Condica Salajencelor [102]
Raspunsuri - Pagina 9
Bimilit spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143014
.
mihaela,uite ghimpele cum iese
.de aia zic io de noile vaccinuri aruncate pe piata, ca-s sceptica.mama lor.parca pe alea obligatori ,ce se fac pana la un an si in clasele primare , le accept mai usor, ca se fac de ani de zile fara efecte adverse.da astea noi zici ca au otrava-n ele
.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Poate va momesc cu o ????Dulciuri |
buna si cafeaua, da o tigara nu dai si tu? sau o felioca de tort
ia sari cu ceva dulce sa vezi cum aparem toate
.
piticutz spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Bimilit![]() http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143014![]() .mihaela,uite ghimpele cum iese .de aia zic io de noile vaccinuri aruncate pe piata, ca-s sceptica.mama lor.parca pe alea obligatori ,ce se fac pana la un an si in clasele primare , le accept mai usor, ca se fac de ani de zile fara efecte adverse.da astea noi zici ca au otrava-n ele .Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
ce zici ca eu o sa trebuiasca sa-mi fac www.cdc.gov/h1n1flu/vaccination/public/vaccination_qa_pub.htm" target="_blank">din asta
?
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui piticutz
ce zici ca eu o sa trebuiasca sa-mi fac www.cdc.gov/h1n1flu/vaccination/public/vaccination_qa_pub.htm" target="_blank">din asta ? |
Pai si eu despre vaccinul asta voiam sa scriu referat(inca tot nimic, ca aseara am fost la film, am scris pe blog daca va intere si azi ma invart dupa facultate iar...ma iau de cap ca ma incurc mai tare
). La noi se da gratuit vaccinul, copiii il primesc la scoala(daca parintii semnam ca suntem de acord) iar Ovi la spital desigur. Poate si eu avand in vedere ca merg la practica. Eu nu vad nimic periculos la el, sincer. Despre cel impotriva HPV au fost multe fete vaccinate si nu au patit nimic...noa eu sunt sceptica cu motivele din care a murit fata aceea...e atat de usor de scris un articol in ziar mai ales daca sunt bine platiti de "opozitie". Nu ca eu le-as face fetelor vaccinul(ferice de cele care aveti baieti!) dar mai avem cativa ani sa vedem cum evolueaza. Aici vaccinul se face la fete pana la 19 ani parca...Noa e doar parerea mea proprie si personala...si eu sunt in expectativa. Poate peste cateva zile vine si negatia ca fata aceea a murit de cine stie ce complicatii personale. Asa a fost si cu cele cateva persoane decedate de gripa porcina aici in Suedia, au dat stirea ca au murit ca peste cateva ore sa spuna ca unul era bolnav de cancer terminal, altul avea astm cronic, etc. Bla bla...mie asa mi se pare.

fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
piticutz spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihaela_s
Pai si eu despre vaccinul asta voiam sa scriu referat(inca tot nimic, ca aseara am fost la film, am scris pe blog daca va intere si azi ma invart dupa facultate iar...ma iau de cap ca ma incurc mai tare ). La noi se da gratuit vaccinul, copiii il primesc la scoala(daca parintii semnam ca suntem de acord) iar Ovi la spital desigur. Poate si eu avand in vedere ca merg la practica. Eu nu vad nimic periculos la el, sincer. Despre cel impotriva HPV au fost multe fete vaccinate si nu au patit nimic...noa eu sunt sceptica cu motivele din care a murit fata aceea...e atat de usor de scris un articol in ziar mai ales daca sunt bine platiti de "opozitie". Nu ca eu le-as face fetelor vaccinul(ferice de cele care aveti baieti!) dar mai avem cativa ani sa vedem cum evolueaza. Aici vaccinul se face la fete pana la 19 ani parca...Noa e doar parerea mea proprie si personala...si eu sunt in expectativa. Poate peste cateva zile vine si negatia ca fata aceea a murit de cine stie ce complicatii personale. Asa a fost si cu cele cateva persoane decedate de gripa porcina aici in Suedia, au dat stirea ca au murit ca peste cateva ore sa spuna ca unul era bolnav de cancer terminal, altul avea astm cronic, etc. Bla bla...mie asa mi se pare. ![]() fii alaturi de Mihaita vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
da, Mihaela, subiectele astea de multe ori sint nascute chiar cu intentia de a scoate bani: mass media, chiar si producatorii de vaccinuri.Colegu zicea uneori ca n-ar fi exclus ca gripa asta porcina sa fi fost provocata in vreun fel de cineva care avea posibilitatea pe urma sa ofere vaccinul si eu i-am zis sa termine cu paranoia

Da, si la noi e gratuit vaccinul.Si, daca ma gindesc mai bine, probabil il faceam chiar daca nu as fi fost nevoita.
Voiam sa vad ce zice Bia despre el, ca despre celalalt am vazut.
Bimilit spune:
"Colegu zicea uneori ca n-ar fi exclus ca gripa asta porcina sa fi fost provocata in vreun fel de cineva care avea posibilitatea pe urma sa ofere vaccinul si eu i-am zis sa termine cu paranoia" piticutz
si eu zic ca si colegu tau.dupa multe rasfoiri si documentari[din mass media
] blonda de mine
,a tras aceasta concluzie.
Bimilit spune:
mihaela, cred ca si tu ai dreptate.sigur se va face autopsia fetei ,iar rezultatul o sa fie facut public.o lume intreaga asteapta solutionarea cazului.da ceva tot a fost.banuiesc ca inainte de vaccinare au facut ceva analize fetele.poate fata facu soc anafilactc.io stiu?
oricum e interesant cum la cateva le fu rau si doar uneia fatal.nu ca mi-as fi dorit sa fie fatal ptr toate.doamne fereste.

????