Dura lex,sed lex(Clubul Juristilor)(21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Angela, e mohorata rau vremea... tare as vrea sa ninga, ar mai inveseli putin atmosfera si copilasii, cu siguranta.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

'Neata!
Ningeee!!!
Va invit la o cafea!
Ce mai faceti? Unde ati disparut toate?
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
gasesc si eu subiectul, in sfarsit..ca nu stiu de ce, daca nu s0-a mai scris la el nu mai apare la cap.prieteni dintotdeauna..
Astept si eu Sarbatorile pt. Ale..caci situatia e tot asa..
aIci ninge de asta noapte..e frumos, dar se circula ingrozitor..
Mathilda, nastere usoara si bb sanatos!
Lora, mult succes Iustinei la serbare!

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Kriss, nu-l mai gaseai pentru ca ai setat in josul paginii sa-ti arate doar mesajele active, cele la care s-a scris in ultimele ore/zile - uita-te cu atentie!
Deschide pagina Prieteni dintotdeauna, de ex., si jos, dupa ultimul subiect de pe prima pagina, iti apare:
"Subiectele 1 - 20 din 2031, sortate dupa in ordine din

102 pagini" etc.etc.
Selecteaza toate subiectele de acolo si asa iti vor aparea toate.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

ninge si la Bucuresti, copiii si sotul au plecat la Pitesti deoarece mama taie porcul.

In rest servici si iar servici!

Ana in februarie vin la tine, deoarece se pare ca atunci va avea loc examenul de admitere in barou pentru cei cu 5 ani vechime si va fi unic pe tara si se va desfasura la Sibiu.

Pupici

Mergi la inceput

salutare!
Mathilda, cum mai esti?mai ai putin pana la nastere! iti doresc nastere usoara!
Noi am fost vineri la petrecerea de mos c la barou si Ale a fost cam rezervata cu Mosu`..era si f aglomerat si stramt spatiul,se perindau repede pe la mos copiii..daca era mai lejer isi dadea ea drumul la vorba cu mosu, cred:) a fost incantata de cadou si-l taraia dupa ea pe acolo sa nu il ia careva..poze pun acusi, acum le incarc si voi pune linkul.
seara am avut petrecere pt. noi, adultii la Ramada, a fost f fain..cateva poze www.facebook.com/#/album.php?aid=37703&id=1179266938" target="_blank">aici
sper sa se vada..ca sunt de pe contul meu de facebook..
Acum ne pregatim si noi de Mos C..aici e ger si e multa zapada..
voi ce faceti?

Septembrie 2009
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

mda, nu merge asa cu linkul pe facebook, dar le-am downladat alaturi de cele cu Ale..
linkul e asta

Septembrie 2009
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelapriboi

ninge si la Bucuresti, copiii si sotul au plecat la Pitesti deoarece mama taie porcul.

In rest servici si iar servici!

Ana in februarie vin la tine, deoarece se pare ca atunci va avea loc examenul de admitere in barou pentru cei cu 5 ani vechime si va fi unic pe tara si se va desfasura la Sibiu.

Pupici

ANGELA

Super tare! te asteptam cu mare mare drag!

AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

salut Kris,
ce mare s-a facut Alex. si aratati f bine amandoua.
eu mai am cam 1 saptamana pana la nastere. sapt trecuta dr a incercat sa deschida cervix( mi s-a spus ca e o procedura noua prin care daca se deschide nasti natural m devreme sau la timp dar nu peste) dar nu a reusit. o sa incerce sapt viitoare din nou.sunt cam stresata ca 1 nastere a fost prin cezariana si la 2 sapt peste termen si nu as vrea ca nasterea asta sa fie m tarziu si as vrea natural( chiar daca e m greu dar refacerea e m rapida).in rest am fost la christmas party la sot. aici sunt f formali la petreceri- gagicile f elegante si domnii la cravata si costum. mancarea a fost f buna, m ales desertul.
Klara a avut christmas concert. l-a inceput nu m-a vazut in sala si era cam speriata. pe la mijlocul concertului m-a vazut. s-a ridicat de pe scaun si a zis"miss Ruth(educatoarea) look, mom is there. hi mom. I am here." si toti parintii au inceput sa rada.
Lora si aici ninge. sapt trecuta a fost -30 si la o spat+8 acum e -9 si ninge.
Angela, nu stiam ca esti din Pitesti. si eu sunt pitesteanca.
celelalte fete va pup si la cafea si ceai sau ciocolata calda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

mathilda iti tinem pumnii si sa ne spui si noua cum este cu noua procedura (nu ca m-ar interesa pe mine,eu am trompele legate) dar asa de curiozitate.
Klara a fost superba cu fraza ei.
Eu aseara o strigam pe Stefi sa vina la baie, apare in schimb sotul meu care-mi spun " Stefi nu vine la baie deoarece sta cu perna pe fata si zice ca-si face masaj antiimbatranire"
In rest iti urez nastere usoara si Sarbatori Fericite !!
Kriss, Alesia a crescut foarte mult si este foarte frumusica.
Ana se pare ca examenul va fi pe 24-25 februarie,deoarce o sa dau pentru stagiari.Pentru Def imi trebuia examenul de def ca si CJ(eu sunt def prin efectul legii)
Tu ce ai facut la def?
pupici

Mergi la inceput