INSEMINARE 45
Raspunsuri - Pagina 15
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan Z10IA TB=37.3 danutza tinem pumnii ![]() ![]() |
tare bine arata TB-ul la tine! eu cred ca se lasa cu II
ella28 spune:
Noi2 ma bucur ca te-am cunoscut, bafta multa!
Azi am facut si eu monitorizare. Aveam un folicul de 22, endometru de 11. Maine seara facem inseminarea. Am facut si injectia la clinica, am cerut sa mi se faca si analiza de estradiol ca aveam un pitic pe creier cu asta...
Mi s-a luat o piatra de pe inima
Sensibila pup burtica, ma bucur ca totul e ok la tine.
alla76 spune:
| citat din mesajul lui noi2 Anna, sa vii cu vesti bune iubita... nu stiu cum rezisti.. eu una n-as putea! Noi am fost la monitorizare azi, din cei trei foliculi de luni, astazi doar unul a vrut sa mai creasca si are 18 mm, iar maine seara IA. Dupa cum a spus dna doctor, abia de la a 2-a, a 3-a inseminare cresc sansele, ca s-ar regla organismul de la hormaonii de stimulare... acum sa vedem... plec la drum pozitiva, dar realista, fara prea multe sanse.. Doamne ajuta! Bafta multa si tie, Ella! ![]() tinem pumnii pe maine seara. sanse sunt si trebuie sa crezi in sansa ta. Noi2 POZELE NOASTRE |
alla76 spune:
| citat din mesajul lui ella28 Noi2 ma bucur ca te-am cunoscut, bafta multa! Azi am facut si eu monitorizare. Aveam un folicul de 22, endometru de 11. Maine seara facem inseminarea. Am facut si injectia la clinica, am cerut sa mi se faca si analiza de estradiol ca aveam un pitic pe creier cu asta... Mi s-a luat o piatra de pe inima ![]() Sensibila pup burtica, ma bucur ca totul e ok la tine. |
ce de inseminari saptamana asta!
iti doresc sa fie cu noroc si sa te prezinti cu 2 liniute sau un Beta imens peste 2 saptamani
luminita42 spune:
Buna fetele dragutele, mersi la toate de consolare
Pupici pentru sensibila si bebel
Bag de seama si eu
ca-s multe monitorizari si inseminari!.
elenaralucacred ca s-a dus infectia cu coli pana acum!Pai numai de la asta sa ai tu "morcovul cu tot cu frunze in ..."!!![]()

allama gandeam, nu ai curiozitatea sa faci o eco sa vezi daca foliculii sunt "dati disparuti"?...e un efort, dar eu stiu poate-i bine sa ai confirmarea. In rest ai zis bine cu descarcatul prin plans, bine ca am facut-o ieri de am jelit pana si pentru foametea din africa... acum ca sa fiu cinica, cred ca si dr. ar trebui nitel felicitata pentru empatia cu pacientul...![]()

danutzaendo creste repede sa pare, la mine ce-i drept mai repede ca foliculii :-(, eu zic ca-i adevarata cresterea!..Sa fie intr-un ceas bun IA-ul
!!!
petasa stii ca-i tare bine ca va am pe voi, cine ar rezista la lamentarile mele, cine ar intelege mai bine decat voi...
![]()

vissinca la congres?..cum rezisti asa proaspat inseminata?..![]()

anna-ivan, scumpo, pai daca te-ai lasat tu de fumat ai intr-adevar vointa sa te tii departe de teste pana in z14!!!!
ella, noi2 succes din toata inima pentru maine!!!Fetelor, pai voi faceti inseminarea in aceiasi zi si la acelasi spital?...
Frumoooos!!! Sa fie cu noroc!
Sabinedraguto, esti pe aproape?..
Ma duc si eu maine la eco din nou, cam fara chef, dar ce sa fac, trebuie sa termin ce am inceput.... Ce-o fi o fi fetelor, care puteti, sa va ganditi si la mine 
llary spune:
Buna fetelor,
am nevoie de informatie.
Ce implica stimularea cu ce se face si cat costa? As vrea sa fac IA cu stimulare dupa ce imi vine CM si nu stiu cu ce se face la Sibiu ,din ce zi se incepe tratamentul ,dozele si cat costa
llary spune:
Luminita de ce nu faci FIv,daca invoci varsta!
Succes si Anda, Ella,Sabine,Sensibila,Dandutza,Danuta,Adrianaady,Alla, Viss, Peta, Araceli,Aruam
sensibila spune:
llary - stimularea se da numai de catre medic, adica iti vede analizele si iti da ce stimulare considera ca ar fi buna pt tine, precum si cantitatile in care trebuie luata. Eu nu cred ca e bine sa iei asa dupa ureche. Daca ai mai luat stimulare poti repeta schema, dar daca nu ai mai luat niciodata mergi la un doctorul tau sa iti spuna el ce sa ia, sau suna si intreba-l ce iti recomanda.
Stimularea poate costa in cazul OVAMIt-ului pe care l-am luat eu 20 lei si poate ajunge pana la 500-800 lei dupa cum am citit la fete pt puregon sau altele.
Dar inca odata eu insist sa intrebi in doctor, plz.
Pupici la fete, sa aveti foliculi mari si sa se lase cu bebei luna asta ! 

e in burtica
+17
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html
peta spune:
noi2, ella - bafta multa azi, felicitari pentru foliculi
eu abia marti ma duc la prima monitorizare
Araceli spune:
toate fetele.
Ella, noi2 bafta maxima azi la inseminare. Doamne Ajuta sa fie cu noroc luna asta.
Anna, te asteptam cu o veste buna. Faptul ca nu ai simptome de cm e foarte incurajator. Eu zic ca pana acum si-ar fi facut simtita aparitia. Tinem pumnii in continuare!
Luminita, mai au timp sa creasca foliculii. Poate ca o sa ovulezi mai tarziu luna asta. Si poate ca o sa fie cu noroc o ovulatie mai tarzie.
Eu am fost ieri la dr. T, unde venise si o proaspata gravidutza, in urma unei inseminari reusite. Ma bucur tare mult cand aud despre reusite ale dr. T.
Eu am facut pregnyl ieri, la ora 15.00, intrucat foliculii mei uriasi tot nu se sparsesera
Maine dimineata ma duc din nou la monitorizare, sper sa nu mai gasesc nici un folicul nespart.
O zi excelenta pentru toate fetele, si cat se poate de norocoasa pt fetele noastre care au inseminare