"Unde se duc prietenii, cand se duc..."

"Unde se duc prietenii, cand se duc..." | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Ne-am relocat pentru o vreme. In alta tara. Si ghiciti? Prietenii nostri au inceput sa se trieze...

Unii nu mai apar deloc pe mess, altii nu mai raspund la mailuri, desi nu se intampla asta atat de mul timp (3 saptamani si o zi).

"Oare unde se duc prietenii cand se duc?" Si ce fac ei acolo de sunt ATAT de ocupati?

Sa dezbatem ...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna.
Prietenii au ramas unde, cumva in RO? Caci daca da... atunci eu nu i-as mai astepta sa revina la prietenie...
Tot ce-ti pot spune este ca va veti face noi prieteni, cu siguranta, si ca (foarte important), astfel ati aflat cat de "prieteni" va erau acei "prieteni".
Daca va merge bine, posibil ca lor sa le para mai putin bine.
Gresesc?
Numai bine.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Prietenii adevarati raman acolounde sunt, adica in inima, si nimeni si nimic nu poate schimba asta.
Spun asta din experienta.
Este normal ca atunci cand sunteti la distanta, sa se schimbe putin lucrurile, asta pentru ca nu va mai puteti si vedea.
De regula dispar sau nu mai au timp, prietenii care mereu au fost doar amici, nu prieteni, si atunci nu este nici o pierdere.

Prietena mea buna, careia i-am botezat fetita, la un an dupa ce ma mutasem aici, pe ei i-am cununat dupa i nca 1 an de la botez, s-au stabilit acum in Canada.
O sa-mi fie tare greu cand voi merge in vacante in Rom, sa nu-i mai vad, insa sper din tot sufletul, sa putem ajunge la ei sau ei la noi.
Cand nu ne gasim pe messenger, din cauza de dif de fus orar acum, comunicam pe mail. Deci comunicarea exista.
Acum prioritatile sunt altele, si este d einteles, fiecare cu familia ei, insa prietenia este acolo, in inima, in suflet, si acolo sper sa ramana mereu.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu nu-mi selectez prietenii dupa cit timp imi ofera pe MSN sau pentru scris e-mailuri. Si daca altii ar face-o cu mine ar fi o mare greseala. Am zile in care nu apuc nici sa respir, nu apuc sa vorbesc cit as vrea nici cu propria-mi familie, dar asta nu inseamna ca imi iubesc mai putin cei citiva prieteni foarte dragi pe care ii am.
Esti suparata pe ei si spui ca se triaza, eu nu as fi asa dura, unii da, altii nu, dar criteriul tau de selectare nu ar trebui sa fie numarul de ore pierdute pe net, nu toti avem timp liber -din pacate- si atunci cind avem il impartim si noi cum putem. Iar cei cu care nu-ti mai raspund si nu mai dau niciun semn nu erau prieteni, erau simple cunostinte, prietenii nu se pierd in 3 saptamini, sa fim seriosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Nicoleta draga e cam devreme sa tragi concluzii...poate fi o simpla intamplare ca nu v-ati mai intersectat pe net. Daca treaba continua, atunci chiar nu mai merita sa-ti pui problema. Socoteste-o si tu ca pe un bun prilej de a vedea cine este si cine nu prieten adevarat. Eu una, impreuna cu bunul meu prieten pragmatismul, consider ca mai bine afli adevarul cu asa ocazii decat prea tarziu. Este si asta una din experientele vietii (mai amara sau nu, depinde). Am avut si surprize minunate de la oameni care (cum spui si tu referitor la net, nu prea aveau timp) dar s-au dovedit prieteni de lunga durata si de nadejde.

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Prietenii raman, fie alaturi de tine, fie in amintirile tale.
Si da, departarea te ajuta sa realizezi cine-ti era prieten cu adevarat si cine credeai ca ti-e prieten. Si poate doare, dar asta-i viata.
Pot sa spun ca desi ne vedeam rar si cand eram in tara, cu prietena mea din copilarie era de ajuns sa ne uitam una in ochii aleilalte si parca eram din nou in clasa a 5-a. Si la fel e si acu, desi mai de departe, cand ne reintalnim ... se reia imediat legatura.
In acelasi timp, am persoane despre care puteam spune ca-mi sunt prietene apropiate care acum, nu doar ca nu au timp de mailuri sau au timp de mailuri in care vad numai ce nu ne merge bine si ne reamintesc "v=a trebuit plecare" ... dar nu au timp sa ne vedem nici macar cand venim noi in Bucuresti, in conditiile in care noi anuntam cu ceva timp inainte cand venim.
Dar asta-i viata, asa se cern si timpul, si prieteniile.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Eu mi-am cunoscut prietena cea mai buna din lumea asta si sin viata asta, in clasa a 11-a. Sunt 15 ani de atunci! Si eu sunt de 7 ani in Canada, si tot ne gasim timp, si cu 7 ore diferenta de fus orar sa comunicam. Si am fost prima careia i-a spus cand a ramasa gravida (si ea a fost a 2-a careia i-am spus eu, ca sora-mea 'm-a prins" pe net cand imi era raaau si eram cand la comp. cu ea, cand cu capu-n WC). Cand a nascut, pe 19 August, un baietel prematur, dar sanatos, m-a sunat la o ora dupa ce a nascut sa-mi spuna; asta dupa ce ma sunase cu o zi inainte sa-mi spuna ca a primit pachetul cu cadourile pentru Tudor (baietelul ei). Si de atunci ne tot sunam, macar o data pe saptamana; e drept ca inainte de a avea amandoua copii, parca comunicam mai rar, dar tot nu trecea luna sa nu vorbim macar o data. de doua ori! Prietenii se bucura cand ti-e bine, prietenii adevarati nu ti-i ia nici timpul, nici distanta; ei raman, ptr. totdeauna.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cum au spus si fetele mai sus, prietenii adevarati raman indiferent cat de mare este distanta intre voiSant de aproape 9 ani plecata din tara, vorbesc cu prietenele din copilarie de cateva ori pe saptamana dar uneori se intampla sa ne intalnim pe mess si dupa 2 sapt. Una este in Austria, alta in Ro....daca nu vb in direct, ne lasam mesaje off pe messsi legatura tot o tinem. Mai am o prietena cu care eram nedespartita pana sa plec, ea in ultimii ani a luat-o pe principiul " ochii care nu se vad, se uita " si imi lasa mesaje foarte rar, atunci cand intru eu mai tare in ea pe mess

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Eu spun doar de cei care inainte erau mereu pe mess, sau macar la 2 zile, de cei cu care imi scriam mailuri destul de des (mai des decat o data la 3 saptamani). Nu va inchipuiti ca sunt 100... dar 2-3 sunt. Este cam devreme, ce-i drept, sa-mi pun asemenea intrebari. Si sa trag concluzii finale... de aceea ii intreb si eu pe cei patiti...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

ma speriat cand am vazut titlul, am crezut ca e un subiect de dolu :)

Las ca apar ei, e devreme inca.
Tu le-ai scris?

daca ei obisnuiesc sa scrie pe mess, ia in considerare ca unele messaje trimise offline se cam pierd. Pateam des asta cu fratele meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

brrr, Nicoleta m-ai cam speriat cand am vazut titlul asta... e drept ca nu prea intru la generale si cand am vazut.... bine ca se refera la altceva...

eu una am patit-o si cu messul si cu telefonul si cu vizitele cu care eram invatata in momentul in care m-am mutat dintr-un oras in altul... ce vrei, multi isi gasesc altceva de facut sau se reorienteaza... eu una am crezut ca lumea m-a uitat imediat cum am plecat de acolo si crede-ma ca aveam prieteni cu care ma vedeam aproape zilnic...si totusi...asta e viata...noi sa fim sanatosi si a ne facem alti prieteni repede!

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Mergi la inceput