ARADENCE DC (130)
Raspunsuri - Pagina 18
monica70 spune:
Ceau gagici!
DIANA bafta la concurs!
FLAVIA ma bucur mult de vestile bune!
CRISTINA bine ca rezolvasi cu bona!
IOANA poze de la chef nu pui?
GABI,MIRELA,CLAU,ADA ... 
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
alinamoro spune:
Si noi ne-am simtit foarte bine la ziua lui Alesio si Nicolas.
Copiii s-au distrat super, i-au intors toata casa la Ioana. ![]()
Ioana a facut un tort dobos super bun, o crema mortala. 
Flavia, ma bucur ca ne dai si vesti bune, oricum noi te ascultatm cu de toate, si bune si rele. 
Cristina R. cum iti place la scoala? (am mai intrebat
)
Diana, succes la concurs, sunt f frumoase pozele. Sunteti pe locul 2, super! 
Merg sa ii fac injectia la vecina si revin... A, o doare un picior si e suspect de tromboflebita, i-a prescris Clexane injectabil, in burta ii fac.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Alina, scuze, am uitat sa-ti raspund. Imi place tare mult la scoala, sunt materii tare interesante, gen histologie, biochimie, biologie celulara, etc. Sper sa si fac fata, daca nu vin la voi la meditatii 
![]()
Flavia, Doamne-ajuta sa-ti fie bine de acum inainte! Felicitari pentru apartamentul vandut! 
Gabi, baga repede un ceai si doua paracetamoale ![]()
de
Mara 18.01.2007 si
Dora 24.03.2009
niko_26 spune:
'Neatza fetele!

Miha, Cristina a venit la noi si asa ne-am intalnit ca intrebasei tu unde ne intalnim joi.
Maia e bine, dar Bogdi mi-a facut acuma noaptea febra de aia bantui pe aci la ora asta.Acuma i-a scazut cu nurofen, dar l-a inghitit cam greu, asa ca banui ca si gatul l-a durut si a si tusit de vreo 5 ori.![]()
Flavia felicitari pentru vanzare si pentru inceputul de luna bun!
Da' ce baiat destept ai mai Flavia!Fa-l mecanic ca venim si noi cu masinile la reparat![]()

ILDI25 spune:
Sara buna gagici ![]()
Apar si eu din an in pasti dar mai des nu pot ,a inceput si faculta si sunt si mai aglomerata ,parca pana acum eram mai libera
.
Vad ca iar v-ati chefuit de ziua pufisorilor si sapatamana trecuta cateva ati fost la film ,ce va pasa ![]()
Noi maine vom fi nasi ,vom boteza un baietel ,asa ca de maine o sa am si un finut ,o sa am pereche ca mai am si o finuta
.
Sanatate tututror bolnaviorilor ,si David a tusit dar i-am dat Eurespal si i-a trecut
.
David cu gradinita e ok ,mai caraie cateodata dimineata dar teatru din ala ieftin ,nimic impresionant .
Noapte buna 
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)
ILDI25 spune:
Ioi ca am uitat sa le urez LA MULTI ANI sarbatoritilor de saptamana trecuta CIPRI ,ALESIO 
Cu intarziere ,dar asa sunt eu mai intarziata ![]()
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)
niko_26 spune:
Iara arde piticu' asta al meu
si tuseste ca un magarus
;i-am dat nurofen si astept ...
diana11 spune:
Buna ziua, doamnelor.
Va citesc, dar nu am prea am timp de scris, asa ca astazi m-am hotarat sa-mi fac si sa ma aliniez si eu clubului. Ma primiti?
Si incep cu rugamintea sa-mi recomandati un ORl-ist. Fetita mea are niste amigdale mari si urate si ceva depuneri pe ele, plus o fornaiala si un nas infundat de ma sperie. Am fost la mai multi orl-isti in arad dar nici unul nu m-a lamurit. La Korodi nu am fost si am in plan sa mergem, voi ati fost la el?
Va doresc o duminica placuta!
Diana
alinamoro spune:
Diana, dr.-ita Stefan Gabriela (orl), are cabinet pe Miron Costin, ultimul bloc spre padurice (nu stiu exact, asa mi-au explicat si mie altii
). Ii foarte draguta, are rabdare... si are contract cu Casa, daca ai bilet de trimitere de la medicul de familie nu platesti nimic.
Niko, cum e piticul tau? 
Ildi, distractie placuta la botez! 
Merg sa le dau mancare la prunci si cand o culc pe Ade cred ca trag si eu un pui de somn. M-am culcat tarziu aseara (azi noapte) ca a plecat Calin la Bucuresti. Am si o stare naspa ca mi-a venit CM, mai repede cu 4 zile...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze