"Unde se duc prietenii, cand se duc..."
Raspunsuri - Pagina 2
alessia105 spune:
Eu cred ca prietenia nu tine de frecventa discutiilor pe mess sau a mailurilor pentru simplu fapt ca, fiecare are o viata reala cu bune si rele ,iar flexibilitatea intrarii pe mess/internet depinde de asta . Uite ma iau pe mine ..si imi fac autocritica ( sa auda cine trebuie si sa ma ierte ). De vro 8-9 luni pur si simplu din 10000000000000 + motive ,nu am chef de net ..nici pe Dc nu am mai intrat ..pe mess doar invisible ptr ca mai vb cu mama si fratele meu ..pur si simplu nu am stare de mess si decat sa mai acresc si pe altii mai bine m-am dat la "fund"..Am eu niste prietene tareeeeeeee dragi inimii mele( unele de aici de pe Dc ) si sper ca vor intelege indepartarea mea . Asa ca ar trebui sa le dai credit prietenilor tai ..vor revenii sunt sigura dar poate au nevoie de o lipsa de mess sau poate considera ca tu ai nevoie de o pauza de readaptare in noua locatie .Scrie-le si povesteste-le despre noua ta casa ...chiar daca nu iti raspund pe loc ..mai insista odata de doua ori apoi daca nu si nu intreaba pe sleau de unde indepartarea asta ..daca iti sunt prieteni adevarati vor reveni fi sigura . Mult succes si fericire in noua locatie !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Creativitatea nu înseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell
Guestus spune:
Cind se duc prietenii cred ca se duc toti in cer....unii in rai si pe altii ii maninca diavolul.
mimonix spune:
Nicoleta, recunosc ca si pe mine titlul m-a infiorat Dar mi-am revenit repede si stiu si raspunsul Prietenii tai acum sunt ffff ocupati, dar vor aparea toti cand te vei astepta mai putin, direct in prag. Stai numa' sa vina sezonul vacantelor de iarna
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
Nicoleta spune:
No, am pus ghilimelele de rigoare si am parafrazat din "Bunicul...", nu va mai infiorati, da? Mimo .
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Nicoleta, recunosc ca si pe mine titlul m-a infiorat Dar mi-am revenit repede si stiu si raspunsul Prietenii tai acum sunt ffff ocupati, dar vor aparea toti cand te vei astepta mai putin, direct in prag. Stai numa' sa vina sezonul vacantelor de iarna Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea |
adica ce zici...pina acum aveau timp si acum de cind nicoleta a plecat au devenit brusc f ocupati. yo cred ca nu le pasa....cu toate ca ma infior cind ma gindesc cite se pot intimpla si sa nu ai cui sa te plingi.
mimonix spune:
Ia te uita, Guestus, ce surpriza Eu am vrut doar sa spun (fiind nitel mai in tema cu relocarea Nicoletei) ca vor apare, sa nu-si faca griji!
Lasand gluma la o parte, chiar pot sa spun ca asa se intampla. Am ffff multi prieteni relocati sau plecati definitiv, cu care vorbesc f rar .Ne felicitam in continuare cu toate ocaziile, ne vedem daca drumurile noastre trec "pe langa casele lor" sau de cate ori vin ei in vacanta, dar conversatii lungi telefonice, mesaje sau mailuri f rar se intampla. Cred ca explicatia e usoara. Nu mai aveti preocupari comune, nu mai injurati acelasi sistem.E complicat sa te sune sa-ti spuna ca "doamna" a cerut spaga mai ales ca tie n-o sa ti se intample ,la randul tau i-ai spune cum se plimba aia cu bicicletele prin parcuri si prietenul s-ar enerva ca el n-are voie .
In concluzie, eu chiar nu cred ca e o dovada ca nu-ti sunt prieteni. E una din "relele" relocarii. Dar vei avea acolo prieteni noi, sunt convinsa. Si cand vine iarna, o sa-i revezi si pe cei vechi
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Guestus spune:
Cind vine iarna il revede pe papa de la roma....yo cred ca nu le pasa. Si culmea este ca stiu cit iti este de greu....ca asa ...ca nu ai pe nimeni in fara de sot si credinta in ala de sus...si ei nimic. Banuiesc ca stau si se si amuza...isi rid in barba.
Si daca si sotul e unul mai ciudat...atunci ramii doar cu cel de sus.
Ce pritenii sint aia...explica si mie?
mimonix spune:
Guestus, povesteste-ne despre experienta ta Daca zici ca stii ce-nseamna! Si sa inteleg ca ai avut un sot mai ciudat??
poze