ARADENCE DC (130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata Aradencelor,

in primul rand vrea sa va spun ca v-am simtit lipsa zilele astea.......

in al doilea rand este calda, facuta acasa.... nu bauta in "deplasare"....

ne-am intors si noi acasa, ieri, dupa 8 zile superbe la mare....a fost tare frumos, dar scurt ...

nu am reusit sa citesc decat ultima pagina...asa ca am votat copii lui DianaR multa bafta in continuare....

ALESIO

Moni, felicitari pentru diploma lui Diana

va si va urez o zi buna !!!

sper sa ma lase Radu sa citesc si sa ne reluam barfa....

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Diana, cu mare drag am votat scumpisorii tai copii! Sa dea Domnu' sa castigi si sa le folosesti la bebelina dragalasa care va sosi!
Alina 33, e absolut superba geanta!!! Tocmai de-aia nu-mi venea sa cred ca-i facuta asa...in casa!
A fost fain la ziua pufisorilor! Ne intrebam aseara ce-om face cand mai cres copiii si nu ne mai accepta cu ei la petrecerile lor?!
Mirela, bine v-ati intors! Multumim de cafea!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

In sfirsit dau si eu
adica sunt mai matinala decit voi.

L-am pus si eu pe Dragos sa-si faca familia si nu a avut chef ca nu i-a iesit bine fata mea :(, era si un pic obosit si i-am dat pace.
Acum are treaba cu scheletul uman. Are un baietel la gradi cu care e in competitie de cunostinte generale. Asa ca invata oasele omului si deseneaza schelete....are o mare dilema, sa se faca constructor de roboti sau medic ...

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Am votat si eu copii minunati, Diana se pot vota de mai multe ori pe zi sau te scoate din concurs daca ii votezi de mai multe ori? M-am uitat la clasament si mai e un pic pentru locul 1. Va da ceva si la locul 2?
Spor la lucru si sarcina usoara in continuare!

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumesc fetelor!

Alina33, merci, odata se poate vota. Oricum urmeaza si votul juriului care cantareste destul de greu. Sincer mie imi convine pozitia de acum, e castigatoare. Si daca juriului n-o sa-i placa pozele mele nu ma fac chiar de tot de cacao . Deci multumesc fetelor!

Relusha, bine ati revenit. Poze?

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(34+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

'Neata,

A fost fain la ziua pufisorilor, copii multi, harmalaie, parca mi-era dor .
Cel mai cel dintre toti a fost Alex care a luat rolul de mamica cand Miha s-a dus cu Daria la dr si avea atata grija de VIctoras de-ti venea sa-i manci.

Io am gatul uscat de 2 zile si tot simt ca ma paste ceva raceala. Sper sa scap ca nu am chef de asa ceva.
Bogdi e mai bine, nu prea mai tuseste si daca tuseste e deja productiva. A devenit intelegator si isi ia toate medicamentele cumintel. De luni mergem la gradi, desi parca vad ca o sa spuna ca el mai vrea sa stea cu buni. Am vorbit cu educatoarea si ne cere adeverinta ca se poate reintoarce in colectivitate in cazul in care a lipsit mai mult si a fost bolnav.

Mirela bine ai revenit. Poze nu ne pui?

Moni, ce fain cu interpretarea desenelor. Bogdi nu e pasionat de desen, iar daca cumva dezeneaza mai mult mazgaleste.
Marea lui pasiune sunt msinutele de talie mica. Felicitari pt diploma!

Sa va spun faza tare, intr-o zi, in masina fiind ma intreaba ca ce se aude la ioata (roata)??? Io nu am auzit nimic si i-am dat pace, dar apoi singura fiind am realizat ca la virajele la dreapta se auzea o bataie la roata fata si am fost la colegii mei si au descoperit ca e planetara pe dreapta baiul si dimineata mi-au si schimbat-o. Asadar il fac mecanic ca si asa ii plac masinile si vad ca are afinitati .

Niko, cum sunteti?

Cristina_R, voi???

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

neata
io's zombi de somn
n-am chef de lucru si drept urmare, azi n-am facut mare lucru...de fapt am facut, am tras chiulu la greu

Da chiar a fost fain la ziua pufisorilor!
Ioana te rog din suflet sa ne te superi pe noi ca am plecat, dar crede-ma ca daca Raul la 8, maxim 8 jumate nu e in pat dimineata e chinu de pe lume!Oricum sa sti ca ne-am simtit FOARTE bine!

Miha, azi mergi tu cu trupa la karate? ca daca da atunci vin si eu si mai stam la o barfa in curtea gradinitei!

Flavia, ce tare e Bogdi

Diana, si eu ti'am votat superbele fotografii

Alina, e faina poseta! Da ce preturi am vazut pe site

Mire, bine ai revenit! Vrem POZE!!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare, nu ma dati disparuta, dar intre bona, scoala, copii si alergaturi nu prea mai apuc sa scriu.

Da, am gasit bona, Dorei ii place, si bonei de ea, sper sa mearga treaba struna. Deja s-au acomodat una cu cealalta, Doamne-ajuta!
Azi am fost si noi la dr. Marianut. Mara: faringo-traheita, nurofen, sirop de tuse, apa de mare si cam atat. Mai nasol e ca are ceva afta nasoala pe limba si nu poate sa manance, o doare rau si astea trec greu ca naiba. Ceva sugestii de tratament imi ziceti? Dora: e ok, are doar in gat o vezicula (cica asa se manifesta una din viroze), care ori se poate inmulti, ori ba. Ii dau doar oscillo, nurofen la nevoie si in cateva zile ar trebui sa treaca de la sine. Asadar si prin urmare am scapat de antibiotic deocamdata.

Diana, am votat prichindeii....cum Doamne puteti face poze asa faine? Cred ca va angajam si noi din cand in cand . Cum te mai simti?

Ioana, asteptam poze (asta daca nu cumva ai pus deja si eu is capiata iar).

Clau, ai rezolvat ceva cu engleza lui Raul?

Miha, tu cum mai rezisti? Cum e cu Daria pana la urma?

Fug sa mai strang ca imediat ajung ai mei si iar imi zboara casa.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Doamne, daca mi-ar merge toate cum mi-a mers inceputul asta de luna mai mai ca as spera ca iese soarele si pe strada mea. Azi am mai incheiat un contract . A fost prea liniste in viata mea in ultimele 2-3 saptamani, sper sa nu vina totusi o furtuna.

Sa nu credeti ca ma laud, dar imi place sa impartasesc cu voi atat lucrurile rele, cat si cele bune.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Si eu m-am simtit bine aseara la ziua pufisorilor. Cred ca m-am virusat ca ma doare gatul cand inghit.Sper sa raman la faza asta.
Diana nu imi vine sa cred ca mai ai doar o luna pana nasti.Bafta la concurs. Sunt superbe pozele.
Moni Tudor e superb, dar nici Diana nu e mai prejos.

Mergi la inceput