Moldovence aspirante sau gravidute(16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Neata, prezenta si eu la cafeluta o zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna dimineata,vin si eu cu un laptic....
O zi placuta sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Fetelor sunt total debusolata. Am fost la stomato cu o radiografie si mi-a zis ca trebe operatie la chirurgie maxilo-faciala si o sa trebuiasca sa iau si antibiotic. ( am o infectie localizata la radacina unei masele) Trebuie sa rezolv repede problema asta, dar imi este frica sa nu fie vreo problema si cu tratamentul pt FIV. Azi merg sa fac eco in Iasi si am sa imi intreb dr. Imi este groaza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Vanessa , nu te impacienta, am citit multe cazuri de fete care au luat antibiotic in paralel cu tratamentul FIV, atita timp cit tratamentul il iei pina la ET . Eu zic sa o suni si pe dr Dracea sa o intrebi ca sa te linisteti.
Si eu iau antibiotic acum pt ca am o faringita care aproape m a lasat fara voce, sper sa mi treaca curind. Saptamina asta m am luptat si cu o raceala groaznica

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Am o intrebare pt voi fetelor. CAt timp ati incercat pana v ati hotarat la FIV, sau IA?

Pupici.

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu azi program administrativ.............

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

VASILASANITA noi am incercat natural vreo 4 ani. La inceputul anului am facut 3 IA nereusite si acum FIV. Sper ca macar acum sa apara si .
Am fost la eco, nu sunt chisturi iar foliculi am asa: ovar dr. 3 foliculi de 6 mm, 5 foliculi de 2-4 mm, ovar stg. 6 foliculi de 4-6 mm. Sper ca e de bine.

Mergi la inceput

vasilasanita, la noi infertilitatea este din cauze inexplicabile (sau mai bine zis nedescoperite inca), incercam de prin 2005 sa avem bebe, din 2006 am inceput serios investigatiile: spermograma, HSG, laparoscopie, am la activ 3 stimulari cu clomifen, 3 cu gonal si una cu puregon din care 2 stimulari au fost cu IA, facute anul asta .Datorita costului ridicat al IA (cam 2000-2500 lei cu totul medicamente,transport, procedura) si a procentului mic de reusita 5-10% am decis sa incerc cu FIV pe care urmeaza sa l fac in nov-dec anul acesta. Eu am 33 ani,sotul 34. Cam asta e radiografia povestii noastre.

sophie

Mergi la inceput

vanessa ai o recolta promitatoate, tin pumnii strinsi pt mai departe. In ce consta tratemntul tau: protocol lung cu diphireline si merional in ce concentratie. Eu voi face inhibare cu suprefact si apoi stimulare cu gonal F 150 ui pe zi, in ziua 5 de stimulare tb sa ma prezint la medic pt a decide cum continui tratamentul.

sophie

Mergi la inceput

SOPHIE eu am inceput pe 28 sept cu 1/2 fiola de Diphereline 0,1 mg/zi. De maine mai adaug si 2 fiole Menopur 75 UI/zi. Pe 16 oct o sa merg la eco la Bucuresti. Sper sa fie bine si sa avem si noi .
Multa bafta si tie.

Mergi la inceput