Dura lex,sed lex(Clubul Juristilor)(21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Lora platesc 300 Ron pe an .
Mai scumpa a fost inscrierea.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea!
Angela, la noi e mai putin, 20 lei/trimestru si inscrierea a fost 100 si ceva, parca 120 lei...exact nu mai retin.
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Buna dimineataaa!!!
Ce mai faceti?
Poftiti la o cafea!
Noi ne mutam zilele astea...n-aveti idee ce nebuneala e la mine acasa! Abia astept sa terminam...
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Lora, si acum mi-e ciuda de crap ca nu am urat la timp toate cele bune micutei tale...

In ceea ce priveste taxele...v-am batut! AM platit 70 euro la inscriere, si luna de luna platesc 15 ron cotizatia (7,5 pe toata perioada concediului pt ingrijirea copilului).

Acum pentru definitivat am platit 200 ron.

Sunt putin nelinistita...avem o ditamai bibliografia (si nu am lucrat cu toate legile de acolo), nu ne lasa cu codurile si trebuie minim 7 la scris ca apoi sa putem trece la oral. Nu ne-a aratat nimeni cum arata un test grila la ei...si nu mi-e prea ok.

http://ccjsb.ro/DocumentsList.aspx?DocumentId=7eb8f888-2141-4d6b-8564-0b257a6347af&lang=ro-RO

ma duc ca ma cheama datoria...plange razvi!

Va pup!

AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut! ma mai primiti?
Ana, mult succes la def!tinem pumnii pe 20!
Lora, mutare usoara!asteptam poate cateva pozici din noua casuta. ce frumos, o sa faceti Craciunul in casa noua,nu?
Taxele noastre sunt pe masura, ca tot ne merge infloritor tuturor..250 lei/luna cotizatia minima(incasari de la 0-1800 lei), in per. de concediu am platit 135 lei/luna din indemnizatia lunara..
Pe notari, datorita crizei, i-a scutit de la cotizatia lunara catre CNB..bravo lor ca-s uniti!
Noi suntem ok.asa cum ne stiti..dar ok..Alessia s-a mai inaltat in ultimu timp, mananca bine, e cumintica si ascultatoare in general, mai are si perioade de rezvratire, dar sunt normale la varsta ei..ca doar nu vreau sa stea smirna intr-un loc al camerei..vorbeste mult, invata si poezioare..acum invata ceva pt. Mosu`:)ce sa zic, mi-o lauda lumea ca e isteata, frumusica si vb f.bine si mult pt. cei 2 ani ai ei..cand imi fuge gandul la altele..ma gandesc la ea si deseori imi trece amaraciunea..
Irina,cum merge burtica?
Mathilda, tu mai ai f putin..Klara ce zice? e incantata de surioara ce va veni?
eva, tu imi inchipui ca esti ocupata cu jobul..te pup si pe tine si pe Claudiu!nu te trimite prin Moldova cu vreun dosar?:)

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Salutare!
In mare graba trec sa va salut!
Ana, stai, mama, linistita, ca urarile sunt binevenite oricand! Multumim!
Kriss, va pup si va imbratisez pe amandoua!
Fug, ca am treaba!
Momentan n-am net in noua casa, pana sapt. viit.
Week-end placut!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

mai este nevoie de doar 2000 de euro
pentru operatia ALINEI IN GERMANIA
haideti sa salvam o viata!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

va asteptam si la umanitare

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

'Neata!
Ce mai faceti, fetelor?
Poftiti la o cafea calda!
Noi inca mai avem de montat mobila si asezat...toata ziua sterg, frec, spal... da' chiar imi place!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Lora daca vrei venim sa te ajutam, noi facem curatenie iar tu trebuie sa pregatesti mancare pentru noi toate .
Lasa ca trece si perioada asta si de Craciun o sa va bucurati de casa noua.

Ana iti tinem pumnii pe 20.Am inteles ca sunt super usoare examenele.

Kriss, Alessia are cu cine semana .
Sa ne spui si noua poezia pentru Mosu.

Stefi a mea nu mai vrea la gradinita.nu stiu ce s-a intamplat acolo, dar acum nu mai vrea sa auda de nicio alta gradinita.
Am dus-o de proba in alta parte si tot nu vrea.

O las sa treaca sarbatorile si o sa mai incerc.

Pupici

Mergi la inceput

Ana cum a fost examenul?M-am gandit toata ziua la tine si la ce subiecte or sa fie.

Va urez un weekend placut,
Angela

Mergi la inceput