INSEMINARE 45
Raspunsuri - Pagina 13
luminita42 spune:
Mai fetelor la mine a fost o zi trista, parca se prefigura de dimineata ca am dormit prost si m-am trezit amarata asa din senin.
Dupa ce am facut eco pe la 11.00 m-am amarat si mai tare: sunt in z12 si foliculii mei nu au vrut sa creasca, speram IA pe vineri, e imposibil: OS 13,5 si 11mm si OD 12mm; Fata de z10 sunt cresteri minore, cu toate ca doctorita mi-a dublat doza de menopur. Endometru era bun insa, azi in z12: 8,5mm fata de 5,8mm in z10, dupa 2 zile de 2/zi cycloprogynova. Estradiolul iarasi m-a mai calmat cand am vazut rezultatul: fata de z10 cand era 100, azi era 350 pg/ml. Totusi, fetelor, cale lunga pana se maturizeaza foliculii astia...:-(
Singura mea consolare a fost ca doctorita Predoi fuse azi draguta si disponibila. A discutat mai mult si despre varsta si altele, a parut implicata. Mi-a picat bine o vorba buna in starea in care eram. Dupa discutie, nu stiam insa cum sa ies mai repede din clinica, a trebuit sa rezist cu asistentele, sa nu plang in fata lor. Afara am stat la soare si am palns pana nu am mai vazut in fata ochilor, am plans pentru sotul meu care munceste ca un caine si probabil nu o sa aiba niciodata copii, am plans pentru toate necazurile, am plans pentru noi toate fetelor, pentru cat de mult ne chinuim. Stiu bine ca nu eu sunt cea mai chinuita si cred ca nu am dreptul sa ma plang, dar nu am mai rezistat, fir-ar sa fie...
O sa ma refac repede fetelor, e doar o cadere
. Ma duc din nou vineri in z14 la eco. O sa continui cu 2 menopur/zi, asa ca azi am mai achizitionat 6 bucati (400 ron!). IA poate pe luni daca se urnesc foliculii, daca nu, habar nu am ce urmeaza.
pe toate fetelor
sabine spune:
Luminita, nu dispera.Ai sa vezi, are sa fie bine pana la urma si daca nu cu inseminare atunci cu FIV sigur.Chiar daca si eu sunt la pamant azi, dau vina pe vreme si incerc sa ma ridic.
Si eu m/am gandit de multe ori la sotul meu. Si el munceste cate 12 ore pe zi, isi doreste si el bebe ca si mine de alfel si mi/e frica ca nu am sa pot sa fac sau sa facem.Dar Luminita draga, asa cum am spus in inseminare 44, daca baba aia de 67 ani a reusit sa aduca pe lume un copil la varsta aia din cate am inteles cu propriile ei ,,ousoare" {tratament hormonal ca i/a venit si ciclul, doar sperma a fost din banca}nu o sa reusim noi?Pana la urma da, ai sa vezi indiferent cat de lung sau scurt va fi drumul.Am stiut ca nu e usor, am stiut ca vor fi multe deceptii asa ca...capul sus si sa fim ,, barbate".Luminita, intreaba/l pe sotul taau l cati ani fc olandezele copii, de obicei.Ai sa vezi.Eu ti/am mai spus.
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Luminita, nu dispera.Ai sa vezi, are sa fie bine pana la urma si daca nu cu inseminare atunci cu FIV sigur.Chiar daca si eu sunt la pamant azi, dau vina pe vreme si incerc sa ma ridic. Si eu m/am gandit de multe ori la sotul meu. Si el munceste cate 12 ore pe zi, isi doreste si el bebe ca si mine de alfel si mi/e frica ca nu am sa pot sa fac sau sa facem.Dar Luminita draga, asa cum am spus in inseminare 44, daca baba aia de 67 ani a reusit sa aduca pe lume un copil la varsta aia din cate am inteles cu propriile ei ,,ousoare" {tratament hormonal ca i/a venit si ciclul, doar sperma a fost din banca}nu o sa reusim noi?Pana la urma da, ai sa vezi indiferent cat de lung sau scurt va fi drumul.Am stiut ca nu e usor, am stiut ca vor fi multe deceptii asa ca...capul sus si sa fim ,, barbate".Luminita, intreaba/l pe sotul taau l cati ani fc olandezele copii, de obicei.Ai sa vezi.Eu ti/am mai spus. ![]() |
Sabine, esti mortala
Sa stii totusi ca eu cred ca baba a luat si 'ousoarele'' din alta parte :-( dar acu', ce mai conteaza de unde a avut baba oua! Tu insa sa nu disperi, ca am eu asa o senzatie ca ai sa reusesti curand. La mine o sa fie mai greu, dar o sa incerc si eu toate solutiile, acu' olandezele astea nu stiu cum naiba de toarna copii, s-ar putea ca ele sa fie tinere, dar sa arate mai 'desalate', asa de 40 si noi zicem ca au plozii la batranete!
elenaraluca spune:
Luminita capul sus pt ca trebuie sa mergem inainte,asta spun tuturor fetelor care au intrat in focuri .Vineri merg si eu la medlife sa repet examenul de secretie vaginala sa vad daca mai am infectia aia cu COLI.
Daca totul va fi bine ,la urmatorul ciclu cred ca voi incepe stimularea pt IA.Pana atunci va voi citii mesajele sa stiu ce ati mai facut.
Trebuie sa recunosc ca si eu sunt am morcovul in ... cu frunze cu tot
dar daca ne dorim trebuie sa mergem inainte.Vb aia;curaj gaina ca te tai!![]()
oana_2006 spune:
buna seara! am si eu nevoie de ajutorul vostru. sunt din provincie si as dori sa fac o IAD la Maternitatea Giulesti si nu stiu cum pot intra in legatura cu un doctor de aici si nici la ce medic sa ma adresez. pana acum n-am mai fost niciodata la Giulesti. pot suna inainte sa fac o programare la un medic?
va multumesc frumos.
ella28 spune:
Oana , de ce nu iei legatura cu dr Moisa?
Sensibila te poate ajuta cu mai multe detalii, ea chiar a facut IAD cu Moisa si e gravida.
Noi2 eu am de la 2 programare, ne vedem acolo
iar fug ca disperata de la job![]()
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan z9 IA TB=37.2 buna fetelor. am usoare dureri de burta asa ca de la balonare. alla? ceva simptome? tu esti in z11? ![]() ![]() |
eu sunt in ziua 2 dupa IA . mi-a trecut ieri dupa amiaza durerea de ovare... s-o fi spart foliculii?! in rest sunt cuminte
sabine sa speram ca e cu noroc stimularea asta. facem galerie duminica sau luni

noi2 facem galerie pe sambata !!!
luminita!

las ca e bine ca te-ai descarcat! mai bine plangi una buna si mergi mai departe decat sa mocneasca in tine zi de zi! si acum lasa-ma putin sa te si felicit. pentru endometru si pentru valoarea estradiolului! si pentru ca te-ai inteles mai bine cu doctorita si ai putut vorbi cu ea!