FIV244

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Alrak,Daniela fetelor va rog am nevoi de optimism, cate zile mai aveti pana la rezultat?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cora,ma trecu fiorii,cit am asteptat o veste buna....
nu stiu ce sa zic,poate sa nu renunti,imi dau seama ca e dureros si eu am trecut prin 6 esecuri la cele 6 IA ,dar imi dau seama ca la FIV este mult mai multa durere,poate gasesti resurse materiale sa mai incerci odata stiu ca psihic toate gasim puterea sa ne ridicam si sa o luam de la capat

offf deja incep temerile si pt mine ,esecul tau m-a facut sa ma trezesc la realitate... asta va fi si la mine ultima incercare care o mai fac si apoi ma voi apuca de dosarul de adoptie (deja mi-am luat lista de la PC..mie frica sa ma gindesc mai departe
hai ca am inceput si eu sa disper

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

cora asa cum am mai spus, asteapta rezultatul beta.
Da un telefon la clinica la care ai facut analiza, sau direct la Bios si intreaba.
Dumnezeu sa-ti dea putere

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sperantza_eu spune:

Cota79,

Sunt si eu alaturi de tine cu gandul. Stiu ca esti nervoasa si suparata si e normal.

Nu spune "blestematul de FIV" - e o procedura ce poate oferi o sansa cuplurilor care, in alte situatii, nu ar avea nicio sansa. Ia gandeste-te daca erai regina Angliei in epoca medievala si nu puteai avea urmasi? Te astepta o cazare de 5 stele in Turnul Londrei sau lama calaului ....

Prin FIV avem o sansa. Din pacate, nu de prima data, ci, probabil, dupa cateva incercari. Nu trebuie sa iti reprosezi niciodata in viata ca nu ai incercat sau ca nu ai facut tot ceea ce era posibil in momentul respectiv pentru a avea proprii copii.

Lasa sa treaca o perioada si vei lua decizia corecta.

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

puffy10- va fi si mai frumoasa cand va fi plina de rezuttate pozitive! e listuta noastra din mai-iunie actualizata cu noi incercari!
bytzi - Ce sa zic cred ca fiecare dintre noi a auzit de la doctorul ei ca sansele sunt 20-30% la ET cu embrioni de 2-3 zile si 50-60% la Et cu blasto(5 zile)! Asa ca stiam in ce ne bagam. Stiu ca fiecare spera sa fie in procentele norocoase dar nu se poate!
Apropo de listuta cea veche am inchis-o din pacate cu 50 si ceva la suta nereusite! Totusi a fost o perioda fericita pentru multe fete.
Din pacate suntem oameni si tocmai de aceia trebuie sa luptam sa obtinem ce vrem. Trebuie sa invatam din greselei si sa mergem mai departe. Da, la fiv nimeni nu poate explica de ce nu se resite 100% - pe de alta parte stiati ca un cuplu 100% sanatos poate concepe doar in 3 din cele 12 luni ale anului? Mi se pare foarte putin si totusi acesta este adevarul. Poate pur si simplu organismul nu era pregatit sa-i primeasca, poate ca nu erau acei embrioni viabili din care sa se dezvolte bebe...Ce inseamna ca nu ar trebui sa mai incercam? NU !
Prima data sa ma fi vazut ce alergand e colo colo dupa FIV - acum stau ca o placintica cat mai cuminte pe canapea. Sper sa fie cu folos - macar! oricum stiu ca oricara ar fi rezultatul de sambata voi continua - e drept ca am decis sa schimb clinica .
Nu suntem toti norocosi din prima - poate ca mai trebuie sa invatam ceva inainte sa devenim parinti. E nedrept dar Dumnezeu stie mai bine ce planuri are cu noi!
Ca o consolare pentru Cora ET la mine a fost mult mai putin traumatizant ca FIV-ul. Chiar cati embrioni mai ai Cora?

Mergi la inceput

Dana dupa cum probabil ai observat am sters mesajul pe care ti l-am trimis anterior, pe motivul ca era tare entuziasmant din partea mea si aparea exact dupa "lacrimile" corei .
Sincer ma bucur ca ai reaparut si cu ce vesti...
Cum ai putut tu sa stai sa nu scrii nimik pana acum ?
"Te-am strigat" intr-o seara si ma bucur ca ai venit.
DD sa ajute sa fie BB-ii lipiciosi si acum , daca tot esti cumintica la pat, cred ca o sa scri mai des.
Dragaica traiesc la intensitate maxima tot e se intampla aici. Plang, disper, cad, ma ridic, ma bucur , rad, atunci cand vestile impun aceste sentimente.
Mai am totusi un licar de speranta pentru Cora, imi venea sa sun eu la Bios sa intreb de analize (am si numerele de telefon 2305500, 2309805), dar nu aveam nici un detaliu (nume...).
Asteptam vesti
Te pup si DD sa ajute pe toata lumea
puffy

tuturor si o zi luminata

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

CORA IMI PARE TARE RAU PT TINE TE INTELEG PERFECT ACUM O LUNA AM SIMTIT SI EU ACELASI LUCRU AM SIMTIT CA-MI FUGE PAMNATUL DE SUB PICIOARE MI-AM DORIT SA NU MAI TRAIESC CA NU MAI AM PT CE DAR TE ROG SA FII TARE SI SA NU RENUNTI O SA REUSIM PANA LA URMADOAMNE AJUTA SI PT CELE CARE URMEAZA LA BETA MULTA BAFTA .VA PUP SI NU RENUNTATIIIIIIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

ALRAK - e poveste lunga dar ma bucur sa fiu iar printre voi si sa reusim impreuna de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Dragaica traiesc la intensitate maxima tot e se intampla aici. Plang, disper, cad, ma ridic, ma bucur , rad, atunci cand vestile impun aceste sentimente.
Mai am totusi un licar de speranta pentru Cora, imi venea sa sun eu la Bios sa intreb de analize (am si numerele de telefon 2305500, 2309805), dar nu aveam nici un detaliu (nume...).

puffy

tuturor si o zi luminata

Doamne Ajuta!

Eu zic totusi ca trebuie sa astepte rezultatele la testul de sange.
Si eu simt la fel, astept zilnica sa mai aud o veste buna, plus ca l-am inebunit pe sot, ii tot povestesc ce vorbesc cu fetele.....saracu e ametit nu mai intelege nimic, in schimb e bucuros ca am cu cine sa vorbesc, cui sa-i pun o intrebare, etc.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput