oligoastenoteratozoospermie (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Buna!azi am luat rezultatul sotului la analize si toate sunt f bine,in limite normale;fsh,lh,prolactina,testosteron.cultura-sperma,cultura secretie uretrala. Maine mergem sa mai faca o spermograma la polisano si cred ca o eco pentru varicocel,poate avea rezultatele bune la analize si totusi sa nu stim care este cauza astenoteratospermiei?tigarile nu vrea sa le lase si nici macar sa le mai rareasca (fumeaza 2 pachete pe zi)si nici la bere nu renunta,acum cred ca de supare consumaaltceva nu bea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

sabrinela, da, chiar daca toate analizele sunt perfecte, intr-adevar, se poate sa nu se afle cauza astenoteratospermiei; tigarile, cred eu ca ar trebui putin rarite, iar berea nu incape in discutie...
unde face ecografia ptr varicocel, tot la polisano ?
sa ne scrii in ce parametrii iese spermograma ...
succes maxim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabrinela

Buna!azi am luat rezultatul sotului la analize si toate sunt f bine,in limite normale;fsh,lh,prolactina,testosteron.cultura-sperma,cultura secretie uretrala. Maine mergem sa mai faca o spermograma la polisano si cred ca o eco pentru varicocel,poate avea rezultatele bune la analize si totusi sa nu stim care este cauza astenoteratospermiei?tigarile nu vrea sa le lase si nici macar sa le mai rareasca (fumeaza 2 pachete pe zi)si nici la bere nu renunta,acum cred ca de supare consumaaltceva nu bea.

maria

ooof...si tu Brutus??? mor de ciuda cand nu stiu cum sa lupt....ce sa ii fac atata timp cat sunt analize perfecte....toti doc. ridica din umeri

in alta ordine de idei se pare ca stresul m-a ajuns si am fost ieri la urgenta...inima e bine insa m-am ales cu o anemie de toata frumusetea....cardiologul mi-a spus ca e alegerea mea daca vreau sa fac FIV insa el nu ma sustine....este mai periculoasa pt mine punctia decat stimularea...mie imi cam vine sa renunt...mi s-a luat pe bune...poate nu vrea DD si eu ma tot agit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Tannoo si eu simt din cand in cand "indiferenta" lui. Insa vad sclipire in ochii lui ori de cate ori vede un bebe. Avem o prietena care e bona la o fetita. Intr-o zi a venit cu ea la birou. Al meu vroia sa plece dupa treburile lui, insa sa pus cu ala mica la joaca. Ia-a desenat, s-au jucat iar la plecare ea i-a dat pupici desi e tare zgarcita Iar exemplele pot continua. Deci vrea doar e incapatanat sa faca ceea ce-i spun eu, face tocami invers. Pentru tigari ma lupt cu el pentru ca are orhanismul foarte imun, iar dna doctor se roaga la randul ei sa se lase de fumat. Cu vaccin antigripal el face febra aproaba 40C intr-o iarna mi-a facut preumonie acuta, iarna asta avea rosu la gat si statea in pat 1 saptamana atat de slab era. Deci ma lupt cu el sa-i fac viata mai lunga si e constient dar poate ii este greu sa accepte ca nu este barbat tare si orice virus il baga in pat.

Vulturas eu ti-am mai scris si iti repet viata ta sa fie in prim plan. DD daca te crede capabila sa faci un bebe precis iti va face acest cadou, insa sarcina ta nu este doar sa-i dai viata ci sa-i ti manauta inca multi ani si dupa aceea. Deci nu-ti forta norocul. Doar 1 viata avem

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

vulturico esti intr-o situatie greu de imaginat pentru mine; nu pot sa iti spun ce sa faci; doar te pot sustine in proiectul tau ; tu stii ce e cel mai bine pentru tine ... important este sa fi sanatoasa

tveety, poate nu ai gasit tu cale potrivita pentru a-i explica ce e bine si ce nu; cred ca daca isi doreste un , incapatanarea nu are ce cauta aici; poate e putin confuz ...
de ce ai spus ca cei din ungaria nu prea au ce face in cazuri de infertilitate masculina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

tveety ai perfecta dreptate...dar imi e atat de greu sa renunt....sunt lesinata dupa copii...mi se pune un nod in gat cand vad burtici si mamici cu bebici in carucior...ma gandesc cateodata daca tot am fost incercata de DD macar atata lucru sa mai imi dea...stiu ca sunt egoista....am un sot minunat care si-ar da viata pt mine...un serviciu bunicel...parinti minunati...oare cer atat de mult? sunt binecuvantata pe o parte si pe partea cealalta ma gandesc ca merit un bb...asta suna a egoism, nu? ar trebui sa ma multumesc cu ce am...insa e foarte greu

tanno

Mergi la inceput

nu e egoism, vulturico; cred ca e vb de faptul ca vrei sa simti ca traiesti pentru ceva ... dar, gandeste-te, poate ajungi sa il faci pe si nu apuci sa te bucuri de el ... ce rost ar avea sa il lasi fara o mamica, care l-ar iubi atat de mult? ... pe de alta parte as zice sa mergi inainte in incercarea asta ... nu stiu ... imi e tare greu sa te sfatuiesc ceva ...

Mergi la inceput

Tanno nu am citit nicaieri ca ar fi tratat nici la seged infertilitatea masculina ci doar5 facut FIV. Dar mai avem cateva zile si ne lamurim, iar la intoarcere fi sigur ca-ti voi scrie cum au decurs lucrurile si ce ne-au spus

Vulturas sunt de acord cu Tanno noi suntem aici cu tine si te sustinem oricare ar fi decizia ta

Mergi la inceput

cand plecati, tveety ? am asa emotii pentru voi

Mergi la inceput

Tannoo in 7 suntem programati la ora 2 adica pe miercuri. Mersi ca-mi tii pumnii. Lasa ca o sa fie bine, mai ales ca la voi si tu lupti cu toate puterile

Mergi la inceput