ARADENCE DC (130)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Bre, cu datoria de la locul de joaca!

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Mai Moni, si eu am tot stat si m-am uitat la gradi la desenul Iuliei cu titlul "Familia mea". L-a desenat pe tati in dreapta, apoi sunt eu, unpic mai inalta decat Teo(care are un buchet de flori in mana pentru "mami"), apoi e Vlad mai catre centrul foii si pe ea s-a asezat in stanga foii pe o scena inalta in fata noastra. Ea a zis ca e doar o cutie de carton, dar ideea conteaza. Draga de ea... Acum io ce sa interpretez? Ca ea se vede ca orchestrand toata familia sau ca are nevoie de atentie?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA pai daca tu esti mai inalta se pare ca esti ceva mai importanta decat taica-su.Si cand copilul se deseneaza ceva mai la distanta pe el insusi, cica "se simte pierdut". Sunt tot felul de interpretari interesante pe net.Despre cum e pozitia mainilor in sus sau in jos,ochii (mari sau mici ),ordinea in care sunt desenati,daca lipseste cineva sau le lipsesc parti ale corpului etc. Mie mi se pare interesant.La fel sunt interpretari la cum deseneaza casele,soarele,copacii (aia cu testul arboreruli,o stiti? http://www.preferatele.com/teste/test4.php)
Hai ca acum o sa apareti macar toate cu niscaiva desene p-aci sa avem ce viziona

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Alesio!

Sa cresti mare si sa fii fericit toata viata!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

O stiu si pe asta cu arborele, ca de-aia am terminat pedagogic. La Iulia e ok ca-i face si trunchiul gros, si coroana, si crengi, si frunze si neaparat fructe, dintre care unele sunt in cadere spre pamant. E foarte atenta la detaliile astea. Cat despre importanta mea...nu e clar??? I-a si pus in mana la tat-su un buchet de flori pt. mine! Hai ca mai caut cate ceva pe net ca oricum n-am de lucru amu!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Mergi la inceput

Am gasit aici ceva mai detaliat despre arbore, casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA da e mai detaliat,dar io si pe asta il dibuisem deja .Daca mai gasesti linkuri cu asa ceva mai pune! Io merg sa pap ceva mor de foame,acum am terminat sa ii dau strumfului

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

geanta mea www.selestudio.ro/48/geanta_alina" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Hai mai Alina nu-mi zpune ca tu ai facut geanta aia! Ca io nu cred!

Mergi la inceput

Ada de ce crezi ca mi-a luat 3 zile s-o fac?
Normal ca n-am facut eu carving-ul (asa se numeste procedeul de "sculptura" in piele) ci cumnatul meu, ca e destul de greu si nu poti invata in 3 zile, nici nu am croit-o dar restul, sub spravegherea sora-mii, eu am facut. Am avut degetele varza de la coaserea cu fir de piele.
D-eaia sunt asa mindra

Am sa ma uit si eu la interpretarea desenelor. Nu l-am pus niciodata pe Dragos sa-si deseneze familia, am sa incerc. El deseneaza la greu batmani, si personaje din Star Wars. E total.

Mergi la inceput