FIV244
Raspunsuri - Pagina 19
bytzi spune:
alrak,dumnezeu sa te ajute de data asta,apropo de listutza lui dana,imi aduc aminte si acum ca tu erai prima cu un rezultat negativ,ma gindeam la tine oare ce e in sufletul tau cind vedeai ca 'ploua'cu bhcg frumoase si tu...dar acum sa vezi tu cine e pe listutza cu un bhcg frumos ![]()
dana,asa este sansele care ni se dau le stim si ne asumam riscurile
in cazul meu sincer procentul care mi s-a dat este f mic,mai intii imi este teama pt raspunsul la stimulare,mi-as dori si eu sa am acolo 1-2 foliculi/ovocite si sa se fecundeze,sa am si eu un embrionas frumos pt ET si apoi mai vedem...
doamne ajuta pt toate fetele
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
amzulica spune:
Cora - zic si eu la fel ca fetele - ce zice testul beta? Lasa-le naibii de teste Sure Check. Eu am facut ET cu blastocisti - in ziua 10 de la ET aveam toate testele din urina negative, prima liniutza a aparut vag in ziua 14 de la ET iar beta in ziua 10 de la ET era de doar 25 desi trebuia sa fie de ordinul suta/sute. Am stat cumintica si nu am facut altceva decat sa ma rog la Dumnezeu. La fel ca si tine aveam credit in banca (inca il am pe 3 ani) si alta sansa nu mai aveam. Scurgeri maroniii ehee, Catalina stie ce zic ...
si acum uite am ditamai flacaul.
Multa rabdare iti doresc. 
Cami
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Dana_bebe spune:
Nu pot sa cred noi ne chinuim atat si sunt femei care-si sugruma copiii abia nascuti. In ce tara traim?!
Scuze ma uitam la stirile de la Pro TV - de ce naiba nu l-a abandonat undeva decat sa-l omoare?
daniela74 spune:
Buna fetele,m-am trezit si eu si asteptam o veste buna,dar
.CORA,draguta mea, imi pare rau,tare rau,asteapta totusi telefonul,poate mai e o speranta.
DANA_BEBE bine ai revenit si inca cu bebe la purtator
.Doamne Ajuta
Daca vrei te rog sa ma treci si pe mine pe lista,azi sint ziua 6-a de la e.t.(e.t pe 24 sept.)
ALRAK spune:
Dana , eu nu ma uit la TV, iar unul dintre motive este acela ca nu-mi place ce vad, cu toate ca sunt zeci de canale. Stirile au devenit oripilante, copii abandonati, copii omorati, copii violati, babe violate , crime si numai din astea. Mai bine fac altceva decat privitul la TV.
si DD sa ajute sa vii cu vesti bune.

bytzi o sa-ti spun ceva ce poate nu o sa crezi, dar asa este.
Eu am fost prima pe listuta Danei cu rezultatul negativ, insa pentru toate reusitele care au fost dupa mine, m-am bucurat ca si cand as fi castigat eu ceva.
Sotul meu chiar se minuna de mine si mi-a sugerat sa nu mai intru pe forum, tocmai din acest motiv ca s-ar putea sa nu-mi faca bine , vazand ca alte fete reusesc.
Mi-a spus mai tarziu , dupa cateva saptamani acest lucru si a remarcat faptul ca ma bucuram ca un copil de fiecare reusita si plangeam atunci cand aparea un test negativ.
Cred ca subconstientul meu gandea, ca o reusita a altei fete inseamna ca mai sunt sanse si pentru mine.
Si iata-ma acum, in conditiile in care din mai ,am mai facut un FIV pe ciclu natural- esuat in iulie, of course, asteptand acum o veste buna 
Scriam , parca ieri pe topicul de Ungaria, ca nimic nu este intamplator si ca lucrurile nu se intampla atunci cand vrem noi ci atunci cand TREBUIE sa se intample.

Sa avem incredere si sperana in DD.
cora

tuturor si o zi linistita
Doamne Ajuta!
daniela74 spune:
ALRAK cum te mai simti?Ai hotarit cind faci testul? 
Asa cum ziceam eu sint ziua a 6-a de la E.T,nu prea simt mare lucru decit usoare dureri de spate si foarte rar cite o intepatura prin burta,si astea doar daca stau mai mult in picioare sau mai fac cite o scurta criza de nervi si tip la sotul meu
-de,hormonii.Nu stiu daca e de bine,dar imi amintesc ca la fiv-ul trecut ma durea burta mult mai tare si tot timpul.Abia astept sa fac testul.
la toate fetele.
cora79 spune:
ALRAK,DANIELA,DANA-hai fetelor macar voi sa veniti cu vesti bune,va tin pumnii si ma rog pentru voi
dandanutz spune:
cora sa nu plangi sa fii tare si sa o iei de la capat offfffffff ce rau imi pare pt tine.DOAMNE AJUTA
Dana_bebe spune:
Cora capul sus suntem langa tine!
Hei Cata m-ai trecut pe prima pagina - esti draguta!
Alrak - ai dreptate nu merita sa te uiti - totusi nu stirile sunt de vina ci oamenii care comit asemenea atrocitati! e drept ca si cei care fac stirile vor sa scoata cat mai mare audienta din ele!
Tin minte cand te-am trecut pe lista cu bleu marin si tu credeai ca-i negru - ce draguta ai fost -

iti admir curajul si perseverenta - ma gandesc insa ca ai dat si peste o echipa de doctori buni care-ti sunt alaturi. Of si latine e greu ca pui numai cate un pui odata. Hai ca tinem pumnii sa numaram toti boboceii restanti din primavara toamna asta!
Daniela74 - avem et facut in aceiasi zi - cand faci testul? cate zile aveau embrionii? cati ai pus? Eu vreau sambata sa fac beta - pe mine ma doare burtica cand stauin fund sau in picioare asa ca vegetez pe canapea
.
Tare as vrea sa reusim toate sa gasim formula magica si sa reusim fara atatea lacrimi!