speciali pentru gravidute, Floricica si Cinezee.

http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png

Mergi la inceput

nico,repet,nu imi vine sa cred...
da, am citit si eu din cand in cand....
hmmmmmmmmmmmm ai gatit miel?? vin si io!
mona,,doamne, cred ca e chin sa lucrezi duminica!
te adaptezi, stiu, ca nu ai incotro!!

amy,cate tablete iei pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dragelor. Azi mi-a fost mult mai bine, cu sensul ca nu am dat la boboci decat o data, si am zacut numai o ora. sa vedem ce fac maine la munca . O pastiluta pe zi iau, doza recomandata e de 3, dar m-a avertizat ca o sa-mi fie rau si de aceea mi-a dat numai una.
Mai fetelor, voiam de ieri sa va zic ce inseamna un sufletel mic. Piticul ieri, era la parintii lui D si voia sa se joace. I-am zis, maine ne jucam puiule acum mi-e tare rau. Statea intins pe pat langa mine si ma mangaia pe cap. Apoi mi-a zis: Stiu cum iti trece, iti fac masaj a la ...D**i. Si s-a suit fetelor pe spatele meu si mi-a facut masaj. Apoi i-am zis ca ne jucam , ca mi se rupsese sufletul si mi-a zis: nu, acum ne uital la Tv ca tie iti e rau. Are numai 8 anisori.
La mine nici nu mai am timp sa ma gandesc, ma gandesc la bunica, la pitici, la tatal lui D, la mama lui, nici eu nu mai stiu de capul meu.
Si ma gandesc si la voi si e tare aiurea ca nici aici nu gasesc decat suparare .
Nico, nu se poate sa fie chiar asa de rau. Poate e ca prospectul la medicamente: prima data te sperie, dar daca ti-l traduce un medic, o sa vezi ca nu e asa grav. Fruntea sus, surioara draga, suntem aici cu tine, te tinem de manuta.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Amy, aici ai sa gasesti intelegere! Supararile le tinem pentru noi, draga noastra!

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Supararile ni le impartasim, draga Sorinake, ca sa ne mai usuram
Voi sunteti singurele mele prietene, carora nu ezit sa le spun ce am pe suflet, care mereu mi-ati fost aproape de cand v-am descoperit. In viata reala nu mai am prietene, si nu o sa mai am putere sa-mi fac vreuna vreodata. O fosta colega de serviciu imi zicea mereu: Cand vrei sa vb cu cineva, uita-te in oglinda si vorbeste, ea nu te va trada niciodata. Voi sunteti ,,oglinda" mea.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fete dragi,
Acum am aterizat si eu de la mama,care nu are internet.
Pentru prima Balanta sarbatorita(Babyblue):
LA MULTI ANI CU SANATATE,NOROC SI CAT MAI REPEDE SI CAT MAI MULTI!

Eu mi-s in ziua 3 a CM,asa ca fapt divers
Nico, imi pare rau ca analizele nu sunt prea bune,dar sa dea DD ca nenea dr sa gasesca leacul! Poate asta este cauza ca FIV nu s-a prins
[blue]Cinezee[/blue,sarcina usoara si un bebe cuminte!
Galli, oestrogelul se i-a pt ca endometru sa creasca!
Sorinake, Bafta multa !
Amy ,sa-ti dea DD putere multa ! Mergem mai departe,ne mai impiedicam, dar ne ridicam ca nu prea avem voie sa ne plangem prea mult! Trebuie sa fim super femei!
Elly, o sa- i zic si eu dr sa-mi faca un drilling ,asa ca bonus ca daca tot taie sa faca tot tacamul
fete dragi sa sa veniti cu vesti bunne!

Mergi la inceput

Libra,
sora noastra entelectuala cu capu,

iti dorim multi bbi, adica ,
o trupa intreaga, ce mai incolo-incoace,
fericire imensa si sanatate cat mai multa!!!

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaaaaaaa,surorilor!!!!
va invit la o , pana soseste libra!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Buna dragelor. Azi mi-a fost mult mai bine, cu sensul ca nu am dat la boboci decat o data, si am zacut numai o ora. sa vedem ce fac maine la munca . O pastiluta pe zi iau, doza recomandata e de 3, dar m-a avertizat ca o sa-mi fie rau si de aceea mi-a dat numai una.
Mai fetelor, voiam de ieri sa va zic ce inseamna un sufletel mic. Piticul ieri, era la parintii lui D si voia sa se joace. I-am zis, maine ne jucam puiule acum mi-e tare rau. Statea intins pe pat langa mine si ma mangaia pe cap. Apoi mi-a zis: Stiu cum iti trece, iti fac masaj a la ...D**i. Si s-a suit fetelor pe spatele meu si mi-a facut masaj. Apoi i-am zis ca ne jucam , ca mi se rupsese sufletul si mi-a zis: nu, acum ne uital la Tv ca tie iti e rau. Are numai 8 anisori.
La mine nici nu mai am timp sa ma gandesc, ma gandesc la bunica, la pitici, la tatal lui D, la mama lui, nici eu nu mai stiu de capul meu.
Si ma gandesc si la voi si e tare aiurea ca nici aici nu gasesc decat suparare .
Nico, nu se poate sa fie chiar asa de rau. Poate e ca prospectul la medicamente: prima data te sperie, dar daca ti-l traduce un medic, o sa vezi ca nu e asa grav. Fruntea sus, surioara draga, suntem aici cu tine, te tinem de manuta.

_

amy, asta este dovada ca au un suflet minunat,
si sunt capabili de sentimente extraordinare,
exact cand noi nu ne asteptam!!!

Mergi la inceput