FIV244
Raspunsuri - Pagina 16
catalina2307 spune:
cora - de ce nu faci tu un test de sarcina si te chinui ca pe hotii de cai?
coltul meu de rai
cora79 spune:
Catalina-cred ca ma voi imbraca si voi merge la farmacie sa imi iau un test, oricum ma astept la o singura liniuta,nu stiu ce rost ar mai avea
mihaele spune:
cora mergi si cumpara un teste de sarcina si nu te mai fierbe asa ca au fost multe fete care aveau scuregere maronie si ele ereau gravidute.
Puisori dragalasi
Dana_bebe spune:
Cora - am o prietena care la fel a patit - astepta rezultatul la beta hcg si a avut o mica sangerare - era disperata insa beta a iesi bine, iar acum o sapatama a facut eco - din 3 embrioni s-a implantat 1 bine si este ffff fericita. Asa ca fruntea sus! Tinem pumnii!

taty_ana spune:
cora fugi la farmacie si ia un test....nu te mai chinui atata, pana deseara te imbolnavesti de nervi
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puffy10 A ramas dr. Nicolescu, Am auzit la mai multe paciente ale dansului ca ar avea o problema cu tipele mai "rotunjoare" ca le baga intai la "modelat" si apoi continua treaba. endometrioza, 6IA, 2FIV si inca mai incerc ... |
cam asa ceva
doamne ajuta!

_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luck bytzi ![]() aaa... , tu ziceai de analiza progesteronului asa? Eu am crezut ca faci un progesteron injectabil in z1-2 !!! MULT NOROC !!! |
da,luck de analiza vorbeam

doamne ajuta!

_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
bytzi spune:
cora,nu-ti pierde speranta,hai ca va fi bine,sintem cu gindul alaturi de tine
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
catalina2307 spune:
cora - fata draga, imi pare tare rau......capul sus si multa speranta sa ai.Te pup si te imbratisez.
coltul meu de rai