Azoospermie -cap 35 -
Raspunsuri - Pagina 20
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 La Multi Ani ! maya, nu mai stiu nimic de tine ... ai vreo noutate ? ![]() |
Tannoo,
, eu in schimb am citit si la OATS, dar n-am scris caci nu am nici o noutate. Luna asta trebuie sa repetam spermograma, sa vedem daca exista vreo imbunatatire.
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui Maya_I Tannoo, , eu in schimb am citit si la OATS, dar n-am scris caci nu am nici o noutate. Luna asta trebuie sa repetam spermograma, sa vedem daca exista vreo imbunatatire.Optimista... pana la lacrimi |
atunci tre sa facem galerie ...

sper sa imi dai o veste buna

mirela2 spune:
fetelor, vreunul din sotii vostri a fost la dr VOINEA de la Fundeni?
imi puteti da si mie o adresa de mail a lui sau un nr de tel sau p info de cum as putea intra in legetura cu el?
multam fain

aurelia33 spune:
Buna fetelor. Sunt noua pe forumul acesta. Eu sunt disperata pt. ca dupa tratamentul facut in 2008 cu, pregnil de 1000 ui, Nebido, undestor si Branca am ajuns de la OATS la azoospermie. Am facut ultima spermograma pe 23.09.2009 la Gynera, cu centrifugare si s/au gasit numai 3 amarati de spermatozoizi si nici aia cu ceva de capul lor.La penultima in august, fara centrifugare a avut un mare O. Sotul meu si eu suntemn dispedati acum pt ca macar inainte de acest tratament / in iunile 2008 /aveam in jur. de 700 de mii si puteam face fiv dar acum nici de ICSI nu mai avem. Dr Damian zicea ca nici la punctie s-ar putea sa nu gaseasca nimic. Acum a terminat o cura de 6 luni cu Spermotrend, vit C si ZN, dieta, a , sucuri cu carbon si va spun sincer ca ne e frica sa repetam sprmograma. De la 01 feb o sa/i dau tratamentul naturist de la pag.1 si multimaca. Sa mai cintui si cu spermotrend. Este vreuna din voi in aceeasi situatie. Sincer ma gandesc la IAD, dar mi/e si teama sa rotesc cu voce tare.Oricum acum am 33 ani si jumatate. am zis ca o sa fac cel putin 4 FIV-uri si abia pe la 38 ani o sa iau in considerare IAD chiar serios, ca viata fara copii nu e viata.
bytzi spune:
mirela,nr lui dr Voinea -va rog folositi PM pt astfel de info.
suna si vorbeste cu el,Tabitha asa a procedat,poti vorbi cu ea pt mai multe informatii
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
andrabirni spune:
Steff, ce mai faci?Sper ca anul acesta sa spargem gheata.

Aurelia, poate sotul tau a avut vreo infectie ceva de i-a scazut nr si a ajuns la 0.Dr Damian ce a zis?Ne pare rau ca ai ajuns la azoo.
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui bytzi mirela,nr lui dr Voinea x suna si vorbeste cu el,Tabitha asa a procedat,poti vorbi cu ea pt mai multe informatii _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite FIV intrerupt din lipsa de foliculi vind o fiola de 300ui puregon(400ron) (exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace) |
am gasit apoi pe prima pagina, i a dat al meu un sms si apoi a sunat el, ne a programat duminica seara.
super fain

adipapazi spune:
| citat din mesajul lui aurelia33 Buna fetelor. Sunt noua pe forumul acesta. Eu sunt disperata pt. ca dupa tratamentul facut in 2008 cu, pregnil de 1000 ui, Nebido, undestor si Branca am ajuns de la OATS la azoospermie. Am facut ultima spermograma pe 23.09.2009 la Gynera, cu centrifugare si s/au gasit numai 3 amarati de spermatozoizi si nici aia cu ceva de capul lor.La penultima in august, fara centrifugare a avut un mare O. Sotul meu si eu suntemn dispedati acum pt ca macar inainte de acest tratament / in iunile 2008 /aveam in jur. de 700 de mii si puteam face fiv dar acum nici de ICSI nu mai avem. Dr Damian zicea ca nici la punctie s-ar putea sa nu gaseasca nimic. Acum a terminat o cura de 6 luni cu Spermotrend, vit C si ZN, dieta, a , sucuri cu carbon si va spun sincer ca ne e frica sa repetam sprmograma. De la 01 feb o sa/i dau tratamentul naturist de la pag.1 si multimaca. Sa mai cintui si cu spermotrend. Este vreuna din voi in aceeasi situatie. Sincer ma gandesc la IAD, dar mi/e si teama sa rotesc cu voce tare.Oricum acum am 33 ani si jumatate. am zis ca o sa fac cel putin 4 FIV-uri si abia pe la 38 ani o sa iau in considerare IAD chiar serios, ca viata fara copii nu e viata. |
nu sunt in situatia ta, dar te-as sfatui sa mergi la dr si la bucuresti.de ex, dr mioara matei. vezi pe prima pagina la fiv ungaria unde o gasesti.
pisix spune:
aurelia - si eu cred ca e posibil sa fi avut o infectie in momentul spermogramei.
In orice caz, dupa parerea mea situatiile de migrare OATS -> Azoo sunt reversibile.
Mie mi se pare ca tratamentul luat de sotul tau e bun, as mai adauga intr-adevar Maca. Insa, din nou, atentie sa nu fie o infectie si tu sa fi incercat sa tratezi efectul si nu cauza.
Si inca ceva: atata timp cat s-au proudus spermatozoizi e greu de crezut ca nu s-ar gasi nici in urma unei punctii/biopsii.
Sotul tau si-a facut FSH ?
andreea31 spune:
| citat din mesajul lui andrabirni Andreea 31, noi am incercat tot ce se poate incerca(homeopate,hormini), am fost la multi dr si tot la biopsie am ajuns.Daca ar fi sa dau timpul inapoi, as face direct FIV cu biopsie sau punctie, in functie de rezultate si de ce zice dr.Regret cei patru ani pierduti degeaba, plus banii aruncati aiurea.Un alt aspect pe care trebuie sa il iei in considerare, este unde vei face, pentru ca asa cum ti-a spus Pisix, nu toti dr sunt specializati pe infertilitate masculina.Citeste din urma si voi decideti urmatorii pasi.Poate va exista un miracol in viata voastra si in februarie nu mai aveti azoo. ![]() ![]() |
Voi ati reusit cu FIV?Unde l-ati facut?
Sper ca nu te deranjeaza curiozitatea mea....Noi am zis ca daca va fi sa facem inseminare sau FIV,va fi in Ungaria...