Dura lex,sed lex(Clubul Juristilor)(21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

am ras cu lacrimi Angela. super dulce Stefi.eu i-as face cadou de craciun un bilet la spa.
multa bafta la examen.nu inteleg de ce tb sa se dea examen acuma si pt consilier juridic pt ca in UE (cel putin in Blegia)daca termini fac. poti lucra direct ca si jurist.si ca avocat e diferit. faci doar stagiatura si apoi poti deveni definitiv fara examen national.
dar poate ca la noi sunt f multe facultati de drept in tara si tb triat cumva. in belgia nu exista fac particulare. la stat se intra fara examen de admitere. si e in general gratis pt cetateni si rezidenti. of e alta discutie.
si la gradinita dupa 2 ani juma e gratis. pana la 2 an juma platesti cam 600 euro/luna dar ti iei inapoi cam 80% de la taxe.
aici in canada e difetit, scoala e scumpa dar si taxele m mici ca-n europa de vest.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelapriboi

mathilda iti tinem pumnii si sa ne spui si noua cum este cu noua procedura (nu ca m-ar interesa pe mine,eu am trompele legate) dar asa de curiozitate.
Klara a fost superba cu fraza ei.
Eu aseara o strigam pe Stefi sa vina la baie, apare in schimb sotul meu care-mi spun " Stefi nu vine la baie deoarece sta cu perna pe fata si zice ca-si face masaj antiimbatranire"
In rest iti urez nastere usoara si Sarbatori Fericite !!
Kriss, Alesia a crescut foarte mult si este foarte frumusica.
Ana se pare ca examenul va fi pe 24-25 februarie,deoarce o sa dau pentru stagiari.Pentru Def imi trebuia examenul de def ca si CJ(eu sunt def prin efectul legii)
Tu ce ai facut la def?
pupici

ANGELA

eu ma bucur ca se tine la sibiu indiferent de data!

eu la def nici in ziua de azi nu stiu ce am facut ori am luat10, ori 9,5 , ori am luat 9 :) important este ca sunt definitiva.

Dupa examen s-a insistat sa mergem la o crasma (restaurant) sa mancam ceva, sa bem una alta...si ca sa fie ei siguri ca ramanem pana la final au zis ca notele o sa le anunte la crasma. Stiam ca aveam 10 la lucrare , dar nu stiam cat am primit pentru grila. Am corectat ceva pe grila la vreo 2 raspunsuri si cand am intrat la oral dupa examenul scris, au inceput aia sa puna intrebari din testul grila {din raspunsuri gresite, raspunsuri corectate sau asa aiurea}. La un moment dat a zis unul din membrii comisiei "alea erau corecte..le-a corectat ea, deci e raspuns corect"[aci m-au bagat in ceata]

Apoi m-au intrebat cine a fost "indrumatorul" si cum mie mi-a facut indrumator secretara din pix ca la multi altii de pe acolo...m-am uitat si eu ca o curca la comisie. N-a picat bine si prin urmare nu stiu ce sa zic..

Razvan era afara cu tati de cateva ore bune si nu m-am indurat sa merg la restaurant si sa-i trimit acasa sau iar la plimbare ...si nici in fumul restaurantului nu ma incumetam sa merg cu el.Asa ca am sarbatorit acasa in 3!

Pic de somn!

Va imbratisez cu drag!

Si eu am ras de stefy..e tare!

AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea!
Eu pe fuga sunt...scuze.
Kriss, am vazut pozele, f.f. frumoase, Ale e o dulcica!
Angela, m-a dat pe spate raspunsul lui Stefi.. Foarte tare!
Mathilda, si Klara a fost la inaltime...spontaneitatea de la varsta asta e de milioane! Nastere usoara si un bebe mancacios si sanatos!
Ana, important e ca ai trecut examenul, nu are importanta cu cat! Poze noi nu mai ai?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

lora , multumesc de urari. azi am fost la ginecolog. a incercat sa-mi deschida din nou cervix, a simtit capul bebelui . si de atunci am dureri de burta de mor, sunt ca contractiile.
fetelor daca nu m apuc sa intru va urez la toate un craciun fericit si un an nou plin de ce va doriti.
vs pup

Mergi la inceput

'Neata!
Poftiti la cafea!
Mathilda, sa fiti sanatosi si sa va aduca Mosul numai bucurii!
Ati terminat listele, cumparaturile, pregatirile??? Ce faceti bun de mancare?
Am pus si eu cateva poze noi: Iustina
Va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Mathilda iti tin pumnii,deoarece am eu o presimtire ca esti la spital pregatita pentru marele eveniment.

Lora,Iustina a crescut fantastic de mult.

Ana dai si tu examen in februarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

buna dimineata,

Va invit la o cafeluta si doresc sa va urez toate cele bune, un Craciun Fericit si un An Nou Fericit!!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet,
va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun,
sa va bucurati si sa asteptati anul ce vine.
Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de
succese.
Craciun fericit si La multi ani!

Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Va doresc un Craciun fericit, cu multa sanatate, bucurii si multe daruri frumoase!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

In aceasta zi binecuvantata, ingerii se coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism... Prezenta lor este semnalata de mici bulgari zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante. La atingerea Pamantului, "ghemotoacele albe" dau nastere la colindele unice care impodobesc coronita de brad, aflata pe crestetul fiecaruia. Sper ca tu sa fii alaturi de ingeri si sa pastrezi in suflet acest mesaj. Si nu uita:iubire...pace...credinta...lumina...SARBATORI DE VIS! ANA-MARIA, VALENTIN SI COMOARA ANDREI RAZVAN

AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!

Mergi la inceput