Azoospermie -cap 35 -

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Andreea, eu am facut un FIV - ICSI la Genesys, din pacate nereusit.Trebuie sa te oprientezi foarte bine unde vrei sa faci Fiv-ul, pentru a nu arunca banii de pomana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia33 spune:

Fetelor multumesc pt. informatii. dr Damian este urologul de la Gynera, din bucuresti, analizele sunt facute ka ei, pt ca pt. aceasta clinica ne hotarasem pt. FIV. Rezultatele la spermocultura nu au arata infectii de nici un fel,LH chemiluminnescenta 3.26, FSH 6.47, prolactina 344,40, Testosteron 3.97, analizele genetice sunt bune, dl dr. zicea ca e din cauze idiopate. Dar eu cred ca e din cauze idioate. Cand ma gandesc ca 6 ani am luat AC degeaba, chiar eram stresata ca am uitat vreodata sa iau pilulas. Precizez ca in martiesotul implineste 37 ani, iar eu 34 in iuie. ma imbarbatez si/mi zic ca fata de dna devenita mama la 68 ani sunt tanara. Faceti vreuna FIV la Giulesti? daca da cu cine.? Giulestiul mi se pare mai avantajos ca pret, dar groaznic ca si conditii. oricum eu eram hot. pt. Gynera, dar cred ca o sa ma reorientez spre Biogenesis. deocamdata asteptam sa apara ceva mai mare ca O in rezultaul la spermograma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Buna, fetelor.
Andra, si eu sper din tot sufletul sa spargem gheata anul asta (cel putin eu tb o sparg pe aia carbonica sau cum s-o numi, de la si ). Am fost cam cazuta in butoi, parca nu stiu pe ce cale sa apuc, am fost la o consultatie si la Biogenesis, si la dr. Codreanu de la Giulesti...Degeaba sunt o gramada de optiuni cand esti limitat de bani si de tot felul de alte chestiuni. Da' imi revin eu incet, incet. Va astept pe voi cu multe vesti bune, ca sa ma incurajati.

Mergi la inceput

Steff, cred ca ne asemanam foarte mult.Cum aud de o noua reusita, vrem si noi.Dar ne impiedica de multe ori lipsa gigeilor sau costurile foarte mari.Citisem ca cei de la Biogenesis fac biopsii, chiar eram curioasa cine le face.Si uite asa, in capusorul nostru se deruleaza multe scenarii, dezorientari, sperante.In toamna, vrem sa mai facem un alt FIV.Dar de data asta, o sa ma gandesc bine unde si cu ce.Poate ca trebuie sa ne informam mai bine unde e mai bine pentru cei cu azoo.Deja stim de Feldberg-Israel, de Belgia, iar in tara de Damian(Amzulica a reusit acolo), Voinea.
Asa ca Steff, cred ca suntem cam in aceeasi corabie...
Eu insa vreau ca anul acesta sa spargem gheata si sa trecem toate la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Andra - din cate stiu fac punctii nu biopsii , si sunt facute de catre un medic grec. Sper sa nu ma insel dar parca asa am ineles de la fetele care s-au interesat. Oricum o sa incerc sa aflu mai multe informatii.

Mergi la inceput

Catalina, ne-ar fi foarte util sa ne dai mai multe amanunte despre punctii.Eu am tot zis ca voi suna, dar inca nu am reusit.Iti multumim pentru ajutor si chiar daca nu scriu la sub Clinica Biogenesis, va citesc mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Buna.
Andra, cred ca ai dreptate ca ne asemanam in multe privinte.
M-am si concentrat pe proiectul foarte tare, am facut foarte multe in timp scurt si am fost destul de increzatoare la inceput. Acum cred ca realizez ca s-au cam dus si banii, ca nimic nu e sigur... E drept ca si asteptarea asta dintre proceduri este neplacuta, e cam greu dar asta e, fara rabdare si vointa nu faci nimic.
Ma bucur tare mult ca tu esti optimista, pana la urma asta conteaza cel mai mult. Pana la urma tb sa invingem azoo asta .
La Biogenesis face punctiile dr. Diakoumakos, dr. ginecolog. Cel putin eu asa am inteles. Oricum, ei m-ar primi si cu probele congelate de la Tutunaru, ziceau ca nu are sens sa ne chinuim cu inca o punctie daca ceea ce avem congelat e ok, tb vazut cum stam.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuiumic spune:

Buna fetelor,

In primul rand va urez sa va ajute Dumnezeu si anul acesta sa va indepliniti visul..
Eu nu am mai scris de foarte mult timp, oricum nu am vesti bune. Suntem in aceeasi situatie (azoospermie) si ne gandim sa nu mai stam degeaba (eu am 32, el are 38), sa mergem sa facem FIV. Am discutat cu dr Laura Dracea la Gynera, acum ne gandim daca sa facem in Ro sau afara. O prietena ne-a recomandat sa mergem in Austria. Eu sunt putin sceptica, de fapt sunt debusolata si nu prea stiu in ce directie sa o iau. Avantajul in Ro e ca vorbim aceeasi limba, pe de alta parte nu intotdeauna am auzit lucruri bune. Si bineinteles, trebuie timp, timp pe care nu-l prea avem ca muncim mult (mai ales acum cu criza asta), zile libere de la serv si tot asa..
Cam atat am avut sa va spun, simteam nevoia sa ma descarc.

... cateodata ma gandesc ca asta e palma pe care o primesc eu pt cine stie ce pacate oi avea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azoogirls spune:

Capitolul 36

Mergi la inceput