Andrei, sufletelul nostru curat! LMA! (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sa zicem ca totul a decurs bine, adica Andrei si-a revenit ok dupa anestezie, desi anesteziat arata ca o papusa de carpa, fara suflare si alb ca varul.

Asteptam acum rezultatele.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Bine ca a trecut, tinem pmunii sa fie numai vesti bune!

Nana, nu stiu ce a mai facut gravidutza careia i s-a recomandat vaccinul contra gripei porcine. Si mi-e mi s-a oferit ieri, dar eu o sa-l refuz, cel mai probabil si iata si de ce:
http://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/UCM182401.pdf

Safety and effectiveness of Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent Vaccine have not been established in pregnant women, nursing mothers or in persons less than 18 years of age. (8.1, 8.3, 8.4)

8.1 Pregnancy
Pregnancy Category C: Animal reproduction studies have not been conducted with Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent Vaccine or AFLURIA. It is also not known whether these vaccines can cause fetal harm when administered to a pregnant woman or can affect reproduction capacity. Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent Vaccine should be given to a pregnant woman only if clearly needed.

Si probabil nici lui Tudor nu i-l voi face, in acelasi link scrie:
8.4 Pediatric Use
Neither Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent Vaccine nor AFLURIA has been evaluated in children. Safety and effectiveness in the pediatric population have not been established.

Cat priveste tratamentul, stiu sigur ca Danielle a avut gripa porcina cand era inca insarcinata cu Melissa si a primit tratament si totul a fost ok...nu stiu cum de in SUA nu i s-a dat femeii tratament...
Dar e foarte important sa mergi la medic de cum apar simptomele.

Doamne-ajuta sa ne ocoleasca pe toti!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

A sunat dr.Yr. Asadar:
- rmn arata excelent, creierul s-a dezvoltat perfect si arata ca al unui copil de varsta lui;
- partile laterale, care la rmn-ul facut la Boston erau imature, s-a dezvoltat perfect normal;
- nu au gasit lichid mult asa cum se asteptau ei, si asta e numai de bine;
- nici vorba de leziune/rana pe creier, deci implicit nici vb de operatie;
- eeg arata bine, mai apar in partea stanga spike-uri considerate trash hold-uri de la ultima convulsie febrila, insa arata f bine.

In concluzie, totul arata f bine iar ea este ffff multumita de rezultate. In continuare tinem aceeasi medicatie si fluturasul mic si scump trebuie stimulat si invatat ce trebuie sa faca ptr a recupera perioada pierduta!

Doamne ajuta!
Multumesc bunului Dumnezeu ca si-a intors inca o dsata fata catre noi si nu ne-a lasat in zilele astea atat de grele!
Va multumesc voua din suflet ca sunteti mereu alaturi de noi!
Nu pot exprima in cuvinte si nu va pot multumi niciodata indeajuns!
Sunteti minunate!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Pfiu... Am stat cu sufletul la gura. Yupiiiii!!!!
Ma bucur tare pentru voi toti . Si ma bucur ca au trecut zilele astea grele . Doamne ajuta!
Va imbratisam cu drag.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Yaia, si aici sotia colegului sotului a fost sfatuita sa faca vaccinul. Inca nu stim ce hotarare au luat si nici nu a mai indraznit sotul sa intrebe, ca tare greu trebuie sa le fie, insa dr le-a zis ca la copii, vaccinul poate da mutatii genetice si autism.

Chiar ma gandeam, ptr mine, ca nu e o perioada propice sa raman insarcinata. Sigur ma gandeam numai din prisma acestei gripe. Si cumnata mea este insarcinata iar cu bb2, are 13 sapt. Ma rog la bunul Dumnezeu sa fie totul bine si sa nu fie pusa intr-o astfel de situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Yaia, si aici sotia colegului sotului a fost sfatuita sa faca vaccinul. Inca nu stim ce hotarare au luat si nici nu a mai indraznit sotul sa intrebe, ca tare greu trebuie sa le fie, insa dr le-a zis ca la copii, vaccinul poate da mutatii genetice si autism.

Chiar ma gandeam, ptr mine, ca nu e o perioada propice sa raman insarcinata. Sigur ma gandeam numai din prisma acestei gripe. Si cumnata mea este insarcinata iar cu bb2, are 13 sapt. Ma rog la bunul Dumnezeu sa fie totul bine si sa nu fie pusa intr-o astfel de situatie.

S-ar putea sa ma bag in discutia asta ca musca in lapte... Parerea mea e ca nici un vaccin nu e infailibil si ce-i mai rau e ca toate au efecte secundare care mai de care mai imprevizibile si mai perfide. Si apoi paza buna trece primejdia rea. E mai bine sa te feresti singur (atat cat poti) decat sa te bazezi pe vaccin. Yaia, eu cred ca faci bine ca il refuzi. Sorry daca am picat prost cu comentariul.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ei da Nana, astea sunt vesti excelente si ma bucur nespus.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nana, ma bucur enorm de mult pentru rezultate

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ma bucur mult pentru voi, sunt sigura ca fluturasul va invata si va recupera foarte repede ,cu asa parinti minunati nu am nici o urma de indoiala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Vai, Nana, ce vesti bune! Ma bucur enorm, va doresc numai bine in continuare!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput