FIV244
Raspunsuri - Pagina 20
Looana spune:
Cora i-mi pare foarte rau de rezultatul tau,eram convinsa ca va fi pozitiv ....nu am cuvinte.Trebuie sa mergi mai departe ,stiu ca e foarte greu de facut....Ma gindesc ca poate ar trebui sa iti faci niste analize,daca va mai aduce-ti aminte in august test beta pozitiv dar nu sa mai dublat.Am inceput sa i-mi fac toate analizele de la genetice ,hormonale,pina la trombofilie ereditara si bine inteles ca au gasit cauza MTHFR 677C-T.Aici a fost cauza ca nu sa mai dublat beta la mine si tot aici gasesc acuma si raspunsul la sarcinile mele pierdute in ultimi 5 ani.Asa ca inca nu stiu ce voi face mai departe dar intentionez sa mai incerc in decembrie-ianuarie dar inainte sa vad ce trebuie sa iau pt cauza asta.E bine totusi sa facem niste analize,daca nu ma i-mi deschidea Miki ochii poate nici acuma nu le faceam, ai multumesc mult din fuflet ca macar stiu acuma unde e problema.
Va tin pumni la urmatoarele fete care asteapta rezultatul beta ,haide-ti trebuie sa fie pozitiv nu se poate altfel.

Looana
bytzi spune:
cora,cum am scris si la celalalt subiect,am sperat intr-o veste buna,sint alaturi de tine
ba da ,alrak,cred ,ca te bucurai pt orice reusita,asa simt si eu cind cineva reuseste,simt ca-mi da speranta si mie si la fel cind cineva nu reuseste sincer sufar alaturi de acea persoana,caci eu pun suflet in tot ce ma inconjoara,doar ca ma gindeam ce era in sufletul tau atunci...
te admir pt puterea psihica de a face 3 fiv-uri intr-un timp atit de scurt,presimt eu ca fiv-ul asta va fi cel norocos
,si daca va fi asa iti dai seama ca si mie imi cresc aripi ![]()
oricum la tine ovocitul este de calitate ,daca tot timpul dintr-un ovo ai obtinut si embrion(exclus prima data daca retin bine ai avut 2 ovo/un embrion
am citit ce ai scris la FIV Ungaria,mi-a placut, f frumos si adevarat
si miine asteptam vesti bune
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
cora79 spune:
LOOANA-eu nu am avut nici o sarcina pana acum,nici avort,nimic,nici macar nu mi-a intarziat vreodata,nu stiu ce sa mai cred,aveam taote sperantele in FIV,sotul are OATS severa ,e adevarat,dar au gasit spermatozoizi viabili,s-au format 2 embrioni de caliatea A cu cate 8 celule,am avut tot timpul dureri de burta ca inainte de ciclu,habar nu am ce nu afost ok
miki01 spune:
Cora, imi pare tare rau! Stiu ce simti, tot asa eram si eu dupa primul esec, nu mai incerca acum sa gasesti raspunsuri. Multa putere de la DD sa treci peste rau asta si sa o iei de la capat. TREBUIE. 
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
bytzi spune:
offf scumpa mi se rupe inima cind te vad atit de darimata
nu mai plige ,dumnezeu iti va arata in curind drumul pe care vei merge in continuare,drumul fara durere
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
daniela74 spune:
DANA_BEBE am pus 3 embrioni de ziua a3-a,2 de 8 celule si 1 de 6,sper din tot sufletul sa fie inca acolo,macar unul
Testul trebuie sa-l fac marti(6 oct.),tare mult mai este,ma gindesc sa fac duminica dar este mai complicat,nu prea stiu unde sa merg
.In orice caz am un stok de teste pipicioase care i-mi fac deja cu ochiul 
LOOANA 
cora79 spune:
Offff,sotul meu are gigei putinei si lenesi,pe cale naturala nu voi reusi niciodata,daca in 4-5 ani nu s-a intamplat nimic,alt fiv nu mai fac din lipsa de bani si resurse fizice
ALRAK spune:
cora draga mea, esti o persoana puternica si cu siguranta veti gasi solutia de a reusi.
Ma doare sufletul cand stiu ce este in sufletelul tau acum , dar trebuie mers mai departe, nu trebuie abandonata lupta.
Intr-adevar, problema banilor este , din pacate pentru noi cele din Romania, o problema mare, pentru ca statul nu subventioneaza nimik la FIV, iar noi cotizam lunar la stat
.
Dar trebuie sa apara o luminita si pentru voi.
Acum , plangi, descarca-te, nu te incalzeste cu nimic ca si unele dintre noi am trait aceste clipe,de disperare, de dezamagire, de dorinta de a renunta, insa suntem aici langa tine in continuare
sa ne sustinem una pe alta.
Si eu atunci cand am pierdut sarcina la 21 saptamani am simtit ca innebunesc, mi-am zis ca nu mai are rost sa traiesc, dar Dumnezeu, mi-a deschis ochii si am pus in balanta ce am si ce nu am in viata si mi-am dat seama ca sunt totusi o norocoasa, aveam langa mine un sot minunat care a fost alaturi de mine mereu.
Si am mers mai departe.
Apoi a urmat primul FIV negativ- disperate si durere
A urmat al doilea FIV, in care mi-am pus mari sperante, si acesta negativ din nou disperare si durere
Acum, mi-am pus speranta in Dumnezeu, si cum o vrea asa sa se intample. Merg cu Dumnezeu inainte
.
Nu intamplator am enumerat cele prin cate am trecut eu, mai sunt inca atatea exemple aici Kitta, Luck, Catalina si alte fete inimoase care prin muuuuuuuuuuulte le-a fost dat sa treaca si nu s-au lasat.
Cu siguranta va fii o solutie si pentru voi.
Dumnezeu o sa-ti dea si tie putere sa te ridici si sa mergi mai departe. 

Doamne Ajuta!
cami30 spune:
cora mie mi-a luat un an sa-mi revin dupa esec. Si poate nici acu nu's pe deplin vindecata (la cap), mai ales ca intre timp cumnata mea e gravida cu al doilea copil. Si unde mai pui ca la un an dupa esecul in FIV ( de fapt sarcina oprita in evolutie), raman gravida natural si e... sarcina extrauterina. Asa ca ma operez, mi se scoate trompa stanga si mi se scoate si trompa dreapta pe motiv ca avea hidrosalpinx, pt ca la craiova nu stie nimeni sa "repare". Asa ca mi s-a furat si ultima speranta ca poate intr-o zi un spermatozoid amarat si-ar face loc prin trompa/trompele mele.
Acu imi fac curaj pentru un FIV2, fac socoteli, adunari, scaderi sa vedem de unde scot bani mai ales ca acu' mi se cer si analize in plus pentru sarcina oprita in evolutie.
Plangi cat poti, striga-ti amarul si apoi ia-ti viata de la capat. Nu-i usor dar o sa treaca.
Curaj!
cami