Azoospermie -cap 35 -
Raspunsuri - Pagina 19
rodicuta32 spune:
LA MULTI ANI tuturor! Va doresc din suflet un An Nou cat mai bun, cu sanatate,multa putere si curaj de a lupta mai departe!
rodicuta32 spune:
Andreea-vad ca esti din Baia-Mare,poate ca Bucuresti-ul e cam departe pt voi,dar cred ca in Cluj se fac biopsii testiculare;cred ca si Dr. Micu face,o sa ma interesez despre el si o sa-ti scriu.
Cati ani are sotzulica al tau?
Maya_I spune:
LA MULTI ANI! tuturor, fetele mele dragi, va doresc exact ce-mi doresc si eu: multa sanatate si sa dea DD ca anul 2010 sa fie anul in care toate vom deveni mamici. 

Andra, 
Toate fetele, 
amzulica spune:
La multi ani fetelor, sa va aduca noul an ceea ce va doriti voi cel mai mult: un bebe.
Referitor la ce scria Andreea mai sus - eu sincer cred ca sunt medici urologi care nu stiu ce este aceea azoospermie daca isi imagineaza ca asta se poate trata cu ciprinol. Ce bine ar fi fost ... Desi Bucurestiul este destul de departe zic si eu ce a zis Pisix: vino aici daca nu vrei sa pierzi bani si timp.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
steff77 spune:
La multi ani, dragele mele azoogirls, va pup pe toate si va doresc un an cu dorinte implinite si liniste sufleteasca.

.
andreea31 spune:
Buna fetelor.Va multumesc mult pentru incurajare...adevarul este ca nici eu nu prea ma incred in acest tratament,dar am zis hai sa o facem si pe asta.La sf lunii feb cand trebuie repetata spermograma,dupa rezultat o sa hotaram ce facem mai departe,si in mod sigur va fi o biopsie.
Va multumesc unca o data si va pup pe toate.
Sotul are 29 de ani.
andrabirni spune:
Andreea 31, noi am incercat tot ce se poate incerca(homeopate,hormini), am fost la multi dr si tot la biopsie am ajuns.Daca ar fi sa dau timpul inapoi, as face direct FIV cu biopsie sau punctie, in functie de rezultate si de ce zice dr.Regret cei patru ani pierduti degeaba, plus banii aruncati aiurea.Un alt aspect pe care trebuie sa il iei in considerare, este unde vei face, pentru ca asa cum ti-a spus Pisix, nu toti dr sunt specializati pe infertilitate masculina.Citeste din urma si voi decideti urmatorii pasi.Poate va exista un miracol in viata voastra si in februarie nu mai aveti azoo.

bytzi spune:
LA multi ANI!dragi azoogirls
fetelor am si eu un tub cu 35 capsule de Multi Maca de la forever ,exp in april 2011 si sint tinute la frigider,daca le vrea cineva le donez cu placere,astept PM
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)