INSEMINARE 45

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Luminita capu sus o sa reusim toate pana la urma.
toate fetele si bafta la crescut de foliculi.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele chiar daca nu scriu, eu va citesc zilnic.
luminita42 – imi pare tare rau, insa sunt sigura ca or sa creasca mari mariiiiiii
oana_2006 – eu am facut IAD la Giulesti cu Dr Moisa. Chiar ea este cea care se ocupa de banca de sperma de acolo, asa ca ar fi foarte bines a te duci direct la ea ca sa scapi de dat 2 spagi. Poti sa o gasesti direct la Giulesti la fertilizare dimineata pe la ora 8-10 (cu exceptia zilelor de marti) sau iti dau nr de tel de la cabinet iti faci programare acolo si ii zici ce si cum si decideti mai departe ce e de facut.
Nr de tel pt programari : 021.665.29.23 si adresa este : Str Carol Knappe nr 50, ap 1, sector 1.
Poti suna pt programare, insa momentan nu e in tara. Este plecata la un congres cu o gramada de alti dr. Se intoarce dupa 15 octombrie. Incearca totusi sa iti faci programare de acum.
Eu o recomand la toata lumea, eu numai cu ea am facut IAD si din 3, 2 au fost reusite.

pt toate fele care sunt in monitorizari si sa se lase cu bebei pt cele care au facut deja IA

e in burtica +17
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

Neata fetelor

Luminita curaj ca totul o sa fie bine.

Am facut ieri in z14 inca o eco dupa ce am facut pregnilul -am avut ceva dureri de burta si m-am speriat un pik.Dar totul a fost bine folicolul e acolo si endometrul e de 9mm-nu pot sa cred cum a crescut de la 7 la 9?oare este posibil sau a gresit doctorita?
Azi merg la ora 13:00 la inseminare.

Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Z10IA TB=37.3
danutza tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

luminita capul sus, nu ai de unde sa stii de unde sare iepurele. In plus, nu uita ca ne ai pe noi care te sustinem si suntem alaturi de tine.
danutza27 - bafta multa, sa fie cu noroc de data asta
anna_ivan - vad ca temperatura e in crestere, oare ne dai o veste buna luna asta? ceva simptome? iti faci test?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui peta
anna_ivan - vad ca temperatura e in crestere, oare ne dai o veste buna luna asta? ceva simptome? iti faci test?

nu imi fac test pana luni cand fac Z14. simptome nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Anna, sa vii cu vesti bune iubita... nu stiu cum rezisti.. eu una n-as putea!

Noi am fost la monitorizare azi, din cei trei foliculi de luni, astazi doar unul a vrut sa mai creasca si are 18 mm, iar maine seara IA. Dupa cum a spus dna doctor, abia de la a 2-a, a 3-a inseminare cresc sansele, ca s-ar regla organismul de la hormaonii de stimulare... acum sa vedem... plec la drum pozitiva, dar realista, fara prea multe sanse.. Doamne ajuta! Bafta multa si tie, Ella!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_2006 spune:

multumesc frumos Sensibila! Iti sunt recunoscatoare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui noi2

Anna, sa vii cu vesti bune iubita... nu stiu cum rezisti.. eu una n-as putea!

rezist la fel de bine ca atunci cand m-am lasat de fumat adica acum un an jumate. ma gandesc la tigari in fiecare zi, ora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutza27

Neata fetelor

Luminita curaj ca totul o sa fie bine.

Am facut ieri in z14 inca o eco dupa ce am facut pregnilul -am avut ceva dureri de burta si m-am speriat un pik.Dar totul a fost bine folicolul e acolo si endometrul e de 9mm-nu pot sa cred cum a crescut de la 7 la 9?oare este posibil sau a gresit doctorita?
Azi merg la ora 13:00 la inseminare.

Doamne ajuta

doamne ajuta si sa fie intr-un ceas bun!!

Mergi la inceput