Multumim de urari .
Multa sanatate Anca, poate nu ajungi la antibiotic.
Am si eu un raport de predat maine. Si n-am nici un chef sa merg la munca, trebuia sa fiu in concediu de saptamana trecuta.
Si la noi a nins ca niciodata si inca rezista zapada. Le-am scos azi pe fete, le-am facut poze dar am intrat repede in casa ca viscolea.
[size=1]Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Salutare!
Anca a nins aseara putin, dar azi a fost cald si a inceput sa se topeasca deja. dar de bucurie am si scos saniutza aseara si azi dimineata ne-am dus la gradi cu ea. ne-am dus si dupa-masa dar nu mai prea e zapada. speram sa ninga de craciun. ma cert cu barbatu-meu ca nu si-a schimbat rotile la masina si imi fac griji pt el. multa sanatate! si pe aici a bantuit virusul asta cu febra cateva zile la rand, au avut si copii mei.
Mai maine si apoi vine vacanta si la noi pana pe 10 ianuarie, Luca de poimaine pana pe 5. Asa ca ii am pe amnoi acasa.
Eu va doresc tuturor un "Craciun fericit! si mosul sa va aduca tot ce va doriti.
Capitol nou aici
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2