Dura lex,sed lex(Clubul Juristilor)(21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Pe unde umblati???
Va ademenesc cu un capuccino.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Angela, daca-i fierbinte, eu vin! Cica-i cald, dar mie toata ziua mi-a fost frig astazi... Cum e Stefi cu gradinita?
Restul ce mai faceti?
Salutari la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

'Neata!
Poftiti la o cafea!
Daca sunt prin zona Andrei, La multi ani!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Prezent cu una bucata de Andrei -Razvan, bulanos , cazut din pat,cu par parlit de la lumanare .. si astea toate in 2 zile...

Sambata ne-am chefuit un pic, ieri la alti prieteni...si azi mai am o tura de invitati...azi va dau voua papa virtuala..la ceilalti doar sucuri,alte bauturi si praji...

O zi minunata!

AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!

Mergi la inceput

La multi ani pentru Andrei-Razvan.
Sa va traiasca si sa va bucurati de el.

Lora, Stefi nu merge la gradi.Nu vrea si gata, am tot incercat cu diferite metode,dar nu si nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

salut fetelor,
ce mai faceti?
noi ne pregatim de nastere- inca 4 saptamani. kriss- klara e f incantata de baby brother ca i-am spus ca-i aduce un cadou. asa ca am terminat de cumparat, impachetat toate cadourile - de la santa, de la baby brother, pt craciun, pt prieteni, pt prietenii klarei . klara are concert de craciun si e f incantata. a invatat cantecelele si mi-a trimis si invitatia facuta de ea.a primit deja cateva cadouri de la niste prietene de ale mele si a fost super incantata.
eu ma simt la fel de naspa dar toate analizele au iesit bine asa ca abia astept sa nasc sa nu m am senzatia de voma si de oboseala. baby brother va dormi 3 luni in camera noastra intr-un basinet si apoi o sa-l mut cu klara in camera in patut.
va servesc si eu cu cafea
pupici

Mergi la inceput

Salutare!
Ce faceti, fetelor? Pe unde mai umblati?
Mathilda, succes Klarei la concert si tie nastere usoara, daca nu ne mai "auzim" pana atunci! Ai ganduri mari sa-l culci pe bb2 in camera Klarei asa repede...sper sa si reusesti - in sensul sa nu se trezeasca f. des noaptea, sa planga si sa o trezeasca si pe Klara.
La Iustina la gradi nu se mai face serbare, insa o sa aiba serbare la clubul unde face engleza pe 23 dec., noi pe aia o asteptam, pentru ca d-na cu care fac engleza organizeaza serbari f. reusite. A, mai are niste spectacole si la dansuri, dar la ultimul am fost f. dezamagita de organizare si sa vad daca o mai duc la spectacole, mai ales daca-s organizate de Camera de Comert...f.f. proasta organizarea, nici Iustinei nu i-a placut.
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Buna dragelor,

Mathilda asa m-am simtit si eu cu amandoua sarcinile.Eram foarte obosita si aveam o senzatie de voma tot timpul.
Dar AMR 4 saptamani asa ca totul o sa fie bine.
Lora nici la noi nu se mai fac serbari de Craciun.Probabil in semn de protest fata de zilele fara plata.
Pacat!!!
Eu am facut bradul pe 1 decembrie si acum asteptam sa vina Mosu.

Pupici

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ce mai faceti, fetelor? Ati fugit sa cautati zapada?
Poftiti la o cafea!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Lora eu vin cu mare drag la o cafeluta.
Cum e vremea pe la voi?
Pe mine ma doare un genunchi ceea ce inseamna ca se schimba vremea.

Mergi la inceput