Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50KG(29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

O duminica foarte placuta tuturor!

P.S. Monicuta, tie trebuie sa-ti urez o zi foarte usoara!

http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Cat despre mine am inceput sa iau Brocriptin, recomandat de oncologul care m-a controlat la sani, sa vedem ce stari imi da, ca prospectl suna groaznic.
Poop fetele si sa aveti un week-end minunat. [/blue]

Amy2007, Bromocriptina suna nasol pe prospect, dar sa stii ca nu e chiar asa de nasoala. Eu am luat pt f scurt timp, vreo 3-4 zile, si intr-adevar, doctorul nu m-a lasat sa plec acasa, m-a internat si mi-a controlat tensiunea la 4 -5 ore. Zicea el ca administrarea acestui medicament da variatii de tensiune. Eu nu am avut nici o reactie adversa. Bine, asta se intampla la Parhon acu' multi ani, prin 1998. Ma gandesc ca poate au mai revizuit compozitia medicamentului. Poate nu ar strica sa iti urmaresti tensiunea in perioada asta.
Cinezee, felicitari mari si multe. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat.
Mayan, bine ai revenit. Dezpachetare usoara si cu spor. Stiu despre ce vorbesti, noi ne-am mutat in casa noua in iulie 2008. A fost greu, dar si foarte frumos.
Ellysor, sa stii ca drilling-ul ovarian, laparoscopic evident, ca nu cred ca mai taie nimeni pt atat, nu face decat f bine. Drilling-ul, probabil ca stii deja, e un fel de zgariere/striere a suprafetei ovarului pt a lasa foliculul, viitorul ovocit, sa creasca mai bine si pt a putea fi preluat de cilii de pe trompe mai usor. Nu-ti fie teama. Am facut asa ceva in 18 decembrie 2008 si a doua zi dimineata am plecat acasa. Doc zicea ca, dupa drilling, ar trebui sa raman insarcinata in max 6 luni. Probabil asta scrie la carte.
De asemenea, doctorul endocrinolog iti va recomanda intotdeauna pastile pt o eventuala modificare a echilibrului hormonal din organismul tau, iar chirurgul operatie, ca el vrea sa vada ce e acolo. EU, ma refer la mine, da?, intre pastile=hormoni si o mini interventie laparoscopica, am preferat interventia. Repet, e parerea mea personala.
Babyblue, la multi ani, sa fii sanatoasa si linistita, ca in rest....le faci tu pe toate
Ada29, am fost ieri la morfologia de trim II, l-am zapacit pe Dr. Albu cu intrebari de femeie isterica la prima sarcina, e un dragut, explica tot si m-a intors pe toate partile pt ca, vorba lui, 'copilasul' nu vroia sa ii arate aorta si nu stiu vena pulmonara.
Toate sunt bune si frumoase, nimic iesit din comun, bebe are 470g si probabil undeva intre 25-27cm de la cap la calcai. Nici nu imi dau seama unde incape, pe bune, burtica mea nu e atat de mare. Doar nitelul. Evident ca am luat o rigla si 26 de cm mi se par imens de multi, noroc ca bebe sta ghemuit . Daca o sa semene cu ta-su - ceea ce imi doresc din tot sufletul, dar nu acum, ci dupa ce il nasc - ta-su care are 1.92....inseamna ca o sa fie nasol de ficatii mei in ultimele saptamani
Ma duc sa inventez ceva de mancat pt pranz. Probabil ceva din piept de pui si cartofi.Am vazut o reteta interesanta cu cartofi fierti, intregi, taiati pe jumate, scobiti, umpluti cu branza, bacon, marar, smantana, condimente si dati la cuptor. Cam ca acei cartofi cumparati din mall, probabil muuult mai ieftin. Bine, probabil se pot pune ce ingrediente vrea fiecare in umplutura cu pricina.
O duminica linistita.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

vin si eu cu intarziere la urari , ptr ca ieri nu am avut net

Babyblue ,LA MULTI ANI sa ai parte de multa fericire,sanatate

blue_flower multumesc frumos ptr urari asa sa dea D-zeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Salutare,salutare,

Am ajuns si noi acasa(la parinti am fost plecati Nico),nu stau mult ca avem musafiri azi.

La Multi Ani BabyBlue! Multa sanatate si multe dorinte implinite sa ai!

Am citit pe fuga,Nico,au aparut probleme la analize?Doamne ajuta sa fie ceva ce poate fi rezolvat usor

Mona,tare imi mai place cum povestesti tu acolo de tara in care traiesti,de la obiceiuri pana la analize

BlueFlower,ce ma bucur pt vestile bune,sa fie sanatos Alex!Am vazut si eu reteta despre care vorbesti pe Acasa,cu siguranta o s-o pun in practica,cred ca-s foarte gustosi cartofii umpluti

Sorinake,pe noi in Cj(unde a facut si Galli) Hsg luna in care am facut procedura e moarta sa-i zic asa,radiologul din start ne spune sa nu prestam.Am inteles ca depinde de medic iar in situatia asta ...adevarul e dincolo de noi.Chiar ai luat si antibiotic si stimulare si Hsg,la noi nimicMult succes!

Salut toata trupa,sper sa pot trimite mesajul ca-mi face calculatorul figuri,o duminica minunata sa aveti,

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

La multi ani inca o data BABYBLUE!!!!
Sa ai parte de tot ce-i mai frumos, mai pur, mai curat pe lume. Multa dragoste, sanatate si optimism!

Pupicei si pt celelalte gagici, Mona, Lumy, Libra(multumim pt listutza:D), Amy, Sori, Manu, Lyly, Galli, Cinezee

Blueflower..iti multumesc frumos pentru sfaturi, chiar am nevoie de pareri provenite din experienta. Intr-adevar, si doctora mea a zis ca nu este o interventie foarte agresiva, ca o s-o facem in spital si mi-o va face chiar ea.
Nu stiu ce sa zic insa....inainte de asta parca as vrea sa mai refac o data analizele hormonale sa vad cum stau.
Oricum a ramas ca daca ma hotarasc sa fac interventia, va fi dupa sarbatori...acum sa stau linistita un pic, fara tratamente...fara nimic. Sa iau o pauza.
Daca pot sa intreb, tie de ce ti-a fost recomandat drillingul? Pentru ca eu stiu ca se face numai la cele cu PCOS. Ai fost diagnosticata cu asa ceva?Daca poti sa-mi spui, bineinteles

Va pupic dulce pe toate....fug ca mai am treaba prin bucatarie si apoi trebuie sa plec la o prietena sa o fac la par pentru o nunta

O duminica minunata va doresc!!!!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Floricica frumusea...
Ai grija de o femeie amarata care e la scarbici si e deja moarta de foame..

Puiul ala cu cartofei..mmmm

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Buna ziua!

Babyblue, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, norocoasa si mult iubita!

Ada, da, luna asta, am facut hsg, am luat stimulare si antibiotice! Acum ne pregatim de inseminare sapt asta, daca va vedea dr vreo imbunatatire pe ovarul stang!

Elly, eu am avut ovare polichistice doar, nu PCOS, dar dr mi-a facut si drillin ovaria, asa ca bonus!

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Baby flower, din pacate mi-a dat ieri niste stari foarte ciudat Brocriptina: am vomat, abia stateam in picioare, ameteam... Pe prospect scrie ca in primele zile da starile astea. Azi a fost mai bine. Doctorul a zis sa le iau 90 de zile. Poate scap de una (noduli la san) si dau de alta. Prospectul este infiorator.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Offf, Amy, prin cate mai treci si tu!!!

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

am sosit si eu acasa,am fost pana la mamicuta lui acasa!!
se vede ca babyblue nu a aparut pe aici,nu???

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput