Ingineri fosti, viitori...(31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns charlise spune:

buna fetelor!dau si eu buzna in acest topic pentru ca nu reusesc nicidecum sa dau de iepumic!am incercat cu private messages,cu email ,dar tot ce vad pe ecran este un mare -message could not be sent- :(
iepumic,te rog sa imi lasi un id de...instant mess sau sa imi trimiti un mesaj privat,vreau sa vorbim despre dintisori ..si despre ceramice..sa imi spui macar daca au avut vreun efect la tine,caci eu intr-o luna de zile nu vad nici o schimbare si m-a luat un val usor de disperare.
te pupik ..astept un semn de la tine sub bradut..acum ma duc la naniii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Fetelor unde ati disparut? Nu a mai ramas decat Elena pe aici vad.
Pisi esti bine?
Eu maine plec acasa si iar o sa dispar ca magarul in ceata. Ieri am muncit pana la 6.30... Deh vine vacanta si trebuie sa recuperez orele pierdute prin concediu...
Daca nu mai intru eu va doresc sa aveti sarbatori linistite, pline de bucurii si Mosul sa va aduca ce va doriti voi.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

fetele!

ca n-am mai scris pe aici, dar sunt full! Inchei anul, pregatesc anul ce-o sa vina, ma agit cu Sarbatorile ... iuresh mare! Plus de-asta, am mai avut ieri o tentativa de a scrie si-am pierdut mesajul cand era aproape gata, asa ca m-am 'nervat si n-am mai incercat inca o data.

Cristina, drum bun catre casa si sa aveti parte de Sarbatori de vis!

Elena, multumesc ca nu lasi topicul asta sa se piarda si-l mai animezi cu minunatele melodii pe care le alegi! Pe la voi ce mai este nou??? Ce face Razvanelul mic si cumintel??? A facut lista pentru Mosu, sau inca mai alegeti voi pentru el???

Va pe toate si sper sa mai intrati si voi, din cand in cand, c-o veste-poveste!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Hello, hello!
I am home!
Fetelor eu am ajuns cu bine acasa cu toata zapada. Doar o ora intarziere deci nu foarte dramatic.
Acasa este super dupa cum ati banuit. Roxy este la apogeu: don't touch my mum. Lol....
Pisi ma bucur ca sunteti sanatosi s bine. Munca asta este cred ca a toata lumea stresanta. Soata mea dezapezeste de zor.
Va pupic si promit sa mai scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ma bucur pentru tine , Cristina
La serviciu avem o situatie dificila pentru ca avem de predat o documentatie cu termen de predare sfarsitul lui decembrie. Noi de fapt trebuie sa prezentam azi o varianta directoarei si apoi sa mai facem mici eventuale modificari. Supervizorul nostru e fostul director tehnic, actual consilier. Dar pentru ca e orgolios si ranchiunos pe faptul ca a fost schimbat, pe bune bete in roate ca sa nu predam si inisista mult pe ideea ca nu e gata ca ar trebui imbunatatita documentatia, ca ar mai trebui pus cutare si cutare tabel, etc. Adica face cu stil...
Documentatia si-a depasit de mult continutul cadru si cu obiectivism va spun ca e mai buna decat cele trei documentatii analoage pe care le-am studiat ca model.
Azi a venit la noi in birou si a zis pe fata (pana acum era mai subtil) ca de vrem noi neaparat sa il predam si sa apara directoarea la Bucuresti cu realizari.
Noua, cei din birou, cei care am lucrat efectiv, nu ne pasa de orgoliile lor, noi am fost normati 3 luni de zile sa lucram la aceasta documentatie si asta am facut...si inca bine, ca ptr asta nu mi-am terminat eu concediul si nu am mai stat pe net in perioada asta. Si se mai spune ca bugetarii nu muncesc si daca sunt angajati la stat chiar "stau".
Seful a decis sa il ignoram si sa ii prezentam directoarei.

Razvan dragul de el, se plictiseste ingrozitor cu bunicii si ar vrea si el sa ma mai ocup de dansul, sa mai iesim...Sper ca in zilele astea libere de Sarbatori sa fiu mai relaxata si sa il scot la plimbare.
Sotul isi face niste lucrari stomatologice asa ca avem si luna asta o multime de bani de platit. In consecinta Mos Craciun va veni cu desaga mai usurica anul asta. Sa fim noi sanatosi, asta e tot ce vreau.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare din nameti bucuresteni.

Pai bine mai Dorina, ai incetat sa mai faci lobby pt mine??? Nu de alta, dar is bolnava rau de tot: temperatura, bronsita sanatoasa si o stare de slabiciune groaznica suprapusa peste oboseala monumentala pe care o am.

Elena, si eu am de predat un raport pana la sf lui decembrie asa ca stiu ce spui. Eu deja am cam ramas fara bani asa ca Mosul...nu stiu cum o sa se descurce.

Cristina, e bine ca ai avut doar 1 ora intarziere la un zbor de 3 ore si ceva. Eu am avut 1 ora intarziere la un zbor de 45 de minute.

Eu am fost la Cluj de marti pana miercuri dimineata sa-mi fac revizia la dintisori inainte de sarbatori. Intamplator era si sotul meu cu serviciul acolo asa ca am nimerit intr-o nebunie de activitati care m-au obosit foarte rau dar nu pot spune ca nu mi-au placut. Am reusit si sa imi inamtriculez masinuta noua chestie care mi-a pus cu adevarat caapc, ca am stat 3 ore pe acolo exact in ziua in care dormisem doar 3 ore noaptea.

Charlise, iarta-ma draga mea ca nu ai dat de mine, am cam absentat de pe forum. Imediat iti dau semn de viata sa povestim despre aparat. Nu te speria, n-ai cum sa vezi rezultate uimitoare dupa doar 1 luna. Eu am 6 luni si o sa iti trimit niste poze sa vezi diferenta intre cum eram acum 6 luni si cum sunt acum. Un lucru este foarte foarte important de respectat: rabdare si perseverenta! Rezultatele sunt garantate dar nu se obtin peste noapte.

Va pup dragele mele, mai am de facut niste devize si sper apoi sa plec acasa ca sunt efectiv terminata, am niste frisoane ingrozitoare.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Oti, sa va traiasaca Ana, la multi ani sa creasca mare si sa fie sanatoasa petrecere frumoasa!

of, nu mai rezist, dau in damblageala, copii astia numai se cearta...abia astept ziua de maine, ii ducem la pranz la socrii si ii luam a doua zi...ne bucuram ca doi copii si eu si barbatu-meu, mergem la termale in baden-baden ca sapt trecuta am fost bolnava si n-am ajuns!
Anca multa sanatate!
Cristina ce fain ca esti acasa! si aveti si zapada, aici nici urma, dar frig crunt. distractie placuta acasa!
Pisi tu de cand intri in concediu?

eu va bine pe toate si weekend placut va doresc!

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Nu intru decat sa spun Anitei La multi Ani cu sanatate si cu bucurii.
La noi este o zapada asa de mare...
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

LA MULTI ANI, ANUTZA! SA FI SANATOASA, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI DE-O ZI DE NASTERE PLINA DE CADOURI SI SURPRIZE MINUNATE!

Otilia, sa-ti traiasca sagetatoarele mici si frumoase, sa fie sanatoase, norocoase, si voi pe langa ele!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

[font=Comic Sans MS]LA MULTI ANI, ANA DRAGA! Sa fii mereu sanatoasa, vesela si frumoasa asa cum esti acum! Si sa n-o superi pe mami.

Claudia, nici acum nu ninge la voi? AM vb cu prietena mea din Konstanz aseara si zicea ca ninge serios de tot acolo.

Eu tot bolnava, parca din ce in ce mai rau, seara fac febra si nu scade mai deloc, cu tot paracetamolul si aspirinele din lume. Sper sa ma lase pana la Craciun, ca vreau si eu sa-mi vad nepotul.

Va pup si va doresc o duminica placuta. [/font=Comic Sans MS]

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput