BIOGENESIS FERTILITY CENTER (2)
Raspunsuri - Pagina 17
noname spune:
Neatza fetelor!!!
Ce faceti mai? Si la ora asta dormiti?
Haideti la cafeluta, repede , repede.

Vreau si eu sa fiu 
Oare cand vei veni ?
Dana
Vreau si eu sa fiu 
Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
bytzi spune:
fetelor, multa bafta va doresc pt miine
misa,cum esti?emotii?iti tin pumnii si astept vesti bune,ma tii in suspans pina simbata sau ...
te pup si drum bun pt miine
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
misa_21 spune:
'neata doamnelor.Prezent la cafeluta,desi mie frica ca o sa-mi creasca tensiunea pe linga cea pe care o am deja
noname
buna rau cafeaua ta
bytzi,tre sa recunosc ca niciodata,in aceasta faza, nu am fost asa nelinistita ca acum(dar sa nu ii spui Catalinei ca ma cearta),nici macar la Viena,poate doar ultima data la Sb la punctie din cauza endometrului.
Nu te tin in suspans pina simbata,ci pina luni ca de la Buc plec direct la Suceava
...
vise placute!

p. toate fetele cochetele !
misa_21 spune:
Hmmmm bitza,sunt nascuta acolo si eu si sotul,dar ne-am conoscut si locuim in Piatra.Si cu o ultima 'sfortare',ne-am facut o casuta pe linga Falticeni si acolo ne facem weekendurile.Asaca te invit la casuta de la tara
misa_21 spune:
Bytzi,da ce cuminte esti!Te-am lasat sa fierbi,da cred ca ti s-a terminat gazu in butelie.Chiar credeai ca am sa tac eu pina luni?Te sun draga,sa iti spun ce am facut si pina luni poate le scrii tu la fete daca-i de bine sau de rau
miki-miki spune:
Asa-asa Misa
, vrem vestile proaspete. Tin pumnii sa vii optimista, banuiesc eu ca o sa ai o schema din aia mai deosebita cu closty si fostimon.
Tin pumnii si la toate celelalte fete
proaspat coafate/epilate
, sa-i dati pe spate pe greci... hm... dar asta nu-i bine ca nu le mai merg rotitele bine. Asa ca puneti-va o basma pe cap![]()
Catalina
pe unde umbli? Esti la coafor?
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
misa_21 spune:
mikidraguta de tine
.Nu conteaza ce schema imi da,poa' sa fie si cu aspirina,da daca da rezultate parol ca ma bag peste Catalina in rond la Unirii.
Doamne,chiar undeor fi fetele astea,ma lasa sa ma perpelescasade una singura![]()
misa_21 spune:
Fetelor eu am plecat.
Tineti-mi pumnii sa ma intorc si cu o schema de tratament!
Bafta tuturor miine.
Am sa o sun pe BYTZI si o sa va scrie ea ce am reusit sa fac.