Andrei, sufletelul nostru curat! LMA! (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nana, ! Minunate vesti ne-ai dat ! Sanatate multa in continuare si pupici mii fluturashului ! Ma bucur tare mult pentru voi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

A sunat dr.Yr. Asadar:
- rmn arata excelent, creierul s-a dezvoltat perfect si arata ca al unui copil de varsta lui;
- partile laterale, care la rmn-ul facut la Boston erau imature, s-a dezvoltat perfect normal;
- nu au gasit lichid mult asa cum se asteptau ei, si asta e numai de bine;
- nici vorba de leziune/rana pe creier, deci implicit nici vb de operatie;
- eeg arata bine, mai apar in partea stanga spike-uri considerate trash hold-uri de la ultima convulsie febrila, insa arata f bine.

In concluzie, totul arata f bine iar ea este ffff multumita de rezultate. In continuare tinem aceeasi medicatie si fluturasul mic si scump trebuie stimulat si invatat ce trebuie sa faca ptr a recupera perioada pierduta!

Doamne ajuta!
Multumesc bunului Dumnezeu ca si-a intors inca o dsata fata catre noi si nu ne-a lasat in zilele astea atat de grele!
Va multumesc voua din suflet ca sunteti mereu alaturi de noi!
Nu pot exprima in cuvinte si nu va pot multumi niciodata indeajuns!
Sunteti minunate!

Excelente vesti! Cat ma bucur! Bravo Fluturas! Super!
Cred ca vi s-a ridicat o greutate de pe suflet.
Acum numai exercitii de recuperare si nu uita ca cel mai usor invata copii prin joc si imitand. Asa ca 'have fun playing'!
Un mare Fluturasului de la noi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Yaia, si aici sotia colegului sotului a fost sfatuita sa faca vaccinul. Inca nu stim ce hotarare au luat si nici nu a mai indraznit sotul sa intrebe, ca tare greu trebuie sa le fie, insa dr le-a zis ca la copii, vaccinul poate da mutatii genetice si autism.

Chiar ma gandeam, ptr mine, ca nu e o perioada propice sa raman insarcinata. Sigur ma gandeam numai din prisma acestei gripe. Si cumnata mea este insarcinata iar cu bb2, are 13 sapt. Ma rog la bunul Dumnezeu sa fie totul bine si sa nu fie pusa intr-o astfel de situatie.

S-ar putea sa ma bag in discutia asta ca musca in lapte... Parerea mea e ca nici un vaccin nu e infailibil si ce-i mai rau e ca toate au efecte secundare care mai de care mai imprevizibile si mai perfide. Si apoi paza buna trece primejdia rea. E mai bine sa te feresti singur (atat cat poti) decat sa te bazezi pe vaccin. Yaia, eu cred ca faci bine ca il refuzi. Sorry daca am picat prost cu comentariul.

Eu nu pot pricepe cum recomanda medicii un vaccin care nu a fost testat corespunzator si care e posibil sa cauzeze atatea probleme. Nu ma intelegeti gresit, eu nu am nimic impotriva vaccinarilor, dimpotriva, daca aduc beneficii, facem. DAR, sa faca astia experimente pe mine si pe copilul meu...nu, multumesc!
In plus, mie toata faza asta cu gripa porcina mi se pare o furtuna intr-un pahar cu apa. An de an aveau cazuri de gripa porcina in SUA si chiar cu decese si hop, numai anul asta s-au ingrijorat de virus. Mai ales ca subiectul a fost mediatizat cand nu se intampla nimic pe scena mondiala, nu era niciun razboi, niciun scandal major...prea liniste pentru presa. Hmmm...
Nana, eu cred ca nu ai nicio scuza! Gripa asta porcina e o gripa ca oricare alta, doar o tulpina diferita de virus, atata tot. Se poate trata, doar ca trebuie mers la medic cand apar simptomele, ca majoritatea au murit fiindca nu au mers la medic la timp si au aparut complicatii. Dar uite ca nimeni nu zice ce cazuri similare cu deces aparute din cauza gripe 'normale'.
Si femeile insarcinate si copii sunt primii pe lista de cei carora li se 'ofera' vaccinul, dar nu e musai sa-l faca daca nu vor. Cred ca pe sotia colegului sotului au speriat-o de pomana si e urat din partea lor.
Ana, suntem aici sa ne sfatuim si sa impartim informatii si pareri, deci orice picatura de lapte in plus e binevenita!
eu am decis sa nu-l fac si pentru ca nu ma imbolnavesc repede, imi cunosc corpul si am grija de el prevenind mai degraba bolile: alimentatie sanatoasa (desi ingrasacioasa), ceaiuri, fructe si legume proaspete si prietenul meu cel mai bun iarna, usturoiul!

Sa ne dea Dumnezeu sanatate tuturor si sa ne fereasca bolile!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nana, ce vesti bune! ma bucur enorm pt voi! ...doamne ajuta in continuare!
..si LA MULTI ANI! pt ziua ta, desi e cam tarziu....

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nana, cata bucurie mi-au adus in suflet vestile tale!Meritati toata fericirea din lume, la ce copil minunat este Andrei, iar voi ce parinti luptatori si iubitori! cat priveste recuperarea, asta e partea cea mai usoara si placuta, cred!Felicitari din suflet!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Yuhuuu, ce veste buna am citit!!! BRAVO, BRAVO, fluturas puternic!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

ma bucur tare pentru voi toti! Va imbratisez cu mare drag!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multumim din suflet!

Acum indraznim sa ne facem planuri de vacanta, pentru perioada frumoasa de sarbatori!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bravo, Fluturash, bravo, Nana, ma bucur din suflet pentru voi ! Sa va dea Dumnezeu numai asa vesti bune de acum incolo !

Va imbratisam cu mare drag !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Bravo Fluturas , este cel mai frumos cadou pe care-l putea primi mami de ziua ei
Ma bucur din inima pentru asa o veste Nana

Mergi la inceput