Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50KG(29)
Raspunsuri - Pagina 20
ada29 spune:
Buna dimineata fete dragi,
Sa aveti o saptamana linistita
Galli,trec la capitol nou???
Ada
ada29 spune:
Ok Galli.
Sorinake,cand am facut eu ultima inseminare era pe hol o fata care avea o singura trompa permeabila,a facut si ea IA,acum a nascut.Sa dea Dumnezeu sa fie bine si la tine
Ada
Lumy_Clt spune:
Neatza scumpele!
Sunt la ultima inghititura de cafea
si tup la munca.
Libra 

v

Nico sa stii ca butoaie nu mai is .....mai mult ca sigur sunt pline cu muraturi 
. E bine ca macar ca din analize, in ciuda faptului ti se par rele, ai aflat ce anume intr-un fel sau altul ai de tratat. Tot raul spre bine
.
Galli multumim de casuta noua.
Fetelor va 
dulce pe toate, o tai ca intarzii la munca
Never say never!!!
ada29 spune:
Spor la treaba Lumy
Ellyshor imi pare tare rau ca ai PCOS.Prin tare multe trebuie sa trecem noi,femeile.Cred ca de aia mi-am dorit intotdeauna baiat,prea multe sindroame au femeile.Multa putere sa ai draga mea
Ada
ada29 spune:
Imi fac numarul ca plec si eu![]()
Nico,imi pare tare rau ca ai mutatiile respective darrr ma bucur nespus ca le-ai descoperit
Cu un tratament bun treci peste si o sa ai copii sanatosi.Sa dea Dumnezeu la toata lumea copii sanatosi.Stii ca suntem alaturi de tine
Amy,Doamne Ajuta si tie.Tare mai esti incercata si tu dar tu esti un om puternic si treci peste ele,o sa treaca si efectele secundare de inceput,tratamentul o sa-ti foloseasca
Sori,ce inseamna pipi ciolu tai tai?![]()
Salut toate absentele
Ada
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Am avut o trezire mai grea ca vremea e tare urata aici. Am mai lenevit, am facut mic dejun cu sotu' si iata-ma la "serviciu". ![]()
Multumesc tuturor pt incurajari, surioarele mele!
Listuta pe ziua de azi e deja pregatita la cap. nou. 
http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png
galliciana spune:
surorilor, va invit la un nou capitol,
masa, felicitarile si dansul, continua aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143228
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!