ARADENCE DC (130)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA33 felicitari pentru geanta! Baga si tu ceva poze pe undeva, ca la semnatura nu se deschide si io nu va cunosc

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Fac paste nu sunt prea monti ca sunt cu carne dar mi-e pofta :(

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Moni trebuie sa ma inregistrez pe-un site cu poze ca ma tot rog de al meu sot sa-mi refaca site-ul lui Dragos da' n-am cu cine.....
Eu tot ma uit la pozele voastre dar daca nu va vad des nu mai stiu cine cu cine e:)
Dar de fiecare data cind cineva mi se adreseaza ma uit sa vad cu cine vorbesc

Mergi la inceput

Multumesc de apreciere, intr-adevar nu ne-am cunoscut dar sunt tare dragalasi copii tai!
De fapt toti piticii de la noi (clubul nostru) sunt foarte frumosi.
Nu stiu cum ne-am nimerit asa....(sunt fara pic de modestie :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIHA poftim copy paste (cand va saturati sa ma anuntati ...)

Ei pot sa ma laud? http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-10-08/15:36:52
O noua diploma premiul trei la concursul de creativitate . Premii date de doamna Lenuta.Au avut de lipit ceva materiale in forma de flori,desupra unei vaze desenate.O sa si fotografiez evident cand o sa merg cu aparatul la gradi.A dat doamna un premiu intai,doua premii doi si doua premii trei.Si avand in vedere ca nu am cotizat deloc cu cadouri, cred ca dau premiile astea pe merit

O chestie noua: Diana mea e obsedata de vreo saptamana sa isi scrie numele pe desene,evident ca tot mazgalea si am criticat-o,i-am zis ca daca tot se prosteste macar sa isi scrie numele corect! Si i l-am scris drept model,deci de-atunci tot se chinuie sa il scrie corect si nici nu mai vrea modelul sa il vada,cica stie ea! Stie pe naiba, ca acum am vazut pe un desen ca semnase I D A N A in loc de D I A N A Dar ma declar multumita ca le scrie destul de corect,desi nu le prea are ea cu literele ...

Noi ne echipam si iesim toti pe-afara,ca i-am promis ca o scoatem cu rotilele azi.Sunt 28 de grade afara!

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Alesio. Sa cresti mare , cuminte si sanatos alaturi de fratiorul tau.
Alina pastele sunt monti daca sunt fierte "al dente". Pofta buna. Super poseta ai facut, le-am admirat cand au fost Zielele Aradului.
Ai mei nu sunt bolnavi, ma mir ca au scapat pana acum de cand au inceput gradi. Sper sa fie si azi imuni.
Mey, biologia dintr-a cincea nu se numeste botanica?
Tudor tare fain isi deseneaza familia. Primul lui desen il am desktopul telefonuluiEl e cu un pas mai in fata, iar mama e mai mare decat tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Io dorm in continuare ... Am o leneeeeee ca daca m-ar durea vai de urechile voastre ar fi.

Miha, , nu cred ca primesc altu la schimb, te oferi tu sa facem schimb?

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Alina33, super poseta! Sora si cumnatul tau se ocupa cu asa ceva? Foarte frumos!

Moni, ce fain deseneaza Diana! N-am timp sa ma uit acum pe site-urile alea despre interpretarea desenelor, dar ma voi uita...
Cand Dragos a mers la gradi i-au pus sa faca desen cu familia lor. Tin minte ca ne-a povestit atunci educatoarea despre desenul lui Dragos, dar nu mai stiu exact ce-a zis, doar ca ii fericit in familie, e un copil multumit...desenase o casa, soare si parintii.

Flavia, nu-ti fa probleme, oricum copiii sunt in contact cu copii virusati la gradinita.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Alesio! Ioana sa va traiasca sisa va duca numai bucurii!
Alina, super poseta...
Abia am culcat fetele, au un stil seara de a se prosti si a trage de timp...

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina33 aia nu-i poseta, ii opera de arta! Brava!

Ioana sa-ti traiasca pufisorul Alesio!

Gabi sa-ti traiasca sotiorul!

Azi am fost la eco, sunt fericita ca-i totul bine, bebelina e in grafic. N-apuc sa intru chiar daca sunt in prenatal ca fac curat (dinala cu intors casa pe dos) ajutata de soacra-mea (painea lui Dumnezeu) si apoi trebuie sa ma apuc de spalat hainute, prosoape, asternuturi etc ptr Teodora si sa le calc. Sper sa termin pana nasc (adica prin 10 noembrie, daca nu vrea d-soara mai repede.

Vreau sa multumesc tuturor fetelor care mi-au votat pozele de la concursul Klorane, un brat de flori ptr voi. Cine n-a facut-o il rog sa arunce un ochi poate va plac, nu mi-ar strica niste chesti de la Sensiblue ptr pitica cea mai mica, numa bine pe cand se naste (premiul la concurs). Multam fain!

No pupici la toate!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(33+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput