oligoastenoteratozoospermie (3)
Raspunsuri - Pagina 2
tannoo25 spune:
si primul capitol aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139148&whichpage=1
tannoo25 spune:
fetelor, va rog frumos, inchide-ti una din voi, care stiti cum se face, capitolul anterior ![]()
multumesc frumos 
Maya_I spune:
Tannoo, eu nu stiu cum se face doar oare nu cumva numai tu poti inchide subiectul, daca tu l-ai scris? Zic si eu... Ia vezi, in josul paginii, acolo unde scrie Raspunde la subiect, nu e si Inchide sibiect? Am incercat eu, dar nu imi apare... S-ar putea ca numai initiatorii unui subiect sa-l poata inchida. Dar poate ma insel... 
Maya_I spune:
Tannoo, nu stiu cum se face... am incercat si eu sa vad cum as putea inchide un subiect inceput de mine, dar n-am reusit. Dar cred ca in afara de tine si de moderatori nimeni altcineva nu-ti poate inchide subiectul, doar daca se logheaza u ID-ul tau. Poate te ajuta altcineva.
tannoo25 spune:
chiar nu gasesc nimic de genul inchide subiect sau altceva ... in fine, il lasam asa si l-o inchide cineva intr-o buna zi ... ![]()
tveety spune:
Tannoo nu cred ca poate sa-i faca ceva cei din Ungaria. Ei mmai dregraba pot trata infertilitatea la femei pt ca in unele cazuri ele se pot trata, sau un simplu FIV rezolva problemele legat de lipsa/infundari la trompe, probleme cu ovarele dar nu si problemele de infertilitate masculina. Doamna da sa-i spuna cineva acolo ce sa ia ca altfel nu vrea nimic nici in ruptul capului 
O saptamana a tecut de la Malboro rosu si asta lung la Kent-ul ala subtire. S-a dus in delegatie s-a intalnit cu colegii care i-au pus Malboroul inapioi in mana si au ras de el s-au batut joc de le asa ca el, desi este seful lor a cedat si s-a intors la Malboro rosu lung. Azi dimineata i-am reprosat si i-am zis vezi ca medicamente nu vrei, naturistele nu vrei insa bere, cafea, cola si tigari vrei. Adica iti pare rau de rezultat dar nu faci nimic. Ai facut un pas mic spre sanatatea ta dar baietii au ras de tine si de ce sa te faci tu de ras in fata unor pustani
de 20-25 de ani 
Dupa masa avea 2 pachete de Kent pe masa oare incepe sa realizeze ca ar putea face si el ceva? Eu mai speram ca scap cu IUI si nu este necesar FIV-ul pt sanatatea mea dar pe el nu-l intereseaza. Ba din contra poate mai scoate 500 euro pentru ca trebuie injectat sperma 
off ce-mi vine sa-l iau la bataie 

Dar viata merge inainte, nu
Noi sa fim sanatosi si in rest se rezolva!
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
Maya_I spune:
offf, ce sa ne mai facem cu barbatii astia... sunt tare incapatanati...
. Am si eu unul cam la fel acasa: nu mai fumeaza, dar nu prea vrea sa renunte la berea lui. Apropos, cat e de periculoasa berea daca ia naturiste? Are cineva idee? Face foarte mult rau? Mentionez ca altceva nu bea, nici macar vin. Cafea nu bea decat foarte rar.
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya_I offf, ce sa ne mai facem cu barbatii astia... sunt tare incapatanati... . Am si eu unul cam la fel acasa: nu mai fumeaza, dar nu prea vrea sa renunte la berea lui. Apropos, cat e de periculoasa berea daca ia naturiste? Are cineva idee? Face foarte mult rau? Mentionez ca altceva nu bea, nici macar vin. Cafea nu bea decat foarte rar.Optimista... pana la lacrimi |
alcoolul nu e indicat in diagnosticul asta; insa, decat bere, mai bine un pahar de vin rosu ...
tannoo25 spune:
tveety, pai asta inseamna ca nici cazul meu nu are mari rezolvari la unguri, nu ? 
a-propos de tigari ... mie mi-a zis matei ca n-au nici o influenta asupra oats
; asa sa fie, oare ?
sa stii ca, da, viata merge inainte, dar nu se rezolva nimic daca nu contribuim si noi cu ceva ... iar al tau sot nu da inainte cu bere, cola si cafea ...
daca rad colegii de el, ce ? ei sunt mai importanti pentru el decat planul vostru de a avea un
? aici nu e vorba ca el e seful lor sau invers ... e vorba de cat de mult constientizeaza fiecare ca exista o problema si decide daca accepta o metoda de rezolvare sau nu ...
eu, din ceea ce spui tu ... inteleg ca el e putin indiferent ; nu te supara, dar sa nu renunti la anumite "tabieturi" care ar putea face si mai rau ... si intervine constientizarea de care vorbeam ceva mai sus ...