Condica Salajencelor [102]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

www.evz.ro/articole/detalii-articol/869281/Caietul-de-nunta-un-CAR-pe-viata/" target="_blank">Uitati aici ceva nostim.Mihaela, poate puteai scrie despre obiceiuri de nunta la romani ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cami, n-am scris nimic, inca studiez teme pentru ca mai intai trebuie sa termin de citit prima parte din istoria literaturii si apoi sa sustin testul. Abia apoi trec la etapa a 2-a unde am de scris si de vorbit. Dar e bine sa incep, sa am tema si sa ma documentez din timp.
Fain articolul cu nunta, interesant. Insa tema asta cu obiceiurile nuntii la romani e atat de vasta! Eu trebuie sa scriu ceva gen una-doua coli A4 si sa vb max. 10 minute. Poate sa iau cateva obiceiuri doar, dar nu stiu daca gasesc in suedeza. Sunt multe cuvinte care nu le pot traduce in suedeza, cele specific romanesti si daca nu am un ghid, e greu sa inteleaga cineva in alta limba fara sa fi vazut asa ceva...
Noa sa nu crezi ca is tot contra, iti spun ce si cum....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Cami, n-am scris nimic, inca studiez teme pentru ca mai intai trebuie sa termin de citit prima parte din istoria literaturii si apoi sa sustin testul. Abia apoi trec la etapa a 2-a unde am de scris si de vorbit. Dar e bine sa incep, sa am tema si sa ma documentez din timp.
Fain articolul cu nunta, interesant. Insa tema asta cu obiceiurile nuntii la romani e atat de vasta! Eu trebuie sa scriu ceva gen una-doua coli A4 si sa vb max. 10 minute. Poate sa iau cateva obiceiuri doar, dar nu stiu daca gasesc in suedeza. Sunt multe cuvinte care nu le pot traduce in suedeza, cele specific romanesti si daca nu am un ghid, e greu sa inteleaga cineva in alta limba fara sa fi vazut asa ceva...
Noa sa nu crezi ca is tot contra, iti spun ce si cum....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

stiu, Mihaela, asta e feedback si e ceva pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Deci nimeni nu e interesat de intalneala...O amanam o saptamana atunci. Sa va vaz pe sapt viitoare. Pun io pe voi. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'na seara!

oti, ai rabdare muica ca fu vikendu la mijloc si nu apucaram sa ne dezmeticim.
apoi fata daca ai zis miercuri sa fie miercuri, ce baschetii mei? nu ne tot invarti dupa cires ca ametim,sau poate nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Deci nimeni nu e interesat de intalneala...
O amanam o saptamana atunci. Sa va vaz pe sapt viitoare. Pun io pe voi.

Dulciuri

Si yo care mi-am facut deja programul pentru miercuri ..... asta e ... om vedea ce a mai fi si saptamana viitoare ....

Mergi la inceput

No belea. Io zic sa face 2 intalneli. In fiecare miercuri Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

No belea. Io zic sa face 2 intalneli. In fiecare miercuri

Dulciuri

deci cum?
una dimineata si una seara?
treci si iexplica,deseneaza, tatueaza ,modeleaza la blonda.

Mergi la inceput

Pana se elucideaza misterul, va invit la tortAmu ma duc la Dulciuri

Mergi la inceput

Poate va momesc cu o ????Dulciuri

Mergi la inceput