Moldovence aspirante sau gravidute(16)
Raspunsuri - Pagina 18
vanessa80 spune:
VASILASANITA care e problema la voi? Ce medic te tine 3 luni pe clomifen? Te simti bine cu tratamentul asta ?
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 VASILASANITA care e problema la voi? Ce medic te tine 3 luni pe clomifen? Te simti bine cu tratamentul asta ? ![]() |
Nu stiu care i problema, stiu doar ca am uter retrovers, spermograma buna, trompe bune.
pupici.
Dumnezeu ne va ajuta!
Delphinas spune:
am si eu o intrebare la cele care ati luat tinctura de mladite de zmeur: cum le beau? le dizolv in apa sau pur si simplu?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
dymomo77 spune:
Buna am trecut sa va salut si sa vad ce mai faceti. Delphinas
si scuze ca nu am mai intrat de multisor pe la voi dar sarcina mea a fost una mai dificila cu mult stat la pat si cu multe interdictii. Azi am intrat in saptamana 36 si ne apropiem de marele eveniment. Pup toate moldovencele si va astept cu vesti bune.
36+
Dan Mihail
bitza20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita Salutare. Eu inghet de frig la servici. Beau si eu o cafeluta acum. De abia astept bitza ziua de 10, poate o sa ti faci un nou test si o sa fie cu 2 liniute. EU dupa ce am facut HSG ul luna asta, si mi a spus ca am trompe permeabile si uter retrovers, am mers luna asta fara clomifen, ca luasem deja de 3 luni, dar am folosit perni... sper si eu..... ca am procesat in zilele cand mi au iesit testele de ovulatie pozitive. PUpici... Dumnezeu ne va ajuta! |
Si eu astept ziua de 10
. Sincer nu mi voi face test ca daca nu e sa fie nu vreau sa-mi stric ziua de nastere,asa ca am timp toata saptamana viitoare sa fac 100 de teste. Fetelor chiar nu vreau sa ma imbat cu apa rece, eu oricum imi pregatesc dosarul de FIV si acum ma interesez de HSG, unde si cum se face, ce tre sa fac inainte....din astea.Va doresc o seara frumoasa
vanessa80 spune:
DYMOMO
sarcina usoara cat a mai ramas si nastere usoara. 
BITZA pt HSG trebuie sa faci in prealabil hemoleucograma si VSH.( gratuite cu bilet de trimitere de la med de familie).
Delphinas spune:
dymomo...vai ce surpriza placuta. ma bucur ca sunteti bine si ca in curand iti vei tine in brate baietelul. frumos nume ai ales. sarcina usoara in continuare si nastere usoara. poate imi lasi un nr de tel sa mai vedem cum mai esti. sau macar sa ne anunti marele eveniment.
eu am depistat cum e cu mladitele de zmeur...tb dizolvate.
astept data de 16, caci asa ar tb sa apara stimatii rusi si apoi ma apuc de facut o cura si cu mladite de zmeur.
bitza...fii fericita de ziua ta...asa voi fi si eu 3 zile dupa a ta. nu o sa ma testez nici cum.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
dymomo77 spune:
Multumesc mult Delphinas. Eu sunt la odiseea de nov-dec 2009. am sa iti trimit nr meu de tel pe pm.
36+
Dan Mihail
Delphinas spune:
neata. va servesc o
virtuala sau un ceiuc dupa preferinta.
eu tot cu durerea mea de ovare. o sa sun dr sa vad cand ma poate vedea. vad ca nu vrea sa cedeze cu nimic. antibiotic nu am incercat, in schimb toate naturistele le-am incercat
o zi buna va doresc 
Bazar pt Mihaita
ambitioasa