BIOGENESIS FERTILITY CENTER (2)
Raspunsuri - Pagina 18
ruxandrab spune:
Amr mai putin de o zi pentru marea majoritate!!!
Bafta multa, multa, multa !!!!
http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png
bitza20 spune:
misa si eu te invit la noua mea casuta, langa Suceava, anul asta ne am mutat...asa ca daca vii prin oras anunta-ma 
Multa bafta pentru maine la fetele care merg maine la o prima consultatie, sa auzim numai de bine. Noi...cele care ramane de data asta acasa, va asteptam aici cumincioare sa auzim pareri 
catalina2307 spune:
Fetelor va pup si va tin pumnii pentru maine. Sper sa va intoarceti lamurite , linistite si convinse ca ati gasit ce aveati nevoie.
Bafta multa.
coltul meu de rai
cami30 spune:
Fetelor va tin si eu pumnii! Hai ca poate imi faceti o surpriza si ma ajutati si pe mine sa raman in ro sa fac FIV2. Orice informatie este vitala.
Puneti intrebari cat de multe. Pe mine ma intereseaza cum se fac fertilizarile, presupun ca pe loturi din moment ce doctorul vine doar periodic. Asta ar fi un minus dar.. poate se gasesc solutii.
cami
pisic77 spune:
Cami30,
Nimeni nu-ti poate spune daca sa stai in Romania sau sa mergi in Germania. Asta numai tu poti sa decizi. Si nu poti sa decizi decat daca mergi la o consultatie cu Dr, sa vezi daca TIE iti place, nu altor fete. Tu trebuie sa pui intrebarile ale caror raspunsuri te intereseaza pe tine
Poate lor le place si tie nu sau invers. Eu zic ca nu prea are cum sa nu-ti placa de el, dar asta e numai parerea mea
Libra spune:
Buna seara!
V-am citit cu emotie si asteptam cu gandul aproape de voi intalnirea de astazi cu dr. Nu m-am dus la coafor dar astept cu nerabdare sa va citesc maine. Eu sunt in cautarea unei clinici pt. fiv si sper ca cea la care mergeti voi sa fie cu noroc ca sa prin un pic de curaj.
Va urez numai bine si sa obtineti ceea ce va doriti!
_
made in Romania, '73
cami30 spune:
de acord pisic ca e doar decizia mea, insa pe mine opiniile pro/contra m-au ajutat intotdeauna sa ma decid. Si nu neaparat vizavi de culoare okilor doctorului, cat de atitudine, abordare, organizare etc. Cred ca succesul in FIV nu tine doar de competenta medicului ci e un cumul de factori, de la asistenta de la receptie si pana la patul/sau canapeaua pe care stai juma de ora dupa ET.
cami
pisic77 spune:
Bafta multa fetelor care au consultatii azi.
Cami30, ce am batut campii pe aici cu doctorii frumosi a fost o gluma, sper ca ai inteles asta.
Sunt niste oameni deosebiti, din toate punctele de vedere.
Competenti, educati, sensibili si lista ar putea continua mult
catalina2307 spune:
Mai fetelor voi ati fost sechestrate?
Helloooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
coltul meu de rai