Dura lex,sed lex(Clubul Juristilor)(21)
Raspunsuri - Pagina 8
LoraG76 spune:
Angela, daca-i fierbinte, eu vin! Cica-i cald, dar mie toata ziua mi-a fost frig astazi... Cum e Stefi cu gradinita?
Restul ce mai faceti?
Salutari la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea!
Daca sunt prin zona Andrei, La multi ani!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
ana_micu83 spune:
Prezent cu una bucata de Andrei -Razvan, bulanos , cazut din pat,cu par parlit de la lumanare ..
si astea toate in 2 zile...
Sambata ne-am chefuit un pic, ieri la alti prieteni...si azi mai am o tura de invitati...azi va dau voua papa virtuala..la ceilalti doar sucuri,alte bauturi si praji...
O zi minunata!
AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
angelapriboi spune:
La multi ani pentru Andrei-Razvan.
Sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Lora, Stefi nu merge la gradi.Nu vrea si gata, am tot incercat cu diferite metode,dar nu si nu.
mathilda spune:
salut fetelor,
ce mai faceti?
noi ne pregatim de nastere- inca 4 saptamani. kriss- klara e f incantata de baby brother ca i-am spus ca-i aduce un cadou. asa ca am terminat de cumparat, impachetat toate cadourile - de la santa, de la baby brother, pt craciun, pt prieteni, pt prietenii klarei . klara are concert de craciun si e f incantata. a invatat cantecelele si mi-a trimis si invitatia facuta de ea.a primit deja cateva cadouri de la niste prietene de ale mele si a fost super incantata.
eu ma simt la fel de naspa dar toate analizele au iesit bine asa ca abia astept sa nasc sa nu m am senzatia de voma si de oboseala. baby brother va dormi 3 luni in camera noastra intr-un basinet si apoi o sa-l mut cu klara in camera in patut.
va servesc si eu cu cafea
pupici
LoraG76 spune:
Salutare!
Ce faceti, fetelor? Pe unde mai umblati?
Mathilda, succes Klarei la concert si tie nastere usoara, daca nu ne mai "auzim" pana atunci! Ai ganduri mari sa-l culci pe bb2 in camera Klarei asa repede...sper sa si reusesti - in sensul sa nu se trezeasca f. des noaptea, sa planga si sa o trezeasca si pe Klara.
La Iustina la gradi nu se mai face serbare, insa o sa aiba serbare la clubul unde face engleza pe 23 dec., noi pe aia o asteptam, pentru ca d-na cu care fac engleza organizeaza serbari f. reusite. A, mai are niste spectacole si la dansuri, dar la ultimul am fost f. dezamagita de organizare si sa vad daca o mai duc la spectacole, mai ales daca-s organizate de Camera de Comert...f.f. proasta organizarea, nici Iustinei nu i-a placut.
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
angelapriboi spune:
Buna dragelor,
Mathilda asa m-am simtit si eu cu amandoua sarcinile.Eram foarte obosita si aveam o senzatie de voma tot timpul.
Dar AMR 4 saptamani asa ca totul o sa fie bine.
Lora nici la noi nu se mai fac serbari de Craciun.Probabil in semn de protest fata de zilele fara plata.
Pacat!!!
Eu am facut bradul pe 1 decembrie si acum asteptam sa vina Mosu.
Pupici
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Ce mai faceti, fetelor? Ati fugit sa cautati zapada?
Poftiti la o cafea!
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
angelapriboi spune:
Lora eu vin cu mare drag la o cafeluta.
Cum e vremea pe la voi?
Pe mine ma doare un genunchi ceea ce inseamna ca se schimba vremea.