FIV244
Raspunsuri - Pagina 17
ALRAK spune:
cora asteapta totusi si beta, shurecheck-ul se pozitiveaza foarte greu.
Stai sa vedem rezultatul beta, te roooooog.

Doamne Ajuta!
Dana_bebe spune:
Alrak - eram pe aici cumintica
- cat pot eu sa fiu de cuminte, clocitoare ... sper! Tu ce faci ceva semne? Si mie imi era dor de voi!
Cora - ce sa zic ... fruntea sus
! Mai toate de aici stim prin ce treci si te intelegem. Plangi, tipa ... dar sa nu renunti, nimic nu se obtine usor!
cora79 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune si sincere, imi pare rau ,dar nu am vrut sa va intristez si pe voi
O sa imi revin si nu vreau sa mai aud niciodata de blestematul de FIV si de vorbaria goala. am avut toate sansele,2 embrioni de caliatatea A, nu stiu ce s-a intamplat sui nici nu vreau sa mai aflu. Ma voi gandi la adoptie
puffy10 spune:
Cora draga, sa o luam cu inceputul... poate nu e testul bun, asteapta totusi si rezultatul la bHCG. Daca si acolo iese negativ, sfatul meu, fiindca nu e mult de cand si eu am avut aceeasi deceptie ca si tine, nu lua in momentele astea nicio hotarare.
Lasa timpul sa vindece ranile si apoi te gandesti ce vei face in continuare.
Din cate am retinut este primul FIV, ai rabdare sa afli si rezultatul la sange.
Stiu ca nu e usor acum, dar inca nu te intrista si spera la acel rezultat pozitiv. Vezi de ce nu e bun testul de urina anterior celui de sange....of...
Fi tare suntem alaturi de tine si crede-ma bunul Dumnezeu iti va arata calea in continuare.
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
puffy10 spune:
Cora uite suntem cu toate aici sa te sustinem, fi tare si asteapta si rezultatul la sange. Eventual sun tu sa afli rezultatul, cred ca e gata deja, chiar daca ti-au zis ora 18.00.
Te pupam si suntem alaturi de tine.
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
puffy10 spune:
Alrak, Daniela nu mai ziceti nimic? Va intristat vestea Corei?
Haideti sa ii aratam cat de curajoase suntem si sa o sustinem.
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
Dragaica spune:
Cora te rog sa astepti si testul de sange, este cel mai sigur.
Te rog nu fi dezamagita si eu ma intreb cum am sa reactionez in Decembrie daca o sa am un rezultat negativ.......nu vreau sa ma gandesc.
Dar iti mai spun ceva .....doctorita mea me-a spus ca pentru multe femei abia al 2 lea Fiv reuseste , nu se stie de ce.
Te pup, te imbratisez cu drag 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
puffy10 spune:
Dana_bebe ce listuta frumoasa ai facut... asa ne dam seama mai usor cine e la rand...
Of biata Cora prin ce trece in clipele astea.... parca mai ieri eram si eu la fel...deja aveam ceva scurgeri de cu o zi inainte de test....
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...